Merginos, daugeliu atvejų pasitvirtina sena tiesa - daugumai vyrų patinka žiūrėti į dideles krūtis, bet pačiam asmeniškai liesti tokias, kurios sutelpa į delną

. Aišku, tų vyrų, kaip ir moterų, yra skirtingų ir skirtingai visiem patinka - vieniem gražu maža krūtinė, kitiem - didelė. Todėl svarbu save gerai vertint, visada bus tokių, kuriem patiksi ir tokių, kuriem nepatiksi...
Mano anksčiau buvo irgi maža krūtinė, na ir dabar nėra didelė, bet tokia apvalesnė ir kažkiek didesnė, nešioju B dydį ir kai kurios liemenėlės jau net mažokos būna

(nu bet čia iš turgaus tokios, tai ten būna pamažintų dydžių

). Aš šiek tiek priaugau svorio gerdama KT ir pradėjus dirbt sėdimą darbą (nu po mokslų baigimo), tai krūtinė padidėjo. Ir dar - kažkur nuo 20 m. ėmiau nešioti vien "centruojančias" liemenėles, tai kažkaip sakyčiau jos gal man pakoregavo krūtų formą irgi, paapvalino. Tai nuo to laiko esu ne vieno komplimento sulaukusi, kad graži krūtinė. O dar kokį pusmetį prieš tuos gražius komplimentus gavau iš nepažįstamo įkalusio vaikino tokį "klausyk, o kodėl tavo papai tokie kaip mano???".... Dabar jau tikrai taip jis nepasakytų...