Sveikos merginos!
Galiu truputi paguosti mazu krutiniu savininkes. As turejau labai maza krutine - A dydzio. Noredavau - nesiodavau liemenele, noredavau - be jos eidavau, nesimate didelio skirtumo, atrodziau taip pat. Mane ziauriai nervindavo tai, kad vaikinai pirmiausia (vis delto) ziuredavo i "papu" dydi, dabar tikrai suprantu, kad jei pagal tai renkasi mergina, tai dazniausiai vienam vakarui arba trumpam. Kas renkasi is meiles, patinki tokia kokia esi - mazakrute ar didziakrute, atlepusiom ar normaliom ausim, didele ar maza nosim ir tt.
Kai vyras "pakabino", buvau kompleksu maisas - jis paguode, kad jam labai patinka "balerinos" (tuo metu buvau 178cm ugio, sveriau 59kg, atrodziau kaip pagaikstis ir dar su mazais papais). Kai laukiausi pirmojo vaiko, krutine vos vos padidejo, gal puse numerio. Apsirupinau is karto B dydzio liemenele, galvojau kai maitinsiu bus pats tas. Neteko nei karto uzsidet! Jau gimdymo namuose viena ryta pries maitinima ejau apsiprausti, pasilenkiau, ogi pas mane ne obuoliukai kabo, bet kibirai! Palatos kaimynka net zvengt pradejo, pamacius mano veido israiska! Teko prasyti mamos, kad atveztu savo liemenuku. Dabar nuo mamos krutine atsilieka vienu dydziu, mano D, jos E. Nors tiek gerai, kad po triju gimdymu nepasidare nieko panasau i spanielio ausis. Tiesa, tada, po pirmo gimdymo kai padidejo, po kitu gimdymu nebesikeite dydis.
Ir vis tik, su malonumu prisimenu laikus, kai turejau nedidele krutine
O vyras dabar "paguodzia", sako, kad jam laaabai patinka didele krutine - tiesiog prisitaiko prie pasikeitusiu formu.
/Ir dar: jei ant nugaros paguldytume mazakrute ir didziakrute, didelio skirtumo nesimatytu (nebent po plastines operacijos) - vyras man taip isaiskino. Jam svarbu ne krutine, bet jos savininke!!!
Jeigu tu nepraradai visko, reiškia nepraradai nieko!
Numečiau 23 kg. Stabilizacija nuo 2008-12-08.
Ūgis 178