Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

prieš nėštumą, mano krūtinė buvo normali - B, užtat dabar taip išvešėjo, kad negaliu nusipirkti savo dydžio liemenėlės, atrodo, ir svorio numečiau, o krūtinė dar labiau padidėjo laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kai nueinu į triumfo parduotuves pardavėjos tik skėsčioja rankomis, atseit, jūsų toooks nestandartinis dydis laugh.gif laugh.gif laugh.gif Taip kad labai sunku išsirinkti gražią liemenėlę, - pažiūriu, patinka, o nėra reikiamo dydžio. blink.gif blink.gif blink.gif Ir dar, - manau didelė ar maža nesvarbu, kad tik būtų sveika.
Atsakyti
Gal jus man galit paaiškinti, kas tai per dydis AA, jis didesnis ar mažesnis už A
Atsakyti
QUOTE (Paloma @ 2004 06 02, 06:19)
prieš nėštumą, mano krūtinė buvo normali - B, užtat dabar taip išvešėjo, kad negaliu nusipirkti savo dydžio liemenėlės, atrodo, ir svorio numečiau, o krūtinė dar labiau padidėjo laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kai nueinu į triumfo parduotuves pardavėjos tik skėsčioja rankomis, atseit, jūsų toooks nestandartinis dydis laugh.gif laugh.gif laugh.gif Taip kad labai sunku išsirinkti gražią liemenėlę, - pažiūriu, patinka, o nėra reikiamo dydžio. blink.gif blink.gif blink.gif Ir dar, - manau didelė ar maža nesvarbu, kad tik būtų sveika.

Jeigu logiškai pamąstyti, tai sveikata aišku svarbiausia. Bet kartais tokių neprotingų dalykų norisi, kad pačiai save norisi bash.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Galiu truputi paguosti mazu krutiniu savininkes. As turejau labai maza krutine - A dydzio. Noredavau - nesiodavau liemenele, noredavau - be jos eidavau, nesimate didelio skirtumo, atrodziau taip pat. Mane ziauriai nervindavo tai, kad vaikinai pirmiausia (vis delto) ziuredavo i "papu" dydi, dabar tikrai suprantu, kad jei pagal tai renkasi mergina, tai dazniausiai vienam vakarui arba trumpam. Kas renkasi is meiles, patinki tokia kokia esi - mazakrute ar didziakrute, atlepusiom ar normaliom ausim, didele ar maza nosim ir tt.
Kai vyras "pakabino", buvau kompleksu maisas - jis paguode, kad jam labai patinka "balerinos" (tuo metu buvau 178cm ugio, sveriau 59kg, atrodziau kaip pagaikstis ir dar su mazais papais). Kai laukiausi pirmojo vaiko, krutine vos vos padidejo, gal puse numerio. Apsirupinau is karto B dydzio liemenele, galvojau kai maitinsiu bus pats tas. Neteko nei karto uzsidet! Jau gimdymo namuose viena ryta pries maitinima ejau apsiprausti, pasilenkiau, ogi pas mane ne obuoliukai kabo, bet kibirai! Palatos kaimynka net zvengt pradejo, pamacius mano veido israiska! Teko prasyti mamos, kad atveztu savo liemenuku. Dabar nuo mamos krutine atsilieka vienu dydziu, mano D, jos E. Nors tiek gerai, kad po triju gimdymu nepasidare nieko panasau i spanielio ausis. Tiesa, tada, po pirmo gimdymo kai padidejo, po kitu gimdymu nebesikeite dydis.
Ir vis tik, su malonumu prisimenu laikus, kai turejau nedidele krutine biggrin.gif
O vyras dabar "paguodzia", sako, kad jam laaabai patinka didele krutine - tiesiog prisitaiko prie pasikeitusiu formu.
/Ir dar: jei ant nugaros paguldytume mazakrute ir didziakrute, didelio skirtumo nesimatytu (nebent po plastines operacijos) - vyras man taip isaiskino. Jam svarbu ne krutine, bet jos savininke!!!
Atsakyti
O aš jau pradėjau suvokti, kad sveikata svarbiausia blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Paloma @ 2004 06 02, 09:16)
O aš jau pradėjau suvokti, kad sveikata svarbiausia blink.gif

