Mano tai 3 dydis. Per nestuma faktiskai nepadidejo - ir dabar, maitinant, senesni liemenukai tinka. Kas liecia nedidele krutine, tai nera labai blogai... Padeti galima taisyti Akvos auksciau paminetais liemenukais. O vyrui tai patiksi tokia, kokia esi!
Visą gyvenimą labai išgyvenau dėl savo mažos krūtinės, bet prieš kelis metus kažkaip nusiraminau, nes pastebėjau, kad man pačiai mano krūtinė "be nieko" daug gražesnė, nei didelės krūtys, kadangi jos vis tiek linkusios tįsti ir karti... Aišku, su drabužiais gražesnis didelis biustas, ir visos problemos dėl krūtinės atsiranda tada, kai reikia ieškoti drabužių, nes reikia susirasti tuos ypatinguosius drabužėlius, kurie neišryškintų to trūkumo... Bet vis tiek išlieka pati opiausia problema - kaip rasti tinkamą liemenėlę... Tikriausiai tam reikia nemažai pinigų, t.y., 100 Lt ir daugiau... Kol kas dar nepasiryžau tiek aukoti, todėl bandau verstis visaip kitaip. Bet kiekvieną kartą eidama ieškoti liemenėlės baisiai susigadinu nuotaiką, nes visos gražesnės yra bent B dydžiui, o ne A ar AA...
itka kai eini i pliaza...nusipirk specialu maudinuka...... yra isiutas pakietinimas...kuris papukus pakelia i virsu ir krutine atrodo didesne....

va kaip tuoj nuotraukoj.....pakelia ir sustumia krutine.....
Papildyta @ [mergetime]1082839109[/mergetime]
tokie lemenukai netinka moterims turincioms didele krutine...nes tada papukai per virsu lipa......

va kaip tuoj nuotraukoj.....pakelia ir sustumia krutine.....
Papildyta @ [mergetime]1082839109[/mergetime]
tokie lemenukai netinka moterims turincioms didele krutine...nes tada papukai per virsu lipa......

O kur nusipirkti?

ten kur vielos yra...yra toks pakietinimas kuris papukus is apacios pakelia.....nemoku paasikinti...bet turbut suprantat apie ka kalbu
Papildyta @ [mergetime]1082839569[/mergetime]
itka......lietuvoj tikrai yra tokiu lemenuku.....pasiklausinek nuejusi i parduotuve....

Papildyta @ [mergetime]1082839569[/mergetime]
itka......lietuvoj tikrai yra tokiu lemenuku.....pasiklausinek nuejusi i parduotuve....
QUOTE (Itka @ 2004 04 24, 22:00) |
Na kaip ja pasididinti kai eini i pliaža? ![]() Papildyta @ [mergetime]1082837219[[b]*Vega rgetime] [/b] Na bukit geros vat tiesiai šviesiai patarkit, kokiu yra priemoniu? |
Plastine operacija , mankshta ir viskas. Jokie kremai ar kitokie preparatai krutines nepadidins
Kad nieks nepadidins senai tuo isitikinau
bet kkios priemones geriausios? Aš nešioju su viela, su pakietinimu, bet maudimkės su tais peribombasais nerandu

Nepriklausau mazakrutems. Mano gabaritai- 90cm (ugis gal 156cm)
. Kai maitinau, buvo 93cm, kai nustojau maitint - atsistate, bet mama nustebino - leptelejo: "O kur tavo papai dingo?"
Del tu sustumianciu ir pakelianciu liemeneliu siek tiek pavydziu turincioms mazesnes apimtis: tikrai optiskai padidina krutine + sexovai rodosi, o stai manoji, kaip mineta, lipa per virsu - nekox vaizdelis...

