Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

Aš taip pat turiu mažą krūtinę. Ir labai kompleksuoju. Aišku nešioju liemenėles su pagalvėlemis. Bet taip norisi prieš vyrą nusirengti ir gražiai atrodyti. Nes nusimaunu tą liemenėlę, o ten ... Graudu. Labai savimi nepasitikiu dėl mažos krūtinės. Ir šiaip išvaizdai skiriu labai daug dėmesio. Baigiu išprotėti jeigu kažkas pas mena ne taip. Operacijos daryti nenoriu, nes buna labai daug komplikacijų.
Mano pirmas vyras po gimdimo man pasakė, "norėčiau, kad liktu tokia didelė krutinė" (turėjau D dydžio). Man buvo šokas. Jau daug metų praėjo, jau su juo ir išsiskyriau, bet nuoskauda liko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 11 20, 12:43)
Aš taip pat turiu mažą krūtinę. Ir labai kompleksuoju. Aišku nešioju liemenėles su pagalvėlemis. Bet taip norisi prieš vyrą nusirengti ir gražiai atrodyti. Nes nusimaunu tą liemenėlę, o ten ... Graudu. Labai savimi nepasitikiu dėl mažos krūtinės. Ir šiaip išvaizdai skiriu labai daug dėmesio. Baigiu išprotėti jeigu kažkas pas mena ne taip. Operacijos daryti nenoriu, nes buna labai daug komplikacijų.
Mano pirmas vyras po gimdimo man pasakė, "norėčiau, kad liktu tokia didelė krutinė" (turėjau D dydžio). Man buvo šokas. Jau daug metų praėjo, jau su juo ir išsiskyriau, bet nuoskauda liko.  verysad.gif

na nežinau.. niekad diedeles krūtinės neturėjau ir jokių kompleksų dėl mažos taip pat.. tiesiog ne visi būna vienodi... o ir mano druagui patinka mažos krūtinės "telpančios į saują". smile.gif
Atsakyti
Be abėjo aš tai suprantu. Bet kai pasižiūriu į paneles, kurios turi didilę krutinę tai ne labai smagiai pasijaučiu. Arba kai su vyru žiūriu filmą, o ten rodo gražių formu moterį rodo, tai man norisi į žemę sulysti. Teisios tos, kurios sako, kad reikia mylėti save tokią kokią esi.
Atsakyti
teisios tai teisios, bet kaip jautiesi tezino ta, kuri mazus papiakus pati turi, atrodo pamirsti, ir net nepagalwoji, kad galetu but didesne, bet wa surandi prie ko kabintis ir wsio..ziema tai ziema, nuu bet wasara kai reikia pliaze...nu neee.... unsure.gif
Atsakyti
merginos,dziaukites kokias turite,kokias dave gamta.as jus suprantu,kad pavydit kas turi didelias.bet zinokit kad jos irgi sukelia broblemu:sunku,vasara per karsta,visi ziuri,visiem rupi paliest ar jos tikros ir t.t.sunku rubai nusipirk.oi oi oi
Atsakyti
tai mes ir nekalbam apie tas, kurios problemu sukelia, mes noriu dailiu B didzio papuku clap.gif smile.gif wat man tik 17 ir idomu, ar krutines dydis bent kiek kis su metais, ar jau koki turiu toki?
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2006 11 21, 20:06)
tai mes ir nekalbam apie tas, kurios problemu sukelia, mes noriu dailiu B didzio papuku  clap.gif  smile.gif wat man tik 17 ir idomu, ar krutines dydis bent kiek kis su metais, ar jau koki turiu toki?

Na kiek as galiu pasakyt tai vienoms jau 16m kokie uzaugo tokie ir lieka o kitom 19m ima ir staiga padideje. Na iki 21m skaitosi moteris bresta taigi tau dar yra laiko gal tu is tu kur veliau prazysta. Va as tai kaip 16m atrodziau ( turiu omeny krutine) taip ir dabar atrodo Na gal siektiek pasikeite nes maitinau, bet dydis nedingo nors nieko ypatingo pasmane nera ir nebuvo tik kazkiek stangrumo neber tokio kokio buvo eisiu sportuot ir viskas susitvarkys thumbup.gif
Atsakyti
Mano krutine taip pat maza,net labai,kaip du apelsinai smile.gif ,bet mano brangiajam patinka,kai i delna telpa smile.gif
Atsakyti
o, laikysiu ciurikus, kad padidetu clap.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2006 11 25, 00:20)
Mano krutine taip pat maza,net labai,kaip du apelsinai smile.gif ,bet mano brangiajam patinka,kai i delna telpa smile.gif

Tai dar visai nieko. O aš kai nuseprku liemenuką 75A ir tai truputėli vietos lieka. verysad.gif
Atsakyti
sako kad iki 21m dar ten formuojas ir t.t, bet man 20m tai nepastebejau kad nuo kokios 17-18m ji padidetu ar pamazetu:) ant vienu liemenuku raso C 75 , ant kitu B 75. Tai niekaip neusprantu ar mano C ar B doh.gif turbut tarp didelio B ir mazo C doh.gif , ar kaip cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2006 11 25, 01:13)
sako kad iki 21m dar ten  formuojas ir t.t, bet man 20m tai nepastebejau kad nuo kokios 17-18m ji padidetu ar pamazetu:) ant vienu liemenuku raso C 75 , ant kitu B 75. Tai niekaip neusprantu ar mano C ar  B  doh.gif  turbut tarp didelio B ir mazo C doh.gif , ar kaip cia  blush2.gif

Čia reiškia, kad jums pasisiekė. ax.gif O manau liemenukų dydžiai yra padidinti arba pamažinti, čia priklauso nuo šalies, gal modelio. g.gif
Atsakyti