Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

As tai tikrai nesukciau sau smegenines, jei mano krutys butu tik mazos,bet kai jos dar ir nukare ohmy.gif sad.gif , tai su siaubu galvoju, o kas bus tada, kai baigsiu maitint....nu, taigi tragedija doh.gif
Atsakyti
jus man paaskinkit kaip gali buti mazos krytys nukarusios....? juk taip nebuna
Atsakyti
Ir dar kaip buna, o kuom gi jos skiriasi nuo didesnes???Tik dydziu, o toliau viskas tas pats. Po maitinimu ir gimdymu ji subliuksta, nusmunka. Nejau niekur negirdejai posakio "kaip spanielio ausys" biggrin.gif tongue.gif Pasidaro tokie nukabe priglude mazi, vietom susirauksleje kapseliai, su styranciais spuogeliais( nu vaizdingiau nebenupasakosiu laugh.gif ) ir cia gal daugiau kudoms moterims, stambesnems tikriausiai netaip tragiskai viskas, nes riebalinis sluoksnis neleidzia taip subliuksti krutims. Todel jau geriau didesne, nes jei ji ir nusmunka, tai attrodo, patikek < 100 kartu graziau.
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 29, 13:00)
Ir dar kaip buna, o kuom gi jos skiriasi nuo didesnes???Tik dydziu, o toliau viskas tas pats. Po maitinimu ir gimdymu ji subliuksta, nusmunka. Nejau niekur negirdejai posakio "kaip spanielio ausys" biggrin.gif tongue.gif Pasidaro tokie nukabe priglude mazi, vietom susirauksleje kapseliai, su styranciais spuogeliais( nu vaizdingiau nebenupasakosiu laugh.gif ) ir cia gal daugiau kudoms moterims, stambesnems tikriausiai netaip tragiskai viskas, nes riebalinis sluoksnis neleidzia taip subliuksti krutims. Todel jau geriau didesne, nes jei ji ir nusmunka, tai attrodo, patikek < 100 kartu graziau.

blink.gif blink.gif blink.gif Tvarkele kuom cia uzsiimi pasiiaiskink a? Kas cia per vaizdziai aprasytos spanielio ausys ir taip toliau a? ohmy.gif Tu man ziurek, ne staip teigiamai motyvuodama mazakrutes, kai kurioms didziakrutems gali aparpuoli ivaryti tongue.gif
Atsakyti
As turejau iki neshtumo maza krutine, oi kaip faina buvo, liemeneliu nenesiojau, ir taip graziai atrode thumbup.gif
O dabar turiu 3 dydi sad.gif nu nepatinka man jinai, kuprintis pradejau sad.gif nors vyras tai baldelina, jam patinka didesne smile.gif nu, bet pasirinko juk mane su razinkom vietoj krutines laugh.gif tikiuosi man atsistatys sad.gif smile.gif
Atsakyti
o as noreciau mazesnes... man taip grazu kai be liemenuko su normalia (link mazesnes) krutine ir aptempta maikute... ech ... sad.gif mano po rubais gal ir atrodo graziai, bet kiek vargo su tuo groziu.... issirinkt tinkama liemenuka problema, is visu su kuriais graziai atrodai krenta viskas... tik pries veidrodi staipytis su graziais... o plius dar nej vajku turiu, dar jauna, o ji jau nutisus... sh.. blink.gif
nu bet ka padarysi, yra kaip yra smile.gif kasdien vis mokausi mylet save:D iki pensijos gal pamilsiu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, daugeliu atvejų pasitvirtina sena tiesa - daugumai vyrų patinka žiūrėti į dideles krūtis, bet pačiam asmeniškai liesti tokias, kurios sutelpa į delną rolleyes.gif . Aišku, tų vyrų, kaip ir moterų, yra skirtingų ir skirtingai visiem patinka - vieniem gražu maža krūtinė, kitiem - didelė. Todėl svarbu save gerai vertint, visada bus tokių, kuriem patiksi ir tokių, kuriem nepatiksi...

