Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

Kaip Jūs i tai ?Ar imatės kokiu priemoniu kad ji atroditu diesnė?
Ir kaip galima tai padaryti? unsure.gif
Per Nomeda girdėjau kad yra visokiu gudrybiu, bet kai pažiuriu parduotuvėse nieko ten nėra sad.gif Gal parduotuvė Pan. prastos?
Papildyta @ [mergetime]1082755114[/mergetime]
Tikriausiai visos didžekrūtės? biggrin.gif (nepiktybiškai)
Papildyta @ [mergetime]1082756388[/mergetime]
Na turbut ne čia papuoliau sad.gif
Atsakyti
itka.....yra lemeniukai vandenyniai ar kaip ten vadinasi......vienu zodziu vandeninis implantas isiutas i lemenuka.......

arba yra lemenukai kurie pakelia ir suspaudzia papukus arciau vienas kito....krutine atrodo didesne.....

o seip dziaukis mazais papukais.........visada standrus...nenukare.....ir .t.t.....
Atsakyti
Aš mažakrūtė - B išmieros liemenukai man laisvoki (o esu 168 ūgio). Tik va, kai vaikiukus maitinau, tai buvo C. Bet mano vyras žavisi būtent tokiomis, kaip mano - sako gerai, ranka apimt galima, nenukara. O prieš porą dienų išdykavom - aš balionus pripūčiau (vaikiškus) ir pakišau po naktiniais. Ir buvau vos ne kaip Lolo Ferari... Buvo labai linksma... wub.gif
Atsakyti
alexandra....B dydis yra normalus dydis......va AA ar A......tai jau skaitosi maza krutine.......
Atsakyti
Tai aš ir sakau, kad jie man laisvoki, o dauguma, kurie guli spintoje - A. Bet jų gyvenimas jau baigiasi, o kai nori nusipirkti gražų ir mažai krūtinei, tai jei A, tai apimtis - 70-75, o tiek man spaudžia. O jei 80-85 tai jau B, o kartais tik C, tai ir išeini musę kandęs iš parduotuvės... Tiesa, kartais tie A tai tinka kokiam mandarinui įkišti, o mano krūtinė nepanaši į mandariną - ji iškilusi nedaug, bet plačiau, tai idealiausias liemenukas buvo prancuziškas, kurį man labai senai mama iš kelionės parvežė..
Bet kai sportuoju, tai labai džiaugiuosi, kad krutinė maža... Ir jei kur pabėgėti reikia.
Atsakyti
Tai kad yra tose parduotuvese gyvas galas visokiu stebuklu biggrin.gif Aisku,cia dar ir finansinis klausimas, bet pvz triumph'e uz kokius 90 lt galima nusipirkt graziu liemeneliu, kurios siek tiek padidins krutine. Tik va visokios su a la implantais man kazkaip nilabai huh.gif Nepatinka jausmas, kai is kazko mazo staiga diiideli padaro biggrin.gif Moralinis ir fizinis diskomfortas kazkoks. Na bet cia kaip kam.
Turiu kitokio pobudzio problema. Jau syla ir mano diedas vis zyzia,kad isvis nesideciau liemeneles po maikutemis, nes jam neva labai grazu kai viskas matosi. Nu jabistvairoges, suprantu kai namie, bet mieste blink.gif Va jei krutine butu ne A, o bent B,tai ir man grazu. Nu o dabar ko cia demonstruotis kad nieko neturiu? Nesuprantu tu vyru..
Atsakyti
Itka, gali buti rami kaip Paksas! Ne tu viena turi mazus papiukus. Manieji irgi manes nelepina! Bet as ta problema esu jau seniai issprendusi. Teisingai tam dalykui turi paskirti nemaza sumele pinigeliu. Bet as pvz. turiu 2 vnt bet jau krutus, niekas nepasakys, kad mano krutine maza, na aaaaaaa tai yra labai maza. Tiesa, tokie liemenukai kainuoja nuo 200Lt. Bet 2 vnt - pilnai uztenka.
Yra pasrduotuves labai neblogos Akropolyje. Ten "Migle" dar viena, labai jas lengva rasti. Yra liemenukai su silikoninem pagalvelem. Jos laiko labai gerai, gerai plaunasi (aisku tik rankom!). Pagalveles medziagines netinka, nes forma kreivoka gaunasi.
O kai budavau uzsienyje, ten yra oru pripuciamu pagalveliu. MAno vyrelis iki siol nesupranta, kas su mano papiukais darosi. Bet kaip viena mano drauge sake, kad maza krutine gali zinoti vienas vyriskis, o likusiems tai turi buti paslaptis.
Tiesa, dabar kai laukiuosi, tai jauciuosi kaip Pamela Anderson, nors tas mano 2 dydis, su kitu moteryciu 4 ar 5-u grynas juokas!
Atsakyti
Va čia kalbam apie krūtines
http://supermama.com...wtopic=4802&hl=
Atsakyti
O kodėl man neduoda ten ilysti? unsure.gif
Atsakyti
neparasei 100 zinuciu biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti
Man atrodo nieko baisaus mažos krutinės, mano pačios B dydis. Anksčiau šiek tiek išgyvenau dėl tokio dydžio, bet dabar doh.gif
Mano draugių, kurių krutinės didesnės dabar skundžiasi, nes jos nukarusios sad.gif
Tai gi geriau mažesnės, bet stangresnės tongue.gif biggrin.gif o pasididinti galima įvairiausiais būdais clap.gif

p.s. mylėkit save tokias, kokios esat, nes tuomet visi mylės rolleyes.gif
Atsakyti
Na kaip ja pasididinti kai eini i pliaža? g.gif
Papildyta @ [mergetime]1082837219[/mergetime]
Na bukit geros vat tiesiai šviesiai patarkit, kokiu yra priemoniu?
Atsakyti