ar naudojate GOSH blizgius ? ar verti 30 lt ?
Siandien nusipirkau pora blizgiu.YSL Gloss Repulpant nr 1,ir Dior Rouge Dior [kremini]nr 255.Na esu labai patenkinta,ysl saldo paputlina lupas,bet daugiau vasara tinka,tai jem teks palaukti savo.O Dior naudosiu dabar,nes toks kreminis,riebus sakyciau,tai dabar bus pats tas.
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 27, 17:27)
Dior Rouge Dior [kremini]nr 255
Ar spalva su perlamutru ?
Labai gražu Vishy, spalvytės super, bet to ir tikėjaus iš tavo kolekcijos
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 27, 18:07)
Labai gražu Vishy, spalvytės super, bet to ir tikėjaus iš tavo kolekcijos
Dekui
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 27, 18:12)
Jo,jis su perlamutru
Aisku
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 27, 17:27)
Siandien nusipirkau pora blizgiu.YSL Gloss Repulpant nr 1,ir Dior Rouge Dior [kremini]nr 255.Na esu labai patenkinta,ysl saldo paputlina lupas,bet daugiau vasara tinka,tai jem teks palaukti savo.O Dior naudosiu dabar,nes toks kreminis,riebus sakyciau,tai dabar bus pats tas.
O kokia kainelė YSL? Beje, ar pats blizgis i skaidrumą labiau ar visgi duoda spalvytės?
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 27, 20:50)
O kokia kainelė YSL? Beje, ar pats blizgis i skaidrumą labiau ar visgi duoda spalvytės?
Kaina 75lt.Kazkiek duoda,bet nedaug.Blizga graziai tikrai,bet antra karta pirkti,tai...Dar tas pats sepetelis,nepatogus.
Papildyta:
O Vichy, kaip jum EL blizgesiukai? Matosi,kad ir jie turi to perlamutro.
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 27, 21:06)
O Vichy, kaip jum EL blizgesiukai? Matosi,kad ir jie turi to perlamutro.
Estee Lauder blizgesiai man labai patinka ketvirtas nuo kaires puses turi vos vos perlamutro, labai saikingai
Siandiena sulaukiau Givenchy Gloss Interdit,11 nr.Na,kaip pasakius...Spalva intensyvi, trumpokai laiko, noretusi daugiau blizgejimo.Man pasirode,kad jis daugiau uznesa i slapia lupdazi
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 16:58)
Ikeliu savo siuo metu turimus blizgius
Super kolekcija
Mano vienas iš mylimiausių blizgių šiuo metu yra DiorKiss Luscious Lip Plumping Gloss
Mano naujasis Helena Rubinstein Man sie blizgiai vieni is geriausiu Nuostabiai malonus ant lupu, skaidrus, su svelnia "slapia" spalva, nelipsnus
Spalvyte Star Rosebud #01
realiai
Spalvyte Star Rosebud #01
realiai