Mano anksčiau buvo irgi maža krūtinė, na ir dabar nėra didelė, bet tokia apvalesnė ir kažkiek didesnė, nešioju B dydį ir kai kurios liemenėlės jau net mažokos būna biggrin.gif (nu bet čia iš turgaus tokios, tai ten būna pamažintų dydžių rolleyes.gif ). Aš šiek tiek priaugau svorio gerdama KT ir pradėjus dirbt sėdimą darbą (nu po mokslų baigimo), tai krūtinė padidėjo. Ir dar - kažkur nuo 20 m. ėmiau nešioti vien "centruojančias" liemenėles, tai kažkaip sakyčiau jos gal man pakoregavo krūtų formą irgi, paapvalino. Tai nuo to laiko esu ne vieno komplimento sulaukusi, kad graži krūtinė. O dar kokį pusmetį prieš tuos gražius komplimentus gavau iš nepažįstamo įkalusio vaikino tokį "klausyk, o kodėl tavo papai tokie kaip mano???".... Dabar jau tikrai taip jis nepasakytų...
Atsakyti
Sako, kad kitom padideja ar suapvaleja nuo KT? Gal zinot kokiu? Reiktu nors keliu cm... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 04 30, 08:52)
Sako, kad kitom padideja ar suapvaleja nuo KT? Gal zinot kokiu? Reiktu nors keliu cm... wink.gif

Nu aš gėriau Femoden porą metų - ir tuo metu priaugau kelis kilus, visa moteriškesnė palikau, nebe tokia džiūsna. Tik nežinau, ar nuo KT, nes tuo metu pradėjau dirbt visą darbo dieną + dar paskiatos vakarais - beveik visur sėdėdavau, savaitgaliais dar paskaitom tekdavo ruoštis, to laisvo laiko nelabai likdavo, mažai judėjau, tai gal ir dėl to priaugau. Bet krūtinė faiani paapvalėjo ir padidėjo. Prieš KT buvo 87-88 cm, o dabar 92-93. Tai čia net apie 5 cm apimtis padidėjo - ačiū Dievui, šikna tik 3 cm padidėjo, o svorio gal 4-5 kg daugiau paliko. Jau 8 mėn. nebegeriu Kt, bet svoris visai nekrenta, nors ir sportuoju, valgau nelabai daug.
Papildyta @ [mergetime]1083314140[/mergetime]

Dar prisiminaiu - daug kam paapvalėja krūtinė geriant bet kokius KT - bet čia nebūtinai, ir šiaip dažnai tai būna laikinas efektas - nes tada dažnai labiau skysčiai organizme užsilaiko, todėl ir krūtinė labiau išsipučia.

Šiaip sako, tokias visai kūdas geriausiai gydo pilnavertis reguliarus lytinis gyvenimas su mylimu vyru - tada sujuda moteriškieji hormonai esterogenai ir prisideda moteriškai riebaliukų gražiai ten, kur reikia. Nes kaip žinia - krūtinė yra riebalinis audinys.
Atsakyti
as taip dziaugiausi, kad numeciau svorio, bet, deja, nepatinka man vienas dalykas, kad krutine beliko B, o buvo tikrai i ka paziureti, na visko neiseina tureti unsure.gif gaila....
Atsakyti
Rytoi važiuosiu i Vilniu, tai užeisiu i akropoli. Bet man visada sarmata kai pardavėja klausia koks dydis blush-anim-cl.gif Kaip jai pasakyti kad krutinės kaip ir nėra mad.gif
Atsakyti
Patikėk, tos pardavėjos su visokiom merginom susiduria - ne tu pirma su maža krūtine, ne tu paskutinė. Beje, tarp pačių pardavėjų kažkada mačiau su labai maža krūtine. Žodžiu - nepergyvenk, viskas bus ok, padės tau gražiai išsirinkt.
Atsakyti