Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

sveikuciai, nepasisgedot ax.gif as be rysio buvau, o kol buvau jus cia tokiu groziu pridejot blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif ziurejau ziurejau.................. superiniai darbeliai
dabar pasiguosiu, aisku kai manes nebuna cia visada kas nors svarbaus vyksta, padeklo as irgi labai labai labai, CIPCIUK girdi labai labai noriu blush2.gif gal iseitu ir mane i eiles gala irasyt ax.gif , kakavos irgi noreciau, kaip gaila kad vyras nebevazineja i kauna, prasyciaus kartu, o cipciuka uz gide i bazes kalbinciaus ax.gif
Atsakyti

Ir aš nebeišlaikiau blush2.gif kątik iš viršutinės temos "parėjau" - na Cipciuk ten nedėkojama, bet čia tikrai dėkoju už visas pamokas smile.gif
Aš irgi dingusi iš eterio, bet viską stebiu, mokausi ir žaviuosi ... ką parodyti neturiu, bet jau nusimato ax.gif

Asseni, Cipciuko tortai fantastiškai nerealūs blink.gif man atjungia visus receptorius nuo tokių grožių.
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2010 01 09, 00:15)
sveikuciai, nepasisgedot  ax.gif  as be rysio buvau, o kol buvau jus cia tokiu groziu pridejot  blink.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  ziurejau ziurejau.................. superiniai darbeliai
dabar pasiguosiu, aisku kai manes nebuna  cia visada kas nors svarbaus vyksta, padeklo as irgi labai labai labai, CIPCIUK girdi labai labai noriu  blush2.gif  gal iseitu ir mane i eiles gala irasyt  ax.gif , kakavos irgi noreciau, kaip gaila kad vyras nebevazineja i kauna, prasyciaus kartu, o cipciuka uz gide i bazes kalbinciaus  ax.gif

17 jau .... laugh.gif ...

Bet man toks klausymas iškilo ..... o kaip aš jums juos atsiūsiu unsure.gif ...gi jie stikliniai .....o pašte siuntinius mėto kaip papuola .....ką mąstot , įdėjų prašyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 09, 00:34)

Bet man toks klausymas iškilo ..... o kaip aš jums juos atsiūsiu  unsure.gif ...gi jie stikliniai .....o pašte siuntinius mėto kaip papuola .....ką mąstot , įdėjų prašyčiau  g.gif

o jie nera supakuoti i ta burbulini maisa? g.gif jei ne,ieskosim,kurjeriu,kuris visoms padalins lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 09, 01:34)

Bet man toks klausymas iškilo ..... o kaip aš jums juos atsiūsiu  unsure.gif ...gi jie stikliniai .....o pašte siuntinius mėto kaip papuola .....ką mąstot , įdėjų prašyčiau  g.gif

as pazystu vyruka kuris dalis vezioja po visa lt, bandysiu paprasyt kad vyras paprasytu kad paimtu ax.gif
Atsakyti
Žinokit tik kardonu perdėta ,ir dėžėje ...... reikės kažką daryti g.gif , koperuotis ir imti iš manęs ....va stiklas į Vilnių gali nuvežti , jei aišku atveš iki tol ....
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 08, 22:01)
1.gitule konvejerį įjungiai  laugh.gif ...vieną įdėja nušvilpiau iš tavęs  ax.gif

2.Aš negaliu ....stiklas vis kažką burba , burba ....įdomu ką  g.gif  lotuliukas.gif ....

1. Galvojau pries atostogas isvis nieko nekepsiu, o gavosi kitaip biggrin.gif Jauciu seni su maisu nusvilpei? rolleyes.gif
2. lotuliukas.gif Ale judu baisiai pagyvinat foruma thumbup.gif

Aciu uz grazius zodzius mano kepiniams 4u.gif
Reikia pastudijuot kaip tuos rastuotus sonus iskept, man ten sudetinga rodos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 01 09, 00:59)
1. Galvojau pries atostogas isvis nieko nekepsiu, o gavosi kitaip  biggrin.gif Jauciu seni su maisu nusvilpei? rolleyes.gif
2. lotuliukas.gif  Ale judu baisiai pagyvinat foruma  thumbup.gif

Aciu uz grazius zodzius mano kepiniams  4u.gif
Reikia pastudijuot kaip tuos rastuotus sonus iskept, man ten sudetinga rodos  doh.gif

1 .Nesakysiu ax.gif .....

2 .Tai , kad atėjau ir išsigandau ...vienos verkia , kitos visai dingusios .... unsure.gif ...kaip išmirusios .
Atsakyti
Cipciuk as nezinau ar mane raset eilen ar ne bet as jau turiu ta grazuoli nupirko man siandien bazei.
po Asseni torto nuejau atgal savo papuosimu lipdyt ir svajojau mintyse kaip paimsiu daba i nulibdysiu tokia roze kaip asseni ir ka jus manot doh.gif figaro gavosi o ne roze panasi i kokia lauku geleliau daugiau nieko. ai bet prilipdziau pridariau. dabar einu i lova.
Labai rankinukas grazuolis ir migles kaip visada tokie lediniai tortai kaip cia pasakyti vaizdas kaip kompiuterines grafikos o ne ranku darbo sedevras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 01 09, 02:59)

2. lotuliukas.gif  Ale judu baisiai pagyvinat foruma  thumbup.gif

Cipciukas mane provokuoja soske.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 09, 00:32)
Cipciukas mane provokuoja  soske.gif

Laikykis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 09, 03:21)
Cipciuk as nezinau ar mane raset eilen ar ne bet as jau turiu ta grazuoli nupirko man siandien bazei.

Tai vadinasi jau užvežė jų, nes aš vakar pirkau, dar specialiai paklausiau ar dar turit, sakė,kad paskutinis... g.gif
Papildyta:
QUOTE(gitule @ 2010 01 09, 04:34)
Laikykis  lotuliukas.gif

Stengsiuos fitness4.gif
Atsakyti