Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(F_A @ 2010 01 08, 17:07)
Tai yra labai individualu rolleyes.gif Atidaviau savo Chanel Galactic spalvos blizgi sesei, nes man labai sausindavo lupas, o ji juo labai patenkinta, nei sausina jai, nei ka  smile.gif

Nu jo,tas tiesa.Kas vienam tinka,kitam gali ir netikti.Daug geru atsiliepimu yra ir apie Lancome Juicy Tubes.Nu man jis pats blogiausias koki tik esu turejus. 4u.gif
Atsakyti
O man Lancome Juicy Tubes patinka wub.gif
Atsakyti
Pas mane Lankome Juicy Tubes du tiubikai tik po vieną` kartą panaudoti padėti, nepatinka jų konsistencija, man patinka skystalai tokie blizgiai, o ten tokie solidnūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 01 08, 22:01)
Pas mane Lankome Juicy Tubes du tiubikai tik po vieną` kartą panaudoti padėti, nepatinka jų konsistencija, man patinka skystalai tokie blizgiai, o ten tokie solidnūs  ax.gif

Tai jum turetu patikti Elizabet Arden Shine Pops.Nu skystesniu uz juos nesu bandziusi.Vos po dvieju pabandymu atidaviau sesei.Man patinka tokie daugiau i lipnuma,bet nelipnus.Kitoi savaiteje eisiu i Kriste,noriu lupdazio, ir Guerlain blizgio,jei pavyks dar pagriebsiu YSL tiubikej tokie,neatsimenu pavadinimo.Bet su YSL nezinau kaip bus,noret labai noriu,bet ziuresiu,kaip su pinigais bus. 4u.gif
Atsakyti
Tai manieji Lankomai yra į lipnumą, bet ne lipnūs, o man skystalai patinka blush2.gif
Atsakyti
As naudoju YSL GLOSS PUR labai graziai padazo ir ilgai laikosi,
ir YSL Sparkling touch for lips, du mano mylimukai, geresniu neteko dar rasti biggrin.gif

Ai dar turiu BOURJOIS Brilliance 3D, tai siaip sau g.gif pirkau nes buvo nuolaida, bet naudojau gal tik 2 kartus, YSL kol kas geriausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulke: 08 sausio 2010 - 21:48
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 08, 11:14)
Nu geras,turiu 3spalvas is YSL Golden Gloss.Nu nesausina tikrai man g.gif

Man irgi nesausina, nei vienas is YSL, ir labai nemegstu, kai pasidazau ir jauciu blizgesi ant lupu, kad atrodo tuoj norisi nusivalyti, o va YSL pasidazai ir nejauti, kad butu ant lupu thumbup.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie Elizabeth Arden dvigubą blizgį (iš dviejų pusių)? Nežinau tikslaus pavadinimo, bet išparduotuvėje pamačiau, labai spalvos patiko ir nusipirkau, laukiu, kol atkeliaus biggrin.gif o belaukdama nutariau pasidomėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 01 08, 23:01)
Pas mane Lankome Juicy Tubes du tiubikai tik po vieną` kartą panaudoti padėti, nepatinka jų konsistencija, man patinka skystalai tokie blizgiai, o ten tokie solidnūs  ax.gif

Juicy Tubes geriausiai su teptuku tepti,uzsitepa zymiai mazesnis sluoksnis ir nebe toks lipnus buna o laikosi gerai . Taip as ruosiuosiu saviskus dabaigti netgi tuos kurie buvo lyg per ryskus... su teptuku patepus spalva gaunasi maziau intensyvi.
Papildyta:
YSL Golden Gloss man grazus tik dirbtinoje sviesoje,dienos sviesoje kazkaip ne taip graziai ziurisi,laikosi trumpai,kad sausintu nepastebejau.

clinique long last patinka,tikrai super laikosi,nesausina,bet nuo ju man tas baltas ruozelis darosi daznai g.gif , tik vienintele spalva patinka nr. 11 rozine be perlamutro.

Nesenai susipazinau su maybelline watershine gloss ,pigus,neblogai laiko,visai grazus parinkus tinkama spalva,nesausina, ir turbut pats maloniausias ant lupu is visu turetu ir turimu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 08 sausio 2010 - 23:16
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 00:00)
YSL Golden Gloss man grazus tik dirbtinoje sviesoje,dienos sviesoje kazkaip ne taip graziai ziurisi,laikosi trumpai,kad sausintu nepastebejau.

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 00:00)

Nesenai susipazinau su maybelline watershine gloss ,pigus,neblogai laiko,visai grazus parinkus tinkama spalva,nesausina, ir turbut pats maloniausias ant lupu is visu turetu ir turimu  wub.gif

Oho, nustebau tokią nuomonę perskaičius, man šitie patys prasčiausi iš kada nros bandytų blush2.gif
Atsakyti
man ju spalvos ne visu grazios (maybelline watershine gloss ) nemegstu perlamutro , issirinkau nr. 230 spalva,ji salta prigesinta rozine su tokiais vos ne permatomais mazuciais melynais zeruciais,vos peregima,(nors ziurint kiek uztepsi). Dar viena ciut dalinai perregima naturalia spalvyte nebloga maciau (nepamenu nr) gal dar nusipirksiu ir ja kada.
As pati nustebau,kad man toks popigis blizgis malonus ant lupu smile.gif
Cia velgi kaip ir su viskuom,kas tinka vienai gali visiskai netikti kitai smile.gif
Atsakyti