Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

Kai baigiau maitinti tai krutine tikrai pasidare nukarusi beforme ir dar ir visai spuogai pasidare. Bet kai pradejau gerti KT tai per puse metu atsistate pilnai dabar turiu krutine tokia pat kaip anksciau. Tik va gaila sriju niekaip nepanaikinu sad.gif
Atsakyti
Visaip bandziau sifruoti g.gif kas tas KT???
Atsakyti
QUOTE (haski @ 2004 05 03, 20:26)
Kai baigiau maitinti tai krutine tikrai pasidare nukarusi beforme ir dar ir visai spuogai pasidare. Bet kai pradejau gerti KT tai per puse metu atsistate pilnai dabar turiu krutine tokia pat kaip anksciau. Tik va gaila sriju niekaip nepanaikinu sad.gif

jei kazka tokio perskaityciau pries pora menesiu,niekada nepatikeciau,bet dabar man yra tas pats-geriu tabletes jau 5 men. ir pastebejau,kad tikrai krutine papilnejo,nezymiai,bet as tai pastebiu wink.gif nezinau,ar cia hormonai ,ar kas rolleyes.gif bet man taip patinka thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
as labai labai noriu mazos krutines sad.gif
Atsakyti
Sveikos, na man ta pati problema, maza krutine. Siaip del estetines puses as visai nepergyvenu, esu smulki, tai man ta didele kazkaip be rysio gal ir butu smile.gif
Bet va, as del kito dalyko svarstau, ar nebus problemu maitinant kudiki? Jus cia jau gimdziusios tai vat del to ir klausiu, o as dar tik laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 05, 03:19)
Sveikos, na man ta pati problema, maza krutine. Siaip del estetines puses as visai nepergyvenu, esu smulki, tai man ta didele kazkaip be rysio gal ir butu smile.gif
Bet va, as del kito dalyko svarstau, ar nebus problemu maitinant kudiki? Jus cia jau gimdziusios tai vat del to ir klausiu, o as dar tik laukiu biggrin.gif

Nebus, be to, krutine padides bent vienu dydziu. Tik kudiki reikes labai tiksliai prie spenelio priglausti, nes nepasukinesi mazos kruties taip, kai norisi laugh.gif Siuo klausimu siek tiek nepatogumu kyla po Cezario pjuvio. O pieno kiekis nuo krutines dydzio nepriklauso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Momo: 05 gegužės 2004 - 13:52
KT - kontraceptinės tabletės wink.gif
Atsakyti
Aciu biggrin.gif nusiraminau
o del tu KT tai man jos nepatinka rolleyes.gif Krutine taip padideja, bet ir svorio priaugi, o kas to nori, jau as geriau maza naturalia, nei su plius 3 kg ir 3cm didesne krutine smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 05, 19:32)
Aciu biggrin.gif nusiraminau
o del tu KT tai man jos nepatinka rolleyes.gif Krutine taip padideja, bet ir svorio priaugi, o kas to nori, jau as geriau maza naturalia, nei su plius 3 kg ir 3cm didesne krutine smile.gif

Geriu KT jau virs metu, bet svoris toks pat kaip ir buvo, uztat papukai papilnejo thumbup.gif . Matyt kiekvienai mergynai kitaip veikia hormonai g.gif
Atsakyti
O man nuo KT niekas nepasikeite. Bet vis matau Svensson reklama, galvoju gal is tikro ji efektyvi? Gal kas bandet ka nors tos firmos? Kokie rezultatai?
Atsakyti
as tai pasakysiu geriau jau maza krutine nei didele - atrodau kaip karve su tesmeniu tongue.gif turiunebloga figura, esu liekna - nu bet krutine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif - 4 dydis... ir pabandyk uzsideti aptemptus rubus - gatveje ne vienas iskrypelis pasakys, kaip graziai atrodai mad.gif net buvo kilusi mintis eiti susimazinti - jei galima aisku,,, Tik vaikinas neleidzia - bent jau tiek gerai
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 05, 04:09)
as labai labai noriu mazos krutines sad.gif

aš irgi noriu... man taip gražu vasarą palaidinės su petnešėlėm ar visai be jų, tokios, kur be limenėlės reikia vilktis. O ašbe prilaikymo nė per kur... sad.gif Būtų galima - sumažinčiau, ale vyras prieš... laugh.gif
Atsakyti