Turiu pora Jk Jemma Kidd blizgesiu - nelipnus, laikosi vidutiniskai, keisto kvapo, man asmeniskai labai malonus ant lupu, gan gerai pigmentuoti.
Sassy - toks milky rozinis ir Rendezvous - svelniai nude su smulkuciais blizguciais.
QUOTE(Milmar @ 2010 01 24, 15:57)
Sassy - toks milky rozinis
Aciu uz atsiliepimus!!! Dabar jau tikrai zinau ko man reikia ir ko noriu - butent 'sassy' spalvyte ir nusiziurejus esu. Reikia savo sandeliuka pratustint ir tada sios firmos griebtis (dar noriu 3-4 JK lupdaziuku - kai kurie nude, nors ir nusprendziau, kad mano spalva rozine, bet sitiems neatsilaikau).
QUOTE(Maserati @ 2010 01 24, 19:37)
Kaip YSL blizgis?ar stipriai zeri ant lupu?
man tai labai zeri,daug netepu.
QUOTE(shopingas @ 2010 01 24, 17:16)
Aciu uz atsiliepimus!!! Dabar jau tikrai zinau ko man reikia ir ko noriu - butent 'sassy' spalvyte ir nusiziurejus esu. Reikia savo sandeliuka pratustint ir tada sios firmos griebtis (dar noriu 3-4 JK lupdaziuku - kai kurie nude, nors ir nusprendziau, kad mano spalva rozine, bet sitiems neatsilaikau).
Bet butinai pries perkant blizgi pauostykit, nes kvapas labai savotiskas, bent jau man.
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 24, 17:59)
idedu ir as savo mini blizgiu rinkinuka
Kokie spalvu pavadinimai jusu turimu Dior blizgesiu?
QUOTE(Malena @ 2010 01 24, 19:15)
Tokiu Isadoros sunaudojau du,dabar toki YSL turiu,Chanel grazutis.Jei ten Dior maximaizeris,tai as jo noreciau.Kiti nelabai Kaip jum Dior ?Ar putlina lupas?
Isadoros padovanojo drauge, bet i darba tai tikrai super Taip ten Dior maximizer labai gražiai atrodo su juo, tepuosi po blizgiu, lūpos atrodo super
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2010 01 24, 19:42)
man tai labai zeri,daug netepu.
man taip pat labai zeri
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2010 01 24, 20:10)
Kokie spalvu pavadinimai jusu turimu Dior blizgesiu?
spalvyte parasysiu vakare, jis lygtais is senesnes kolekcijos, bet irgi visai nieko
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 24, 18:59)
Gretuteka, o tas ysl blizgis gal ir toki slapiu lupyciu efekta suteikia?
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 25, 09:36)
spalvyte parasysiu vakare, jis lygtais is senesnes kolekcijos, bet irgi visai nieko
OK, ir domins atsiliepimai apie juos