Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

ar naudojate GOSH blizgius ? ar verti 30 lt ?
Atsakyti
Siandien nusipirkau pora blizgiu.YSL Gloss Repulpant nr 1,ir Dior Rouge Dior [kremini]nr 255.Na esu labai patenkinta,ysl saldo paputlina lupas,bet daugiau vasara tinka,tai jem teks palaukti savo.O Dior naudosiu dabar,nes toks kreminis,riebus sakyciau,tai dabar bus pats tas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 27, 17:27)
Dior Rouge Dior [kremini]nr 255

Ar spalva su perlamutru ? smile.gif
Atsakyti
Labai gražu Vishy, spalvytės super, bet to ir tikėjaus iš tavo kolekcijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 27, 18:55)
Ar spalva su perlamutru ? smile.gif

Jo,jis su perlamutru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 27, 18:07)
Labai gražu Vishy, spalvytės super, bet to ir tikėjaus iš tavo kolekcijos blush2.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 27, 18:12)
Jo,jis su perlamutru smile.gif

Aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 27, 17:27)
Siandien nusipirkau pora blizgiu.YSL Gloss Repulpant nr 1,ir Dior Rouge Dior [kremini]nr 255.Na esu labai patenkinta,ysl saldo paputlina lupas,bet daugiau vasara tinka,tai jem teks palaukti savo.O Dior naudosiu dabar,nes toks kreminis,riebus sakyciau,tai dabar bus pats tas. smile.gif

O kokia kainelė YSL? smile.gif Beje, ar pats blizgis i skaidrumą labiau ar visgi duoda spalvytės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 27, 20:50)
O kokia kainelė YSL? smile.gif Beje, ar pats blizgis i skaidrumą labiau ar visgi duoda spalvytės? ax.gif

Kaina 75lt.Kazkiek duoda,bet nedaug.Blizga graziai tikrai,bet antra karta pirkti,tai...Dar tas pats sepetelis,nepatogus. 4u.gif

Papildyta:
O Vichy, kaip jum EL blizgesiukai? Matosi,kad ir jie turi to perlamutro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 27, 21:06)
O Vichy, kaip jum EL blizgesiukai? Matosi,kad ir jie turi to perlamutro. 4u.gif

Estee Lauder blizgesiai man labai patinka wub.gif ketvirtas nuo kaires puses turi vos vos perlamutro, labai saikingai smile.gif
Atsakyti
Siandiena sulaukiau Givenchy Gloss Interdit,11 nr.Na,kaip pasakius...Spalva intensyvi, trumpokai laiko, noretusi daugiau blizgejimo.Man pasirode,kad jis daugiau uznesa i slapia lupdazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 16:58)
Ikeliu savo siuo metu turimus blizgius rolleyes.gif

Super kolekcija thumbup.gif

Mano vienas iš mylimiausių blizgių šiuo metu yra DiorKiss Luscious Lip Plumping Gloss wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 30 sausio 2010 - 04:15
Mano naujasis Helena Rubinstein wub.gif Man sie blizgiai vieni is geriausiu wub.gif Nuostabiai malonus ant lupu, skaidrus, su svelnia "slapia" spalva, nelipsnus smile.gif
Spalvyte Star Rosebud #01
user posted image

realiai
user posted image
Atsakyti