Del tu sustumianciu ir pakelianciu liemeneliu siek tiek pavydziu turincioms mazesnes apimtis: tikrai optiskai padidina krutine + sexovai rodosi, o stai manoji, kaip mineta, lipa per virsu - nekox vaizdelis...
QUOTE (Itka @ 2004 04 24, 23:01) |
Kad nieks nepadidins senai tuo isitikinau ![]() ![]() |
Maudymosi kostiumėlius su silikoninėm pagalvėlėm apžiūrinėjau praėjusią savaitę Gedimino pr. "Miglėj", mačiau ir Akropolio "Miglėj", ten taip pat yra ir liemenėlių su silikoninėm pagalvėlėm, efektas tikrai stulbinantis, ba to atrodo labai natūraliai . Gali pasidairyti ir www.migle.lt, čia visos kolekcijos su kainomis, be to dabar daug nuolaidu. O dėl mažos krūtinės, tai svarbiausia, kad ji būtų stangri.

Patarimai, kad krūtinė atrodytų didesnė:
rinktis "centruojančias" liemenėles - kurios sustumia krūtis į centrą; įdedu apatinio liemenuko paveikslėlį, kad aiškiau matytųsi modelis. Visi centruojantys liemenukai turi įstrižinį susiuvimą per kaušelį - bet būtent tokį įstrižumą kaip paveiksliuke (aš dabar kitokių liemenėlių ir nebesirenku - o jų yra ir turguj, ir parduotuvėse - būna tokio tipo ir liemenukų, ir maudymkių - dažnai jie būna su pagalvėlėm, bet nebūtinai):
čia žiūrėt
Jei turi mažą krūtinę, visad geriau rinktis šviesios spalvos viršutinę dalį - ir maudymkes, ir maikutes, kad optiškai padidintų. Taip pat gerai tinka margi raštai. Maikutės labai gerai jei tamsesnio fono ir su šviesia horizontalia juosta per krūtinę, ant maudymuko viršutinės dalies galima apsivymiot šviesią skarelę, kaip dabar madinga.
Dar - liemenėlės su silikoniniais įdėklais (būna ir maudymkių, bet reikia paieškot gerai parduotuvėse):
čia žiūrėt
rinktis "centruojančias" liemenėles - kurios sustumia krūtis į centrą; įdedu apatinio liemenuko paveikslėlį, kad aiškiau matytųsi modelis. Visi centruojantys liemenukai turi įstrižinį susiuvimą per kaušelį - bet būtent tokį įstrižumą kaip paveiksliuke (aš dabar kitokių liemenėlių ir nebesirenku - o jų yra ir turguj, ir parduotuvėse - būna tokio tipo ir liemenukų, ir maudymkių - dažnai jie būna su pagalvėlėm, bet nebūtinai):
čia žiūrėt
Jei turi mažą krūtinę, visad geriau rinktis šviesios spalvos viršutinę dalį - ir maudymkes, ir maikutes, kad optiškai padidintų. Taip pat gerai tinka margi raštai. Maikutės labai gerai jei tamsesnio fono ir su šviesia horizontalia juosta per krūtinę, ant maudymuko viršutinės dalies galima apsivymiot šviesią skarelę, kaip dabar madinga.
Dar - liemenėlės su silikoniniais įdėklais (būna ir maudymkių, bet reikia paieškot gerai parduotuvėse):
čia žiūrėt
Itka, bet koki tu taip pergyveni? As turiu taip pat maza krutine, bet niekada net i galva nesove ja didinti. Man ji patinka tokia kokia yra, o svarbiausia ir mano vyrui patinka
. Kai maitinau krutimi tai mano dydis buvo trecias, tai vyras sake, kad labai negrazu. Be to kaip ir didele krutine turi privalumu, taip ir maza turi.Turiu viena drauge kuri nesioja 4 dydi, o jos ugis 159 tai nepasakyciau, kad labai dziaugiasi ta krutine, turi daug rupesciu su ja.
Mano nuomone svarbiausia del to nekompleksuoti ir didziutis tuom ka turi

Mano nuomone svarbiausia del to nekompleksuoti ir didziutis tuom ka turi

Na mano krutinė tai du spuogai
, net dydžio nežinau
, gal koks AA