YSL golden gloss 3 numeriukas ant lupų tikrai gražiai atrodo Ir man ant lupų išlieka visai ilgai
As megstu YSL arba Lancome blizgius,bet kol kas pats paciausias yra Milk Shake My favorite long lasting lip gloss,nu cia patiks toms,kurios lipnius megsta Vienintelis -,tai kad jo kvapas neintensyvus,nes man patinka tokie kvapnesni.
QUOTE(Argija @ 2010 01 16, 22:44)
Tai kaip supratau, jis lūpų konturo nekoreguoja. Tik apsaugo, kad niekas neišbėgtų ar aš teisi?
Tikrai taip
QUOTE(F_A @ 2010 01 17, 18:54)
Tikrai taip
Aš norėčiau, kad šiek tiek koreguotų kontūrą, bet būtų praktiškai nematomas. Lūpų spalvos manau tiktų labiausiai
Sakyciau lupu dazai, o ant virsaus lupu blizgis
na va, gavau savo bourjois is parfume express. ka galiu pasakyt... pliusai: skaniai kvepia, visiskai nelipnus, grazios spalvos (emiau rose vitamine ir fruit sorbet); minusai: gana trumpai laikosi. verdiktas: nesigailiu isleidus 9lt, bet be nuolaidos ju nepirkciau uz panasia kaina geriau rinkciausi beyu.
QUOTE(jamie @ 2010 01 20, 00:29)
na va, gavau savo bourjois is parfume express. ka galiu pasakyt... pliusai: skaniai kvepia, visiskai nelipnus, grazios spalvos (emiau rose vitamine ir fruit sorbet); minusai: gana trumpai laikosi. verdiktas: nesigailiu isleidus 9lt, bet be nuolaidos ju nepirkciau uz panasia kaina geriau rinkciausi beyu.
O kur yra pirkti Beyu? Jis irgi nelipnus?
QUOTE(dontstop @ 2010 01 20, 14:56)
KRISTIANA,KOSMADA
QUOTE(dontstop @ 2010 01 20, 13:56)
is pradziu atrodo lipnokas, bet labai greit praeina tas jausmas, nes jis isigeria siek tiek
QUOTE(vetruze @ 2010 01 20, 18:07)
KRISTIANA,KOSMADA
QUOTE(jamie @ 2010 01 20, 19:10)
is pradziu atrodo lipnokas, bet labai greit praeina tas jausmas, nes jis isigeria siek tiek
Dėkui
Tas piešeklis geras labai daiktas, ypač tada, kai lūpdažis ar blizgis subėga į lūpų raukšleles