Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(liepsnelee @ 2010 01 31, 19:39)
ViShy, o kaip jums MAC blizgis? ar su žėrinčiom dalelėm, ar labai lipnus?  ax.gif

Ne, jis be zerinciu daleliu, spalva labiau panasi i perlamutrine, man jis gan lipsnus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2010 01 31, 19:37)
o kur galima pasiziuret kiek uzsienio mergaites blizgiu turi labai idomu bigsmile.gif

youtubei pvz . irasyk "makeup collection" pamatysi mirksiukas.gif vat ten tai kalnai makiazo priemoniu bigsmile.gif
Atsakyti
Man štai šis NARS lūpų blizgis labai patinka wub.gif wub.gif

user posted image

Ir spalvytė nuostabi, ir išsilaiko ilgai.. wub.gif
Atsakyti
O tas pirmoje eileje is desines 2 lupu blizgis ant lupu suteikia nude efekta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 01 31, 21:08)
Man štai šis NARS lūpų blizgis labai patinka  wub.gif  wub.gif

user posted image

Ir spalvytė nuostabi, ir išsilaiko ilgai..  wub.gif

cia turkish delight? bigsmile.gif kur pirkote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 31, 20:56)
O tas pirmoje eileje is desines 2 lupu blizgis ant lupu suteikia nude efekta? ax.gif

Taip, tas YSL Glossy Nude, suteikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 01 31, 23:03)
cia turkish delight?  bigsmile.gif kur pirkote  4u.gif

Aha mane irgi domina bigsmile.gif

QUOTE(ViShy @ 2010 01 31, 23:06)
Taip, tas YSL Glossy Nude, suteikia rolleyes.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
gal kas ka girdejot apie Kanebo t'estimo? 4u.gif
Atsakyti
Siandien isigyjau Kosmadoje Lancaster Shine-on Lip Balm (jie isparduoda uz 9.99Lt)- spalva bronze, man visai patiko, lipnus (kaip Juicy Tubes)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 01 31, 21:06)
youtubei pvz . irasyk "makeup collection" pamatysi  mirksiukas.gif  vat ten tai kalnai makiazo priemoniu  bigsmile.gif

oi kaip aciu, lekiu ziuret drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu tos usienetes pavaro cool.gif Tenai nera brangi kosmetika,o dar per kokius ispardavimus,tai jauciu tempia maisais.Ir dar perziurejau kelis,tai nemaciau,kad turetu Dior,YSL,Chanel.Vienintele,kuri brangi tai Mac.O daugiau tai,man pasirode,tokia kaip pas mus is eurokos,[lai neisizeidzia,kurios perka kosmetika is eurokos,nes tikrai neturiu nieko pries pigia] Tai bepigu prisikrauti kalnus pigios kosmetikos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 01, 21:37)
Nu tos usienetes pavaro cool.gif Tenai nera brangi kosmetika,o dar per kokius ispardavimus,tai jauciu tempia maisais.Ir dar perziurejau kelis,tai nemaciau,kad turetu Dior,YSL,Chanel.Vienintele,kuri brangi tai Mac.O daugiau tai,man pasirode,tokia kaip pas mus is eurokos,[lai neisizeidzia,kurios perka kosmetika is eurokos,nes tikrai neturiu nieko pries pigia]  Tai bepigu prisikrauti kalnus pigios kosmetikos. 4u.gif

Na, aš tai manau, kad "MAC" profesionali kosmetika užsieny apskritai labiau vertinama nei "Dior", "Chanel" ar pan. dėl kainos-kokybės santykio g.gif
Atsakyti