Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

Intuli, + ar - keli centimetrai, smulkmena visa tai doh.gif Rankos, kojos yra? Galvą ant pečių turi? O jeigu toje galvelėje dar smegenų yra, tai visa kita baikos, patikėk smile.gif Juk žmogaus vidus, esmė nuo papų dydžio nesikeičia rolleyes.gif Jei vyras myli, tai ir su mažom krūtim myli, o jei nemyli, tai ir didelės nepadės mirksiukas.gif
Svarbu pačiai save gerbt ir mylėt tokią, kokia esi 4u.gif
Na, liemenėlį galima "push-up dėvėti, vizualiai krūtys atrodys didesnės, rūbus paderinti, bet svarbiausia gera nuotaika ir šypsena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza @ 2006 03 31, 15:34)
Intuli, + ar - keli centimetrai, smulkmena visa tai doh.gif Rankos, kojos yra? Galvą ant pečių turi? O jeigu toje galvelėje dar smegenų yra, tai visa kita baikos, patikėk  smile.gif Juk žmogaus vidus, esmė nuo papų dydžio nesikeičia rolleyes.gif  Jei vyras myli, tai ir su mažom krūtim myli, o jei nemyli,  tai ir didelės nepadės  mirksiukas.gif
Svarbu pačiai save gerbt ir mylėt tokią, kokia esi  4u.gif
Na, liemenėlį galima "push-up dėvėti, vizualiai krūtys atrodys didesnės, rūbus paderinti, bet svarbiausia gera nuotaika ir šypsena  smile.gif

pritariuIr mano maža krūtinė,bet dėl to nekompleksuoju.Žinoma neneigsiu,kad nepasvajoj apie didesnę,implantus dėtis bijočiau,jau geriau brangesnė liemenėlė. 4u.gif Taigi jai gamta tuo grožiu neapdovanojo,ką jau padarysi,visokių žmonių reikia. 4u.gif
Atsakyti
Priklausau mažakrūčių draugijai, aišku, norisi didesnės, pasvajoju apie tai bigsmile.gif ir grįžtu realybėn. Svarbiausia, kad brangiausiąjam patinku, reikia džiaugtis, kad dar tokius turiu.. clap_1.gif . Esu prieš inplantus, svetimkūniai organizmui sveikatos nepridės...
Atsakyti
QUOTE(zuza @ 2006 03 31, 17:34)
Intuli, + ar - keli centimetrai, smulkmena visa tai doh.gif Rankos, kojos yra? Galvą ant pečių turi? O jeigu toje galvelėje dar smegenų yra, tai visa kita baikos, patikėk  smile.gif Juk žmogaus vidus, esmė nuo papų dydžio nesikeičia rolleyes.gif  Jei vyras myli, tai ir su mažom krūtim myli, o jei nemyli,  tai ir didelės nepadės  mirksiukas.gif
Svarbu pačiai save gerbt ir mylėt tokią, kokia esi  4u.gif
Na, liemenėlį galima "push-up dėvėti, vizualiai krūtys atrodys didesnės, rūbus paderinti, bet svarbiausia gera nuotaika ir šypsena  smile.gif
drinks_cheers.gif labai svarbu save myleti tokia kokia esi 4u.gif
Atsakyti
SUTINKU drinks_cheers.gif
Atsakyti
prisijungiu i mazakruciu buri blush2.gif zinau, kad yra kaip yra ir kitaip nebus. galeciau, aisku, pasitaupyti pinigu ir silikonus detis, bet vyras sake, kad tada namo neileistu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip esu be galo patenkinta savo mazomis krutimis. nieks nesitabaluoja begant, nemaiso lipant laiptais ir gulint ant pilvo mirksiukas.gif ir tikrai, ''push up'' liemenele nusipirkus galima taaaaaaip gerai atrodyt, jog nieks net nepastebes, kad krutys mazos 4u.gif
Atsakyti
a6 turiu mažą krūtinę

bijau kad po vaikų neliktų spanielio ausys

dabar sportuoju jau pusmetį, krūtinė ryškiai pagražėjo 4u.gif
Atsakyti
as irgi maziukus turiu.kol maitinau tai buvau d dydi pasiekus lotuliukas.gif bet po to jie vel susileido verysad.gif bet is saviskio isgirdau pacius mieliausius zodzius:"pagaliau sugrizo mano zmonytes papukai" wub.gif
Atsakyti
man tai jei atvirai tai keista isvis, kad moteris gali jaust kompleksa del mazos krutines unsure.gif man maza krutine atrodo nemazas privalumas... unsure.gif bet gal cia tik man sitaip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rube @ 2006 04 03, 18:53)
man tai jei atvirai tai keista isvis, kad moteris gali jaust kompleksa del mazos krutines  unsure.gif man maza krutine atrodo nemazas privalumas...  unsure.gif bet gal cia tik man sitaip atrodo  smile.gif

Bet kai aplink iš vyrų (pažįstamų, draugų, bendradarbių) girdi liaupses tik didelei krūtinei, tai kažkaip mažų krūtų privalumai ir pasimiršta doh.gif sad.gif . Mano pačios krūtinė nėra maža, bet kai per nėštumą vaikščiojau su didžiuliais, išsipūtusiai, kietais balionais, tai sakiau, kad užjaučiu visas moteris, kuriom reikia šitokį svorį tampytį biggrin.gif. Džiaugiuosi, kad vėl turiu normalią krūtinę 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2006 04 03, 21:00)
Bet kai aplink iš vyrų (pažįstamų, draugų, bendradarbių) girdi liaupses tik didelei krūtinei, tai kažkaip mažų krūtų privalumai ir pasimiršta  doh.gif sad.gif . Mano pačios krūtinė nėra maža, bet kai per nėštumą vaikščiojau su didžiuliais, išsipūtusiai, kietais balionais, tai sakiau, kad užjaučiu visas moteris, kuriom reikia šitokį svorį tampytį  biggrin.gif. Džiaugiuosi, kad vėl turiu normalią krūtinę  4u.gif.

ka tie vyrai supranta lotuliukas.gif man vistiek maza graziausia (cia tikriausiai kazkokia savimeile lotuliukas.gif ) ypac dar jei kunas smulkus thumbup.gif
Atsakyti
Niu, o man kilo klausimas - kas yra maža krūtinė?

Kaip įvertint, kas yra maža, o kas didelė krūtinė - maža, kai nereikia liemenėlės, o didelė - kai mažas D dydis?

Ir apskritai - dydžiai toks dalykas, kad gali gerai susimašyt ir nebežinot kuriai čia ketegorijai save priskirt - mažakrūčių ar didžiakrūčių.

Man pvz, renkantis latvišką trikotažą, reikėdavo D dydžio..Kai kurių modelių net D dydus netikdavo..Pasirinkus Triumph'o apatinį trikotažą, likau, taip sakant, savim nusivylus - bo man idealiai tiko B dydis..
Taip dabar ir likau susimaišius biggrin.gif

Svarbu bendras vaizdas - normalios proporcijos. Maža krūtinė juk padidėja net keliais dydžiais besilaukiant , kaip ir didelė po maitinimo apmažėja..Visos turim tą privilegiją dydžius pakoreguot - tai ko čia kompleksuot tada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 04 balandžio 2006 - 16:50