Būtent! biggrin.gif
Kokia yra tokia, reiškia tokia ir turi būti thumbup.gif
Atsakyti
mano, manymu maza krutine daug graziau nei per didele.
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 29, 14:00)
Ir dar kaip buna, o kuom gi jos skiriasi nuo didesnes???Tik dydziu, o toliau viskas tas pats. Po maitinimu ir gimdymu ji subliuksta, nusmunka. Nejau niekur negirdejai posakio "kaip spanielio ausys" biggrin.gif  tongue.gif

Papasakosiu istoriją su tom "spanielio ausim". Na, po gimdymo aš visą laiką įrodinėju vyrui, kad mano papai kaip spanielio ausys. Jis visada man prieštarauja, draugiškai pasiginčajam. Kartą labai skubėdama leptelėjau "mano ausys kaip spanielio papai". Ir tik po to supratau, ką aš pasakiau. blink.gif Nuo to laiko ši istorija tapo anekdotu mūsų šeimoje. Kai tik aš pradedu dejuoti, kad mano krūtinė maža, nukarusi, vyras vis atraportuoja: "Žinau, žinau, kad tavo krūtinė labai graži, bet jau ausys kaip spanielio papai". laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O šiaip tai ir vakar man vyras pasakė, kad ir kaip aš besikeičiau, patinku jam tokia kokia esu. Jis myli mano pasikeitusias formas. rolleyes.gif
Atsakyti
Čia tai geras "spanielio papai", taip nuoširdžiai juoliasi, kad visas ofisas girdėjo laugh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Manguste @ 2004 06 03, 09:35)
"Žinau, žinau, kad tavo krūtinė labai graži, bet jau ausys kaip spanielio papai". laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O šiaip tai ir vakar man vyras pasakė, kad ir kaip aš besikeičiau, patinku jam tokia kokia esu. Jis myli mano pasikeitusias formas. rolleyes.gif

Va cia tai geras, juokiausi, net asaros istrysko!!! thumbup.gif thumbup.gif
Man dar atrodo, kad ne tik mazakrutes pergyvena, sian ejau i mokykla parsivest savo busimo pirmokelio, ziuriu eina dvi mergickos, vienos krutine kaip mano, tik jos ugis koks 140, amzius - apie 13 ne daugiau. Vat tau ir didele krutine!~ Isivaizduoju, kaip jauciasi mergaite, kai ja bernai erzina g.gif
O siaip, maziau reikia kreipt demesio ir labiau mylet save su visais privalumais ir trukumais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Viksva @ 2004 06 02, 05:39)
Gal jus man galit paaiškinti, kas tai per dydis AA, jis didesnis ar mažesnis už A

AA - pats maziausias dydis, A - jau didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2004 06 03, 09:36)
Papasakosiu istoriją su tom "spanielio ausim". Na, po gimdymo aš visą laiką įrodinėju vyrui, kad mano papai kaip spanielio ausys. Jis visada man prieštarauja, draugiškai pasiginčajam. Kartą labai skubėdama leptelėjau "mano ausys kaip spanielio papai". Ir tik po to supratau, ką aš pasakiau. blink.gif  Nuo to laiko ši istorija tapo anekdotu mūsų šeimoje. Kai tik aš pradedu dejuoti, kad mano krūtinė maža, nukarusi, vyras vis atraportuoja: "Žinau, žinau, kad tavo krūtinė labai graži, bet jau ausys kaip spanielio papai". laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

gera istorija thumbup.gif

as visada irgi pergyvenau ir su pavydu ziurejau i drauges su didesne krutine, nesiodavau A dydi, pradejua gerti KT pries kokius 5m, padidejo, dabar nesioju arba A be pakietinimu, bet sunkiai telpa, arba B su pakietinimais. ir patenkinta, nes jos stangrios ir labai grazios formos thumbup.gif
net komplimentu susilaukiu ir visokiu gaslunu blink.gif g.gif

bet kai pagalvoji, ugis 169, svoris 49 didesne krutine jau butu kaip pamela schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauraB: 15 gruodžio 2004 - 16:14