Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

As taip pat ne Pamela biggrin.gif , bet nuo to blogai nesijauciu. Atsikratik to komplekso greiciau, svarbiausiai, kad patinki savo vyrui.
Kazkada ir as buvau pasigavus nediduka kompleksa, bet dabar drasiai uzsivelku aptemta palaidene ir be lemeneles.
Atsakyti
Mokykloj visada nešiodavau visokius balachonus, kad tik nesimatytų tikrojo mano krūtinės dydžio... Vėliau tiesiog stengdavausi krūtinės neparyškinti, bet ir neslėpdavau. O prieš keletą metų pamačiau vieną merginą, kurios krūtinė buvo tikrai maža ir tai matėsi, bet kaip išdidžiai ji ėjo! Buvo apsirengusi palaidine su petnešėlėm, ir, aišku, krūtinė buvo išryškinta kuo puikiausiai, bet man asmeniškai net nekilo minčių, kad čia kažkas blogai, nes viskas atrodė savo vietoj, manau, kad dėl mokėjimo laikytis ir save pateikti kaip kažką vertingo. Mano mylimasis irgi sako (tipo atstovauja vyrų nuomonei), kad seksualumas - ne didelė krūtinė ar dar kažkas, bet jautimasis seksualia, atsipalaidavimas ir nekompleksavimas.
Atsakyti
Paskaiciau jusu mintis ir geriau pasidare... Bet neilgam.
Nors vyrai tvirtina, kad gerai ir maza,kad tik stangri krutine- tik dalis tiesos. Vis tiek istista visiems seile, kai pamato kokius "aukso kunkolus".
Kad ir kaip optiskai po drabuziais pasididintume ta vieta, deja pacios nuo tiesos niekur nepabegsime, kaip ir tie, kurie matys mus nuogas. O juk labai svarbu, kaip atrodai pries mylimaji, nesvarbu, ka jis tvirtina. Gal, zinodamas tiesa, nenori zeisti dar labiau?
As turiu tokia parduotuve, kur turedama laiko vis uzeinu ieskoti liemenuko. Tai man jau nei spalva, nei audinys neturi reiksmes- svarbu, kad tiktu. O AA dydzio as kazkaip Lietuvoj net nemaciau, tik kataloguose. Reiks pasidairyti, gal bus kaip tik g.gif
Zodziu, cia mano beda, gal ir ne Nr.1, bet netoli jos. Spoksau i didziakrutes kaip koks bernas, kol sirdis apsala... Ir kodel dievas pasykstejo tos mesytes kai kur? doh.gif
Atsakyti
Skaitau ir galvoju, kad ko tik tos moterys nepadarytų, kad vyrui patiktų, ir dar geriau būtų, jei ne tik savam... rolleyes.gif
Mano krūtinė irgi nėra iš didžiūjų, tik B dydžio, bet užsisegu pakeliančią liemenėlę, dar rankom kilsteliu prieš veidrodį, ir lieku išsišiepusi... thumbup.gif Reik apie save gerai galvot, tada ir kiti taip galvos!!!! thumbup.gif

Mokantis universitete viena kursiokė buvo labai kreivom kojom. Vienas vyriškos giminės atstovas jos paklausė: "Kur buvai, kai Dievas kojas dalino?" Man patiko jos atsakymas. Ji nepasimetusi atsakė: "Eilėj prie papų stovėjau!". Krūtinę iš tiesų turėjo įspūdingą... biggrin.gif
Siūlau susirasti gražiausią savo kūno dalį ir ja džiaugtis, tada pamiršit trūkumus...
Atsakyti
Papasakosiu Jums savo pokalbi su vyru: uzejo kalba apie vyru organus. Na, man buvo gera nuotaika, tai as juos ir "palazavojau". Atseit, jei maza turi, tai butinai perka didele masina ir pan.... Tai vyras mano beveik isizeide. Sako kaip tu gali apie tai kalbeti ir t.t. O as sakau, kai tu ziuri kina ir pamatai bobike dideleis papais, tai komentaru buna nerealiu, o jau man negalima...
As turiu drauge, pas ja D ar gal dar didesni. Tai vyrui irgi nepatinka....
Padariau isvada: jiems patinka papai po plastiniu operaciju. Va tada ir forma grazi buna, ir dydi galima pasirinkti.
As vienu metu irgi labai pergyvenau. Jau net buvau konsultuotis del plastines operacijos. Sustabde tai, kad dar nebuvo vaikelio. Dabar laukiuosi, tai krutine - liuksiska! O be to, su amzium svoris siek tiek padideja, ir krutine kartu. Mano mamos jaunysteje irgi maza buvo. Padidejo po 2 gimdymu. O dabar - tai fantastiska. Kai jos bendraamzes (55m!) vaiksto su liemenukai senamadiskais, tai mama mano be nieko. Atrodo - super!
Atsakyti
Bet nelauksi gi 20m. kol jie uzaugs iki norimo dydzio g.gif
Be to, norint parodyti kazka kita, tai irgi reikia tureti... O ta krutine tai jau toks visiems i akis lendantis moteriskas dalykas, kad jau turi tureti kazka tokio ypatingo, kad galetum nuo ju nutraukti demesi. Aisku, kalbu tu vardu, kurios turi LAAAABAI maza krutine. O jei pats nenoresi niekam patikti, tai jau laikas pensijon ir leisti dienas prie TV.
Atsakyti
Merginos, raminkites. Pas mane krutine tikrai nemaza, bet su ja ir problemeliu nemazai wink.gif Su rubais sunku, papu igrusti niekur neimanoma. Be to kai nori kur pabegeti irgi nelabai patogu kai viskas sokineja i priesinga puse. Zodziu, daznai pamastau, kad galetu buti mazesne. Diedams patinka, o man nuo to tikrai ne lengviau. As saves ziuriu, o diedu nuomone man simtas metu...
Taip, kad turi pliusu maza krutine ir sakyciau nemazai turi. smile.gif
Atsakyti
As irgi galiu pasigirti maza krutine smile.gif Patogumas neispasakytas biggrin.gif , liemeneles nereikia, netabaluoja thumbup.gif Kad didesne atrodytu, stengiuos atstatyti ja isdidziai i prieki smile.gif Vyrui patinka tokia, kokia yra clap.gif
AA dydis man budavo per didelis, dabar, kai maitinu, B beveik uzsipildo. Pagaliau jauciuosi kaip kokia seksbomba laugh.gif
Atsakyti

PAVYDZIU toms, kurios turi maza krutine! mano ugis 165 cm, krutine DD, net E, patikekit, kaip noreciau mazesnes, tikras vargas su tokia didele unsure.gif nugara daznai skauda, normaliu liemeneliu neimanoma rasti, prakeikimas kazkoks! mad.gif mad.gif mad.gif is viso susinervyjau dabar mad.gif
Atsakyti
Na baikit merginos, ka jau dievas dave ta jau dave ir nieko cia nepakeisi. Be to juk zmones su jumis susipazine ne ziuri ir neklausia kokio gi didzio pas jus krutine. Be to vyrai visi megsta paganyti akis i didele krutine, bet musu vyrai pasirinko mus. Tai nera svarbiausias dalykas. Bent jau tokia mano nuomone.
Atsakyti
Aš viai ne dėl vyru. Man pačiai norisi didesnės ir taškas wink.gif
O kaip jau bus taip, išsiversiu su padidinančia liemenėlia, nors vasara su tokia labai negera sad.gif
Atsakyti
Grozis reikalauja auku. Sekmes!
Atsakyti