Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Ikeliu savo siuo metu turimus blizgius rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 16:58)

na nieko sau kolekcija bigsmile.gif kuriuos is ju dazniausiai naudoji? gal yra kokiu mylimuku ax.gif
Atsakyti
Kasdienai labiausiai patinka Clinique, Estee Lauder, sviesus Lancome Juicy Tubes. O siaip visus naudoju progai pasitaikius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 15:58)
user posted image

super kolecija thumbup.gif

Matau ir matytu kelis smile.gif

Koks pavadinimas ir Nr. YSL pirmoj eilej is dešinės trecias? jis su blizguciais?
O Dior antroj eilej-jis visiskai baltas? Efektas panašus į lancome juisy wear balta?

viSHy tao Guerlain blizgiais žiuriu dar nelabai susidomėjai ax.gif smile.gif mirksiukas.gif

Beje gal lancome Rasberry ice turi dar pasiūlyt, nes mano jau į pabaigą (mylimukas mano dabar, o tavo žiūriu beveik pilnas dar bigsmile.gif )

dar labai sudomino Lancome trečias nuo kairės-ta rožinė spalvytė. Ar ji tokia intencyvi kaip foto ir ant lupų? Koks pavadinimas ir Nr.

ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 25 sausio 2010 - 16:48
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 25, 16:45)
super kolecija  thumbup.gif

Aciu bigsmile.gif YSL Glossy Pink, spalva ji be blizguciu, slapiu lupu efektas, tuos YSL naudoju daugiausia vasara, nes jie su vesinimo pojuciu, kaip ir Lancome Juicy Tube Raspberry Ice smile.gif Dior'as labai blizgus, su daug ivairiaspalviu zeruciu ( nepanasus i Juicy Wear, sis Dior'o intensyvesnis, as kartais ji tepu ant lupdaziu ) rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 25, 16:45)
dar labai sudomino Lancome trečias nuo kairės-ta rožinė spalvytė. Ar ji tokia intencyvi kaip foto ir ant lupų? Koks pavadinimas ir Nr.

Tikrai labai ryski spalva, beveik tokia pat intensyvi kaip tubelei, Electric Pink smile.gif Pakolkas naudojau ja nedaug, pratinuos blush2.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte rekomenduoti nude spalvą suteikiantį blizgesį, bet be perlamutrinio švytėjimo ir smulkių blizgučių? 4u.gif

Šiuo metu naudoju Dior blizgesius - pirkau visą rinkinuką miniukų. Patinka tuo, kad nesusidaro lūpų kampučiuose "košė" (nežinau, kaip pavadinti blush2.gif ), nesausina lūpų, suteikia šiek tiek putlumo, gana neblogai laikosi. Trūkumai - perdaug smulkių žėrinčių blizgučių, tirštoki.

Atsakyti
user posted image

zinot,kai pamaciau tiek blizgesiu,tai pasijutau tarsi darbe,kai po klienciu antpludzio reikia visus sudeliot i vieta
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 25, 17:54)
zinot,kai pamaciau tiek blizgesiu,tai pasijutau tarsi darbe,kai po klienciu antpludzio reikia visus sudeliot i vieta

Jauciu silpnybe blizgesiam , nemazai ju pas mane, o vis nauju norisi, tad valdausi blush2.gif Nors paziurejus uzsienio mergaiciu kosmetikos blogus, pas mane palyginus nedaug,bet kur gi spesi tokius kiekius isnaudoti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Įspūdinga bigsmile.gif

Sudomino antroj eilėj iš kairės 3-ias Givenchy blizgis, kokia jo spalvytė realiai - labiau nude ar į rudumą? Atrodo labai nebloga wub.gif ir koks nr jei nesunku parašykit ;]
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 25, 18:17)
Sudomino antroj eilėj iš kairės 3-ias Givenchy blizgis, kokia jo spalvytė realiai -  labiau nude ar į rudumą?  Atrodo labai nebloga  wub.gif  ir koks nr jei nesunku parašykit ;]

Spalva apibudinciau - peachy nude smile.gif O vadinasi Exciting Coral
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 19:08)
Jauciu silpnybe blizgesiam , nemazai ju pas mane, o vis nauju norisi, tad valdausi  blush2.gif Nors paziurejus uzsienio mergaiciu kosmetikos blogus, pas mane palyginus nedaug,bet kur gi spesi tokius kiekius isnaudoti biggrin.gif

ViShy puiki kolekcija thumbup.gif Daug super spalvyčių matau ax.gif Juicy tubes manau ir man teks išbandyti, ne vieną panegyriką skaičiau lotuliukas.gif

Įdomu būtų pamatyti užsieniečių kosmetikos krepšelius, gal galite linką tiesiai į temą numesti, nes rusų kalbos nemoku. Kiek pamenu kažkada buvo čia nuoroda būtent iš rusiško puslapio panašaus į supermamas blush2.gif
Atsakyti

Kaip gražu flirt.gif
ViShy, gal galėtumėte pakomentuoti YSL 1 eilėj pirmą ir ketvirtą iš dešinės, kaip spavytės ant lūpų atrodo ir kokie nr.? 4u.gif
Ir antroj eilėj givenchy pirmą kairėje bigsmile.gif
Atsakyti