sveikuciai, nepasisgedot as be rysio buvau, o kol buvau jus cia tokiu groziu pridejot ziurejau ziurejau.................. superiniai darbeliai
dabar pasiguosiu, aisku kai manes nebuna cia visada kas nors svarbaus vyksta, padeklo as irgi labai labai labai, CIPCIUK girdi labai labai noriu gal iseitu ir mane i eiles gala irasyt , kakavos irgi noreciau, kaip gaila kad vyras nebevazineja i kauna, prasyciaus kartu, o cipciuka uz gide i bazes kalbinciaus
Ir aš nebeišlaikiau kątik iš viršutinės temos "parėjau" - na Cipciuk ten nedėkojama, bet čia tikrai dėkoju už visas pamokas
Aš irgi dingusi iš eterio, bet viską stebiu, mokausi ir žaviuosi ... ką parodyti neturiu, bet jau nusimato
Asseni, Cipciuko tortai fantastiškai nerealūs man atjungia visus receptorius nuo tokių grožių.
QUOTE(neramuole @ 2010 01 09, 00:15)
sveikuciai, nepasisgedot as be rysio buvau, o kol buvau jus cia tokiu groziu pridejot ziurejau ziurejau.................. superiniai darbeliai
dabar pasiguosiu, aisku kai manes nebuna cia visada kas nors svarbaus vyksta, padeklo as irgi labai labai labai, CIPCIUK girdi labai labai noriu gal iseitu ir mane i eiles gala irasyt , kakavos irgi noreciau, kaip gaila kad vyras nebevazineja i kauna, prasyciaus kartu, o cipciuka uz gide i bazes kalbinciaus
17 jau .... ...
Bet man toks klausymas iškilo ..... o kaip aš jums juos atsiūsiu ...gi jie stikliniai .....o pašte siuntinius mėto kaip papuola .....ką mąstot , įdėjų prašyčiau
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 09, 00:34)
17 jau .... ...
Bet man toks klausymas iškilo ..... o kaip aš jums juos atsiūsiu ...gi jie stikliniai .....o pašte siuntinius mėto kaip papuola .....ką mąstot , įdėjų prašyčiau
o jie nera supakuoti i ta burbulini maisa? jei ne,ieskosim,kurjeriu,kuris visoms padalins
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 09, 01:34)
17 jau .... ...
as pazystu vyruka kuris dalis vezioja po visa lt, bandysiu paprasyt kad vyras paprasytu kad paimtu
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 08, 22:01)
1.gitule konvejerį įjungiai ...vieną įdėja nušvilpiau iš tavęs
2.Aš negaliu ....stiklas vis kažką burba , burba ....įdomu ką ....
2.Aš negaliu ....stiklas vis kažką burba , burba ....įdomu ką ....
1. Galvojau pries atostogas isvis nieko nekepsiu, o gavosi kitaip Jauciu seni su maisu nusvilpei?
2. Ale judu baisiai pagyvinat foruma
Aciu uz grazius zodzius mano kepiniams
Reikia pastudijuot kaip tuos rastuotus sonus iskept, man ten sudetinga rodos
QUOTE(gitule @ 2010 01 09, 00:59)
1. Galvojau pries atostogas isvis nieko nekepsiu, o gavosi kitaip Jauciu seni su maisu nusvilpei?
1 .Nesakysiu .....
2 .Tai , kad atėjau ir išsigandau ...vienos verkia , kitos visai dingusios .... ...kaip išmirusios .
Cipciuk as nezinau ar mane raset eilen ar ne bet as jau turiu ta grazuoli nupirko man siandien bazei.
po Asseni torto nuejau atgal savo papuosimu lipdyt ir svajojau mintyse kaip paimsiu daba i nulibdysiu tokia roze kaip asseni ir ka jus manot figaro gavosi o ne roze panasi i kokia lauku geleliau daugiau nieko. ai bet prilipdziau pridariau. dabar einu i lova.
Labai rankinukas grazuolis ir migles kaip visada tokie lediniai tortai kaip cia pasakyti vaizdas kaip kompiuterines grafikos o ne ranku darbo sedevras
po Asseni torto nuejau atgal savo papuosimu lipdyt ir svajojau mintyse kaip paimsiu daba i nulibdysiu tokia roze kaip asseni ir ka jus manot figaro gavosi o ne roze panasi i kokia lauku geleliau daugiau nieko. ai bet prilipdziau pridariau. dabar einu i lova.
Labai rankinukas grazuolis ir migles kaip visada tokie lediniai tortai kaip cia pasakyti vaizdas kaip kompiuterines grafikos o ne ranku darbo sedevras
QUOTE(gitule @ 2010 01 09, 02:59)
Cipciukas mane provokuoja
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 09, 03:21)
Cipciuk as nezinau ar mane raset eilen ar ne bet as jau turiu ta grazuoli nupirko man siandien bazei.
Tai vadinasi jau užvežė jų, nes aš vakar pirkau, dar specialiai paklausiau ar dar turit, sakė,kad paskutinis...
Papildyta:
QUOTE(gitule @ 2010 01 09, 04:34)
Laikykis
Stengsiuos