Ikeliu savo siuo metu turimus blizgius
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 16:58)
na nieko sau kolekcija kuriuos is ju dazniausiai naudoji? gal yra kokiu mylimuku
Kasdienai labiausiai patinka Clinique, Estee Lauder, sviesus Lancome Juicy Tubes. O siaip visus naudoju progai pasitaikius
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 15:58)
super kolecija
Matau ir matytu kelis
Koks pavadinimas ir Nr. YSL pirmoj eilej is dešinės trecias? jis su blizguciais?
O Dior antroj eilej-jis visiskai baltas? Efektas panašus į lancome juisy wear balta?
viSHy tao Guerlain blizgiais žiuriu dar nelabai susidomėjai
Beje gal lancome Rasberry ice turi dar pasiūlyt, nes mano jau į pabaigą (mylimukas mano dabar, o tavo žiūriu beveik pilnas dar )
dar labai sudomino Lancome trečias nuo kairės-ta rožinė spalvytė. Ar ji tokia intencyvi kaip foto ir ant lupų? Koks pavadinimas ir Nr.
ačiukas
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 25, 16:45)
super kolecija
Aciu YSL Glossy Pink, spalva ji be blizguciu, slapiu lupu efektas, tuos YSL naudoju daugiausia vasara, nes jie su vesinimo pojuciu, kaip ir Lancome Juicy Tube Raspberry Ice Dior'as labai blizgus, su daug ivairiaspalviu zeruciu ( nepanasus i Juicy Wear, sis Dior'o intensyvesnis, as kartais ji tepu ant lupdaziu )
Papildyta:
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 25, 16:45)
dar labai sudomino Lancome trečias nuo kairės-ta rožinė spalvytė. Ar ji tokia intencyvi kaip foto ir ant lupų? Koks pavadinimas ir Nr.
Tikrai labai ryski spalva, beveik tokia pat intensyvi kaip tubelei, Electric Pink Pakolkas naudojau ja nedaug, pratinuos
Gal galėtumėte rekomenduoti nude spalvą suteikiantį blizgesį, bet be perlamutrinio švytėjimo ir smulkių blizgučių?
Šiuo metu naudoju Dior blizgesius - pirkau visą rinkinuką miniukų. Patinka tuo, kad nesusidaro lūpų kampučiuose "košė" (nežinau, kaip pavadinti ), nesausina lūpų, suteikia šiek tiek putlumo, gana neblogai laikosi. Trūkumai - perdaug smulkių žėrinčių blizgučių, tirštoki.
Šiuo metu naudoju Dior blizgesius - pirkau visą rinkinuką miniukų. Patinka tuo, kad nesusidaro lūpų kampučiuose "košė" (nežinau, kaip pavadinti ), nesausina lūpų, suteikia šiek tiek putlumo, gana neblogai laikosi. Trūkumai - perdaug smulkių žėrinčių blizgučių, tirštoki.
zinot,kai pamaciau tiek blizgesiu,tai pasijutau tarsi darbe,kai po klienciu antpludzio reikia visus sudeliot i vieta
QUOTE(vetruze @ 2010 01 25, 17:54)
zinot,kai pamaciau tiek blizgesiu,tai pasijutau tarsi darbe,kai po klienciu antpludzio reikia visus sudeliot i vieta
Jauciu silpnybe blizgesiam , nemazai ju pas mane, o vis nauju norisi, tad valdausi Nors paziurejus uzsienio mergaiciu kosmetikos blogus, pas mane palyginus nedaug,bet kur gi spesi tokius kiekius isnaudoti
Įspūdinga
Sudomino antroj eilėj iš kairės 3-ias Givenchy blizgis, kokia jo spalvytė realiai - labiau nude ar į rudumą? Atrodo labai nebloga ir koks nr jei nesunku parašykit ;]
QUOTE(Elegant @ 2010 01 25, 18:17)
Sudomino antroj eilėj iš kairės 3-ias Givenchy blizgis, kokia jo spalvytė realiai - labiau nude ar į rudumą? Atrodo labai nebloga ir koks nr jei nesunku parašykit ;]
Spalva apibudinciau - peachy nude O vadinasi Exciting Coral
QUOTE(ViShy @ 2010 01 25, 19:08)
Jauciu silpnybe blizgesiam , nemazai ju pas mane, o vis nauju norisi, tad valdausi Nors paziurejus uzsienio mergaiciu kosmetikos blogus, pas mane palyginus nedaug,bet kur gi spesi tokius kiekius isnaudoti
ViShy puiki kolekcija Daug super spalvyčių matau Juicy tubes manau ir man teks išbandyti, ne vieną panegyriką skaičiau
Įdomu būtų pamatyti užsieniečių kosmetikos krepšelius, gal galite linką tiesiai į temą numesti, nes rusų kalbos nemoku. Kiek pamenu kažkada buvo čia nuoroda būtent iš rusiško puslapio panašaus į supermamas
Kaip gražu
ViShy, gal galėtumėte pakomentuoti YSL 1 eilėj pirmą ir ketvirtą iš dešinės, kaip spavytės ant lūpų atrodo ir kokie nr.?
Ir antroj eilėj givenchy pirmą kairėje