Kai baigiau maitinti tai krutine tikrai pasidare nukarusi beforme ir dar ir visai spuogai pasidare. Bet kai pradejau gerti KT tai per puse metu atsistate pilnai dabar turiu krutine tokia pat kaip anksciau. Tik va gaila sriju niekaip nepanaikinu

Visaip bandziau sifruoti
kas tas KT???

QUOTE (haski @ 2004 05 03, 20:26) |
Kai baigiau maitinti tai krutine tikrai pasidare nukarusi beforme ir dar ir visai spuogai pasidare. Bet kai pradejau gerti KT tai per puse metu atsistate pilnai dabar turiu krutine tokia pat kaip anksciau. Tik va gaila sriju niekaip nepanaikinu ![]() |
jei kazka tokio perskaityciau pries pora menesiu,niekada nepatikeciau,bet dabar man yra tas pats-geriu tabletes jau 5 men. ir pastebejau,kad tikrai krutine papilnejo,nezymiai,bet as tai pastebiu

as labai labai noriu mazos krutines

Sveikos, na man ta pati problema, maza krutine. Siaip del estetines puses as visai nepergyvenu, esu smulki, tai man ta didele kazkaip be rysio gal ir butu
Bet va, as del kito dalyko svarstau, ar nebus problemu maitinant kudiki? Jus cia jau gimdziusios tai vat del to ir klausiu, o as dar tik laukiu

Bet va, as del kito dalyko svarstau, ar nebus problemu maitinant kudiki? Jus cia jau gimdziusios tai vat del to ir klausiu, o as dar tik laukiu

QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 05, 03:19) |
Sveikos, na man ta pati problema, maza krutine. Siaip del estetines puses as visai nepergyvenu, esu smulki, tai man ta didele kazkaip be rysio gal ir butu ![]() Bet va, as del kito dalyko svarstau, ar nebus problemu maitinant kudiki? Jus cia jau gimdziusios tai vat del to ir klausiu, o as dar tik laukiu ![]() |
Nebus, be to, krutine padides bent vienu dydziu. Tik kudiki reikes labai tiksliai prie spenelio priglausti, nes nepasukinesi mazos kruties taip, kai norisi

KT - kontraceptinės tabletės

QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 05, 19:32) |
Aciu ![]() o del tu KT tai man jos nepatinka ![]() ![]() |
Geriu KT jau virs metu, bet svoris toks pat kaip ir buvo, uztat papukai papilnejo

as tai pasakysiu geriau jau maza krutine nei didele - atrodau kaip karve su tesmeniu
turiunebloga figura, esu liekna - nu bet krutine
- 4 dydis... ir pabandyk uzsideti aptemptus rubus - gatveje ne vienas iskrypelis pasakys, kaip graziai atrodai
net buvo kilusi mintis eiti susimazinti - jei galima aisku,,, Tik vaikinas neleidzia - bent jau tiek gerai

QUOTE (TauRe @ 2004 05 05, 04:09) |
as labai labai noriu mazos krutines ![]() |
aš irgi noriu... man taip gražu vasarą palaidinės su petnešėlėm ar visai be jų, tokios, kur be limenėlės reikia vilktis. O ašbe prilaikymo nė per kur...