Labai daili kolekcija ,ViShy Spalvytės gražios. Sakykit, o kaip Jums Stila (jei gerai įskaičiau) blizgis, kokia spalvytė?
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 17:43)
Kasdienai labiausiai patinka Clinique, Estee Lauder, sviesus Lancome Juicy Tubes. O siaip visus naudoju progai pasitaikius
aciu uz atsakyma super kolekcija
QUOTE(bitute737 @ 2010 01 25, 21:02)
Kaip gražu
ViShy, gal galėtumėte pakomentuoti YSL 1 eilėj pirmą ir ketvirtą iš dešinės, kaip spavytės ant lūpų atrodo ir kokie nr.?
ViShy, gal galėtumėte pakomentuoti YSL 1 eilėj pirmą ir ketvirtą iš dešinės, kaip spavytės ant lūpų atrodo ir kokie nr.?
YSL Golden Gloss numeris #4 Golden Fuchsia, ant lupu gan ryskus, zerintis, o YSL Baume D'Ete Tinted Lip Balm , spalva Love apple,skaisti raudona, man patinka ji maisyti su lupu dazais
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 25, 21:09)
Labai daili kolekcija ,ViShy Spalvytės gražios. Sakykit, o kaip Jums Stila (jei gerai įskaičiau) blizgis, kokia spalvytė?
Stila tikrai smagus, spalvyte grazi su daug zeruciu, tinka vakarui
ViSHy ačiukas už atsakymą
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 26, 10:42)
ViShy, graži kolekcija, tik kaip jūs spėjate viską sunaudoti iki galiojimo pabaigos?
Jei pakinta gaminio kvapas, konsistencija...ismetu pas mane jie neuzsilieka keleriems metams
Vishy, grazi kolekcija ir spalvytes Nu tikrai daug prikaupei
VIShy,puiki kolekcija
Kaip jums YSL antras is desines?Kokios konsistencijos,tirstesnis ar skystesnis?Koks numeriukas?.Cia labiau turbut i tokia nude spalvyte,ar klystu?
Kaip jums YSL antras is desines?Kokios konsistencijos,tirstesnis ar skystesnis?Koks numeriukas?.Cia labiau turbut i tokia nude spalvyte,ar klystu?
QUOTE(Rutic @ 2010 01 26, 13:07)
VIShy,puiki kolekcija
Jis suteikia ""slapiu"" lupu nude efekta,nera tirstas, spalva #4 Glossy Nude
QUOTE(ViShy @ 2010 01 26, 13:35)
Jis suteikia ""slapiu"" lupu nude efekta,nera tirstas, spalva #4 Glossy Nude
o kaip jis jums?nesausina lupu?Gal pamenat kokia kaina?
QUOTE(Rutic @ 2010 01 26, 14:08)
o kaip jis jums?nesausina lupu?Gal pamenat kokia kaina?
Man labai patinka, jis drekina lupas, kaina "Kristianoj" gal 60-70 lt. nezinau tiksliai, spalva atrodo taip
QUOTE(ViShy @ 2010 01 26, 14:15)
Man labai patinka, jis drekina lupas, kaina "Kristianoj" gal 60-70 lt. nezinau tiksliai, spalva atrodo taip
Dekui labai,reiks eit apsiziuret,nes kaip tik savaji blizgi pabaigiau