Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Labai daili kolekcija ,ViShy bigsmile.gif Spalvytės gražios. Sakykit, o kaip Jums Stila (jei gerai įskaičiau) blizgis, kokia spalvytė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 17:43)
Kasdienai labiausiai patinka Clinique, Estee Lauder, sviesus Lancome Juicy Tubes. O siaip visus  naudoju progai pasitaikius  smile.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif super kolekcija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2010 01 25, 21:02)
Kaip gražu  flirt.gif
ViShy, gal galėtumėte pakomentuoti YSL 1 eilėj pirmą ir ketvirtą iš dešinės, kaip spavytės ant lūpų atrodo ir kokie nr.?  4u.gif

YSL Golden Gloss numeris #4 Golden Fuchsia, ant lupu gan ryskus, zerintis, o YSL Baume D'Ete Tinted Lip Balm , spalva Love apple,skaisti raudona, man patinka ji maisyti su lupu dazais rolleyes.gif

QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 25, 21:09)
Labai daili kolekcija ,ViShy bigsmile.gif Spalvytės gražios. Sakykit, o kaip Jums Stila (jei gerai įskaičiau) blizgis, kokia spalvytė? smile.gif

Stila tikrai smagus, spalvyte grazi su daug zeruciu, tinka vakarui thumbup.gif
Atsakyti
ViSHy ačiukas už atsakymą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ViShy, graži kolekcija, tik kaip jūs spėjate viską sunaudoti iki galiojimo pabaigos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 26, 10:42)
ViShy, graži kolekcija, tik kaip jūs spėjate viską sunaudoti iki galiojimo pabaigos?  4u.gif

Jei pakinta gaminio kvapas, konsistencija...ismetu smile.gif pas mane jie neuzsilieka keleriems metams biggrin.gif
Atsakyti
Vishy, grazi kolekcija ir spalvytes wub.gif Nu tikrai daug prikaupei thumbup.gif
Atsakyti
VIShy,puiki kolekcija wub.gif
Kaip jums YSL antras is desines?Kokios konsistencijos,tirstesnis ar skystesnis?Koks numeriukas?.Cia labiau turbut i tokia nude spalvyte,ar klystu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2010 01 26, 13:07)
VIShy,puiki kolekcija wub.gif
Kaip jums YSL antras is desines?Kokios konsistencijos,tirstesnis ar skystesnis?Koks numeriukas?.Cia labiau turbut i tokia nude spalvyte,ar klystu? mirksiukas.gif

Jis suteikia ""slapiu"" lupu nude efekta,nera tirstas, spalva #4 Glossy Nude wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 26 sausio 2010 - 13:38
QUOTE(ViShy @ 2010 01 26, 13:35)
Jis suteikia ""slapiu"" lupu nude efekta,nera tirstas, spalva #4 Glossy Nude  wub.gif

o kaip jis jums?nesausina lupu?Gal pamenat kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2010 01 26, 14:08)
o kaip jis jums?nesausina lupu?Gal pamenat kokia kaina? 4u.gif

Man labai patinka, jis drekina lupas, kaina "Kristianoj" gal 60-70 lt. nezinau tiksliai, spalva atrodo taip smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 26, 14:15)
Man labai patinka, jis drekina lupas, kaina "Kristianoj" gal 60-70 lt. nezinau tiksliai, spalva atrodo taip  smile.gif
user posted image

Dekui labai,reiks eit apsiziuret,nes kaip tik savaji blizgi pabaigiau smile.gif
Atsakyti