Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Vichy,nu jum dar negana, tu blizgiu? 4u.gif mirksiukas.gif Grazi spalva,pavydziu baltai,o kaip laiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 30, 13:06)
Vichy,nu jum dar negana, tu blizgiu? 4u.gif  mirksiukas.gif Grazi spalva,pavydziu baltai,o kaip laiko? 4u.gif

Logiskai mastant tikrai gana biggrin.gif doh.gif Issilaiko vidutiniskai, gan neblogai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 30, 14:13)
Logiskai mastant tikrai gana  biggrin.gif  doh.gif Issilaiko vidutiniskai, gan neblogai  rolleyes.gif

Aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 17:58)
Ikeliu savo siuo metu turimus blizgius rolleyes.gif
user posted image

Koks tiksliai pavadinimas to givenchy blizgio 2 eilej 2blizgis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 30, 14:08)
Koks tiksliai pavadinimas to givenchy blizgio 2 eilej 2blizgis? 4u.gif

GIVENCHY Pop Gloss Crystal Limited Edition - 422 Pearly Plumetis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 30, 16:23)
GIVENCHY Pop Gloss Crystal  Limited Edition - 422 Pearly Plumetis  ax.gif

Dekui 4u.gif Bandysiu isparduotuvej ieskot, labai jau grazi spalvyte wub.gif
Atsakyti
Vishy, oho kokia kolekcija smile.gif
Norejau pasiteirauti, o kokia paskirtis tu lancome ir dior baltu? Jie tik siaip toki permatoma blizgesiuka duoda ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 30, 13:37)
Mano naujasis Helena Rubinstein  wub.gif Man sie blizgiai  vieni is geriausiu  wub.gif

O is kur pirkai HR blizgi? nes braskese tokio nerandu... blink.gif Gal Kristianoj yra?
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 01 31, 13:08)
Vishy, oho kokia kolekcija smile.gif
Norejau pasiteirauti, o kokia paskirtis tu lancome ir dior baltu? Jie tik siaip toki permatoma blizgesiuka duoda ar kaip?

Dior spindintis, su daug ivairiaspalviu smulkiu zeruciu, ant lupu skaidrus ir labai zeri, o Lancome Juicy vear skaidrus, man jis labai patogu vietoj lupu balzamo, sudrekina lupas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2010 01 31, 13:17)
O is kur pirkai HR blizgi? nes braskese tokio nerandu... blink.gif Gal Kristianoj yra?

Nezinau ar Kristianoj yra, manau lyg ne g.gif HR blizgis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 31 sausio 2010 - 13:22
QUOTE(pinkClarin @ 2010 01 27, 17:28)
ar naudojate GOSH blizgius ? ar verti 30 lt ?

Esu turėjusi GOSH lūpų blizgį, man nelabai patiko schmoll.gif Spalvytė buvo labai graži, bet pats blizgis labai lipšnus buvo ir greitai nusivalydavo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 19:08)
Jauciu silpnybe blizgesiam , nemazai ju pas mane, o vis nauju norisi, tad valdausi  blush2.gif Nors paziurejus uzsienio mergaiciu kosmetikos blogus, pas mane palyginus nedaug,bet kur gi spesi tokius kiekius isnaudoti biggrin.gif

o kur galima pasiziuret kiek uzsienio mergaites blizgiu turi labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
ViShy, o kaip jums MAC blizgis? ar su žėrinčiom dalelėm, ar labai lipnus? ax.gif
Atsakyti