Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Turiu pora Jk Jemma Kidd blizgesiu - nelipnus, laikosi vidutiniskai, keisto kvapo, man asmeniskai labai malonus ant lupu, gan gerai pigmentuoti.

Sassy - toks milky rozinis ir Rendezvous - svelniai nude su smulkuciais blizguciais.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 24 sausio 2010 - 15:01
QUOTE(Milmar @ 2010 01 24, 15:57)
Sassy - toks milky rozinis

Aciu uz atsiliepimus!!! 4u.gif Dabar jau tikrai zinau ko man reikia ir ko noriu - butent 'sassy' spalvyte ir nusiziurejus esu. Reikia savo sandeliuka pratustint ir tada sios firmos griebtis (dar noriu 3-4 JK lupdaziuku - kai kurie nude, nors ir nusprendziau, kad mano spalva rozine, bet sitiems neatsilaikau).
Atsakyti
idedu ir as savo mini blizgiu rinkinuka blush2.gif visgi visas liaubsias atiduociau chanel wub.gif
user posted image
Atsakyti
Tokiu Isadoros sunaudojau du,dabar toki YSL turiu,Chanel grazutis.Jei ten Dior maximaizeris,tai as jo noreciau.Kiti nelabai biggrin.gif Kaip jum Dior ?Ar putlina lupas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 24 sausio 2010 - 18:16
Kaip YSL blizgis?ar stipriai zeri ant lupu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 24, 19:37)
Kaip YSL blizgis?ar stipriai zeri ant lupu? g.gif

man tai labai zeri,daug netepu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 01 24, 17:16)
Aciu uz atsiliepimus!!!  4u.gif Dabar jau tikrai zinau ko man reikia ir ko noriu - butent 'sassy' spalvyte ir nusiziurejus esu. Reikia savo sandeliuka pratustint ir tada sios firmos griebtis (dar noriu 3-4 JK lupdaziuku - kai kurie nude, nors ir nusprendziau, kad mano spalva rozine, bet sitiems neatsilaikau).

Bet butinai pries perkant blizgi pauostykit, nes kvapas labai savotiskas, bent jau man.

Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 24, 17:59)
idedu ir as savo mini blizgiu rinkinuka blush2.gif 

Kokie spalvu pavadinimai jusu turimu Dior blizgesiu?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 01 24, 19:15)
Tokiu Isadoros sunaudojau du,dabar toki YSL turiu,Chanel grazutis.Jei ten Dior maximaizeris,tai as jo noreciau.Kiti nelabai biggrin.gif Kaip jum Dior ?Ar putlina lupas?

Isadoros padovanojo drauge, bet i darba tai tikrai super thumbup.gif Taip ten Dior maximizer thumbup.gif labai gražiai atrodo su juo, tepuosi po blizgiu, lūpos atrodo super wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2010 01 24, 19:42)
man tai labai zeri,daug netepu.

man taip pat labai zeri drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2010 01 24, 20:10)
Kokie spalvu pavadinimai jusu turimu Dior blizgesiu?

spalvyte parasysiu vakare, jis lygtais is senesnes kolekcijos, bet irgi visai nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 24, 18:59)
idedu ir as savo mini blizgiu rinkinuka blush2.gif  visgi visas liaubsias atiduociau chanel wub.gif
user posted image

Gretuteka, o tas ysl blizgis gal ir toki slapiu lupyciu efekta suteikia? 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko effet 3d max lip gloss thumbup.gif Tikrai didina lupas,atrodo putlios,tik vienas trukumas-greit baigiasi,nes daug dedasi ant lupu doh.gif
Blizgesys
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 25, 09:36)
spalvyte parasysiu vakare, jis lygtais is senesnes kolekcijos, bet irgi visai nieko 4u.gif

OK, ir domins atsiliepimai apie juos blush2.gif
Atsakyti