Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Eveliina @ 2010 01 31, 22:03)
cia turkish delight?  bigsmile.gif kur pirkote  4u.gif

Nepykit, kad tik dabar atsakau ax.gif Mielai pasakyčiau, kur jo ieškoti, bet kad aš dovanų jį gavau unsure.gif Man pats gražiausias blizgis iš visų turėtų, ir jau į pabaigą eina, taupau kiek galiu blush2.gif biggrin.gif Pati norėčiau sužinoti, kur jų Lietuvoj yra pirkti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 01, 22:44)
Nepykit, kad tik dabar atsakau ax.gif Mielai pasakyčiau, kur jo ieškoti, bet kad aš dovanų jį gavau  unsure.gif Man pats gražiausias blizgis iš visų turėtų, ir jau į pabaigą eina, taupau kiek galiu  blush2.gif  biggrin.gif Pati norėčiau sužinoti, kur jų Lietuvoj yra pirkti...  ax.gif

koks spalvos pavadinimas? biggrin.gif
Atsakyti
http://img172.images...i/dsc06022.jpg/
EStee lauder lupu blizgikliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 01, 23:33)
koks spalvos pavadinimas?  biggrin.gif

STRIPTEASE wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 01, 22:33)
Na, aš tai manau, kad "MAC" profesionali kosmetika užsieny apskritai labiau vertinama nei "Dior", "Chanel" ar pan. dėl kainos-kokybės santykio g.gif

Aisku,o pas mus yra Mac kosmetikos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 02, 09:10)
Aisku,o pas mus yra Mac kosmetikos? 4u.gif

Vilniuje, Alondz grozio salone, Flagmane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 02 02, 11:28)
Vilniuje, Alondz grozio salone, Flagmane 4u.gif

g.gif Gaila,as kitam miesto gale verysad.gif O siaip kokia kaina yra Mac blizgesiuko? 4u.gif
Atsakyti
user posted image

stai GOSH firmos blisgiai.. nerealus. nusipirkau du.
3 ir 4 numeriuka. yra imontuotos lemputes ir veidrodukas.. tad pasidasyti galima bet kur!
o ir ilgai islieka ir blisga labai grasiai.. nu sodsiu super.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kartais @ 2010 02 03, 20:25)

blink.gif blink.gif as irgi noooooooriuuu.. akcija gal kokia? bigsmile.gif kur pirkot kiek kainavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kartais @ 2010 02 03, 19:25)
3 ir 4 numeriuka. yra imontuotos lemputes ir veidrodukas.. tad pasidasyti galima bet kur!
o ir ilgai islieka ir blisga labai grasiai.. nu sodsiu super.. smile.gif

As vien del tos lemputes nepirkau, nors ir buvau spalva nuziurejus. Tos lemputes neina isimt ar isjungti, o melyna sviesa dazantis mane erzina dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 03 vasario 2010 - 19:38
user posted image
Na o man šitas patinka, prisirpusios vyšnios spalva, lengvai melsvas atspalvis.Labai sodri spalva - Fuchsia.Tepu ploną sluoksnį, nes ryškus.Patinka kvapas.Skonis nekoks... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretušiukas @ 2010 02 03, 20:58)
user posted image
Na o man šitas patinka, prisirpusios vyšnios spalva, lengvai melsvas atspalvis.Labai sodri spalva - Fuchsia.Tepu ploną sluoksnį, nes ryškus.Patinka kvapas.Skonis nekoks... 4u.gif

Jo,ju spalvos intensyvios.As turiu 11nr.Kai pirkau,tai butelike, grazi spalva atrode,bet realiai,tokia ryski,kad abejoju ar ji kada naudosiu. 4u.gif
Atsakyti