Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

galiu visas paguost, siais laikais pilna liemeneliu net toms, pas kurias vietoj krutines dauba rolleyes.gif tik reik nesiparint ir issiruost i parduotuve, o ten pilna prikimstu pripustu ir kliuksinciu liemeneliu ir maudomuku taip pat mirksiukas.gif

beje, mano naujas isradimas - visas liemeneles PASIAURINU ty padarau kad apimtis po bumbuliukais butu ne 70, o pvz 60, tada apsitempia kaip reikiant ir jei dar ikisi kokia pagalvele ir uztrauki petneseles tai gaunas kukuliukai ojojoj ax.gif taip kad nebijokit ekspermentuot !! drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as uzvakar buvau nusipirkti liemeneles ax.gif nu zodziu nueinu ir man traukia tooookio dydzio, kad net zioptai atsidaro ohmy.gif ohmy.gif siaubas kazkoks, nebaisiai pas mane ta krutine didele, bet kazkaip net nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota: 28 liepos 2006 - 23:05
Aha, jūs galit ir be nieko vaikščiot, aš taip mėgau nieko nenešiot (nekenčiu liemenėlių), o dabar... iš išorės visi duoda maximum B-C dydį, praktiškai turiu 75E (tokių pirkti neradau dar), tai gerai, kad 80D dar tinka blush2.gif Į pusę mylimiausių suknelių, nešiojamų be liemenėlės, neįlendu, kaip ir į pusę bliuzelių ar marškinukų, beveik visos gražios bliuzelės parduotuvėj (tos, kurios būna vieno dydžio, elastinės) - ankštos, jei randi kokią ne ankštą atviresnę, vėl negali pirkt - be liemenuko vis tiek neužsidėsi, o kai jis kyšo - ne per gražiausiai atrodo verysad.gif Sportuot - jokių aerobikų ar bėgimų, iškirptės gražios nerasta (dvi didelės pasiplojusios kišenės ant krūtinės šonų, o suglaudžiančių tokiam dydžiui rast neįmanoma, didžiausias suglaudžiančių - C, šiek tiek gelbėja centruotos, bet nelabai). Jei anksčiau krūtinei tiko mažesnis dydis, negu klubams, tai dabar turbūt bus atvirkščiai - kostiumo 42 dydžio kelnės laisvos, o tokio dydžio marškinukai iš to paties kostiumo - ankšti verysad.gif
Dabar dar žiauriau - numečiau 4-5 kg, krūtinė PADIDĖJO vienu dydžiu blink.gif (pavasarį dar "džiaugiausi" 75D) kas bus, kai dar likusių 8 atsikratysiu??? O aš dar negimdžius verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 01 rugpjūčio 2006 - 10:07
va pas man irgi maza krutine, arba jos is vis nerasta, kai vaikuti maitinau buvo b o dabar vos ne aa doh.gif
Atsakyti
As irgi kompleksuodavau del savo mazos krutines...ir kai kokius 19 baigiau susitaikyti su tuo kad niekada nebeturesiu didesnes nei A krutines ji eme ir paaugo biggrin.gif
Siaip tai nesupratau kodel, nei kontraceptikus pradejau vartoti nei ka, bet likau patenkinta ir dabar galvoju kad maza krutine- visai grazu, ypac kai kunelis dar lieknas ir
grazus 4u.gif
Atsakyti
Va man taip ir nutiko. Turėjau normalaus dydžio krūtinę, o po maitinimo, ypač po antro vaikelio krūtinė liko visai mažytė doh.gif , netekau ir daug svorio. Dabar tik po 8 metų svoris pradėjo augti (man tai didelis džiaugsmas) biggrin.gif , tik laukiu kada krūtinė atsistatys į pradinę padėtį. Iš tikrųjų riebaliukai dedasi ant pilvuko, užpakaliuko, o ne ten, kur labiau norėtųsi. Aš ir galvoju, gal reiktų pasportuoti, sako plaukimas gerai thumbup.gif . O kokios tos push up liemenėlės, kur jų būna ir kiek kainuoja? Kiek žinau yra ir silikoninės liemenėlės, gal kas nešiojate? Papasakokit.
Atsakyti
Mažakrūtės gali guostis, kad tikrai gražių didelių krūtų pasitaiko ne taip ir dažnai. Aišku, tas grožio suvokimas - labai subjektyvus, kai kurie vyrai dievina dideles ir nutįsusias krūtis, bet nemanau, kad jų savininkes tai paguodžia. Dažniausiai tos panelės ar moterys būna nepatenkintos, nori kelti ir mažinti savo "pasididžiavimus" dėl prakaitavimų, iššutimų, tempimo. Žinoma, yra laimingųjų, kurių krūtys natūraliai didelės, nenukabę ir vertos 10 balų. Vat joms pavydžiu juodai. Ir nuo paauglystės svajojau apie didesnę krūtinę. Manau, svajonę įgyvendinsiu. Juk gyvename tik vieną karta... mirksiukas.gif
Atsakyti
O jeigu ne paslaptis, kaip Tu ruošiesi ją įgyvendinti?
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 09 15, 20:50)
O jeigu ne paslaptis, kaip Tu ruošiesi ją įgyvendinti?

Na, jokia ne paslaptis, maniau, ir taip aišku - pasidaryti plastinę krūtų didinimo operaciją... blush2.gif
Atsakyti
Aš taip ir supratau.
Atsakyti
as irgi pasidaryciau. tiesa sakai- gyvename tik karta ir norisi pragyventi kaip reikiant smile.gif tiksliau kaip norisi
Atsakyti
Džiaukitės tom mažom krūtinėm , mažiau kompleksų , didelė krūtinė senatvėj išdribs ir bus nebegražu , o ant mažos ne taip matysis wink.gif
Atsakyti