Cipciuk, jei nepersudetinga, tai per autobusiu siuntas puikiausiai glima siusti, jie uzraso, kad duztamas daiktas ir viskas, teko siusti pilna deze nagu laku, UV lempa, viskas nukeliavo i kita Lietuveles puse kuo puikiausiai
p.s. jei padekliukai butu iki sausio 22d., tai as tada pati pasiimciau, o jei ne, tai gal tada per autobusu siuntas
QUOTE(eglejk @ 2010 01 09, 04:38)
Cipciuk, jei nepersudetinga, tai per autobusiu siuntas puikiausiai glima siusti, jie uzraso, kad duztamas daiktas ir viskas, teko siusti pilna deze nagu laku, UV lempa, viskas nukeliavo i kita Lietuveles puse kuo puikiausiai
p.s. jei padekliukai butu iki sausio 22d., tai as tada pati pasiimciau, o jei ne, tai gal tada per autobusu siuntas
Ir pigiau nei paštu būtų
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 09, 02:40)
Ir pigiau nei paštu būtų
Čia kaip pažiūrėsi ir kokį svorį siųsi Bet mes jau čia ne į temą kalbam tikrai.
as ir dar ne i tema noreciau paklausti, kuriam ten tiksliai sandelyje bazes prekiauja tais padeklais prisireike ir man
beje vakar kiek daug nuostabiu tortuku pridejot, buvo kur akis paganyti tik mokytis ir mokytis is jusu
beje vakar kiek daug nuostabiu tortuku pridejot, buvo kur akis paganyti tik mokytis ir mokytis is jusu
nebekalbu, žodyne žodžių pritrūkau...........................................
Sveikutes, kaip matau cia nenuobuodziaujat
Konvalijos radikulis - man irgi tokio reikia
Kirbes leliuke ir kamuoliukas super spalvytes
Asseni tortas - zandikaulis atvypo
Cypciukas, kaip visada- balzamas sielai
Rimami masiniukai labai silti ir mieli
o Migleų9 voverytes - reik man pas tave i kursus
Papildyta:
cia mano drbeliai keli
visi trys snikersai, puosti beze, geles pastilazas
Konvalijos radikulis - man irgi tokio reikia
Kirbes leliuke ir kamuoliukas super spalvytes
Asseni tortas - zandikaulis atvypo
Cypciukas, kaip visada- balzamas sielai
Rimami masiniukai labai silti ir mieli
o Migleų9 voverytes - reik man pas tave i kursus
Papildyta:
cia mano drbeliai keli
visi trys snikersai, puosti beze, geles pastilazas
Labas rytas.
As irgi tokio padeklo noriu, tik nezinau kam man jis reikalingas dar
Bet jau kokia grazi sita tema. Aciu visiems uz komentarus tortui. Tik dar pergyvenu kaip ji vakar daveze , veze 100 km i kaima sunkeliais
Migle, figureles, kaip visada auksciausios klases, vat tik pacioje kompozicijoje kaz ko man truksta, gal aukstesniu egliuciu, nezinau net....
Gitule, padirbejai, super. Sakyk, o kodel nebandau beze, o sviestini krema?
Aj, dar viena dariua irgi naktinis darbas. Kaz kaip neivertinau savo galimybes. Darbas su tortais labai, pasirodo, sunkiai suderinamas.
Turejo buti piratu sala. Bet tik tam tortui, visam papuosimui, figurelem ir t.t. turejau tik viena ir tai nepilna vakara, nes dar vestuvini reikejo uzbaigt. Tai ir gavosi ar tai nepabaigtas, palmes siek tiek apdraskytos
juodas miskas, MMG, marcipanas
Bet jau kokia grazi sita tema. Aciu visiems uz komentarus tortui. Tik dar pergyvenu kaip ji vakar daveze , veze 100 km i kaima sunkeliais
Migle, figureles, kaip visada auksciausios klases, vat tik pacioje kompozicijoje kaz ko man truksta, gal aukstesniu egliuciu, nezinau net....
Aj, dar viena dariua irgi naktinis darbas. Kaz kaip neivertinau savo galimybes. Darbas su tortais labai, pasirodo, sunkiai suderinamas.
Turejo buti piratu sala. Bet tik tam tortui, visam papuosimui, figurelem ir t.t. turejau tik viena ir tai nepilna vakara, nes dar vestuvini reikejo uzbaigt. Tai ir gavosi ar tai nepabaigtas, palmes siek tiek apdraskytos
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 01 09, 10:08)
Labas rytas.
nerealu, Asseni
Papildyta:
tortas su maskapone, pastilazas
medutis, patilazas, beze
medutis, pastilazas, beze
[/URL]
siam kartui tiek... gal kam tiks ideja kuri.
QUOTE(Elentari @ 2010 01 08, 23:01)
O kaip tie popieriniai pinigai padaryti?
tu pinigu yra pirkti...jie valgomi.....
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 08, 23:41)
Tortas darytas mergaitei, kurios gimtadienis sausio 31 d. Tad bandžiau suderinti dvi šventes. Prašė padaryti tortą būtent su voverytėmis
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - pastilažas, marcipanas, šokoladinė sald. masė,
nu jau kokios voverytes....nu mano rankos turbut is uzpakalio auga,niekaip man tokie baibkai nesigauna nulipdyti...,o ir nelabai megstu as su jais zaisti...jau geriau geliu 100 padaryciau....arba lepeliu kokia štuka.....
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 09, 00:34)
17 jau .... ...
Bet man toks klausymas iškilo ..... o kaip aš jums juos atsiūsiu ...gi jie stikliniai .....o pašte siuntinius mėto kaip papuola .....ką mąstot , įdėjų prašyčiau
Bet man toks klausymas iškilo ..... o kaip aš jums juos atsiūsiu ...gi jie stikliniai .....o pašte siuntinius mėto kaip papuola .....ką mąstot , įdėjų prašyčiau
na as tai kai MB bus namie,tai y masina ir atlekiam pas Cipciuka y svecius
Meduolytee,nu ir tortu gausumas.....o jau nuotaku pasirinkimas Zaismingas Stiklas,rinkis kuria tik nori...viena uz kita grazesnes.....
viskas, širdies smūgis, ate Meduolyte su asseni dabaigė mane visai