Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(ViShy @ 2010 02 24, 17:46)
savita1, grazu  bigsmile.gif As irgi planuoju dar  isigyti Givenchy Gloss Interdit, noreciau Impertinent Nude spalvos  wub.gif

Ta grazi spalva, labai wub.gif
va cia tokia kaip Jus norit virsuje, o apacioje kaip mano
user posted image
http://1.bp.blogspot...bno/s320/b2.JPG
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2010 02 24, 17:49)
Taip, spalvyte Radiance Expert (sheer beige) smile.gif kai gausiu, parasysiu atsiliepimus
user posted image

lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 24 vasario 2010 - 16:50
QUOTE(savita1 @ 2010 02 24, 16:51)
va cia tokia kaip Jus norit virsuje, o apacioje kaip mano

Labai grazu bigsmile.gif Nors panasiu spalvu as turiu, bet negaliu susivaldyti, reikia ir dar lotuliukas.gif Niekaip nepasveikstu nuo blizgesiu pirkimo manijos doh.gif
Atsakyti
kokia talpa tu Givenchy blizgiu? spalvos suzavejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 02 24, 17:53)
Labai grazu  bigsmile.gif Nors panasiu spalvu as turiu, bet negaliu susivaldyti, reikia ir dar  lotuliukas.gif Niekaip nepasveikstu nuo blizgesiu pirkimo manijos  doh.gif

As tai ju daug neturiu, mielai irgi prisideciau prie tos manijos, bet dar vadzias prilaikau, nedouk diev...jas kada atleisiu doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 24, 17:55)
kokia talpa tu Givenchy blizgiu? spalvos suzavejo wub.gif

6ml, truputi geriau nei Chanel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 02 24, 16:57)
As tai ju daug neturiu, mielai irgi prisideciau prie tos manijos, bet dar vadzias prilaikau, nedouk diev...jas kada atleisiu doh.gif  lotuliukas.gif

As vis prisizadu nebepirkti, siek tiek apmazinti jau dabar turimu atsargas doh.gif bet tik uzmatau ka naujo ir nesusilaikau, nes labai noooriu biggrin.gif
Atsakyti
As siandiena isigijau Guerlain Kis Kis blizgesiuka,nr867[spalva grynai kaip YSL Golden Gloss 10nr]Ir nusivyliau,man asmeniskai neverti tu 89lt.Laiko gan gerai,bet greitai susoka i gumuliukus,kazkaip pabalo tos lupos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 02 24, 17:58)
As vis prisizadu nebepirkti, siek tiek apmazinti jau dabar turimu atsargas  doh.gif bet tik uzmatau ka naujo ir nesusilaikau, nes labai noooriu  biggrin.gif

Maciau Jusu blizgiu kolekcija, tikrai ispudinga, noreciau bent trecdalio tiek blush2.gif biggrin.gif
O siaip bendrai paemus, kokie geriausi blizgiai, ar mylimiausi?

O va pabala tai man Clarins Baume Couleur Levres Lip Balm. Nesuprantu kodel, vos tik isejus i kiema g.gif Taip gaila, man jis labai patinka, toks malonus ant lupu, puikia drekina, lupos tokios svelnios palieka nuo jo, ir spalva tokia paprastute kasdienai labai gera wub.gif Na bet tas pabalimas...nzn man pirma karta taip buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 24 vasario 2010 - 17:18
QUOTE(savita1 @ 2010 02 24, 17:12)
O siaip bendrai paemus, kokie geriausi blizgiai, ar mylimiausi?

Beveik visi mano mylimi,parasysiu kurie maziausiai naudojami, DiorKiss - Sorbet Meringue ( senesnes kolekcijos ) ir YSL Golden Gloss - Gold Fuschia
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 02 24, 18:19)
Beveik visi mano mylimi,parasysiu kurie  maziausiai naudojami, DiorKiss - Sorbet Meringue ( senesnes kolekcijos )  ir YSL Golden Gloss - Gold Fuschia

Man YSL tai patinka 4u.gif Turiu tik Gold Pink spalva, naudoju daugiau vakariniam makiazui, nes pakankamai ryski ir spindinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 02 24, 17:26)
Man YSL tai patinka 4u.gif Turiu tik Gold Pink spalva, naudoju daugiau vakariniam makiazui, nes pakankamai ryski ir spindinti bigsmile.gif

Mano turimo spalva labai grazi, ir spindi puikiai, labai mielas kvapas, tik ant lupu nelabai kaip atrodo, man subega i ruozelius, nepatinka del to unsure.gif
Atsakyti
Atkeliavo MAC Dazzleglass spalva Internationalist smile.gif
user posted image
Tai ant lupu atrodo:
user posted image
Spalva tokia, kokios ir tikejausi, pakankamai ryski, labai spindinti bigsmile.gif Pirmas mano Mac blizgis, ziuresiu kaip laikysis, bet manau kad turetu neblogai, nes pakankamai lipnus yra.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 02 25, 14:49)
Atkeliavo MAC Dazzleglass spalva Internationalist smile.gif
\

sito ir man jau reik thumbup.gif nuostabus thumbup.gif iskur siuntetes 4u.gif
Atsakyti