Labai dėkui visoms už pagyrimus
Čia mano pirmasis užsakymas. Tai truputi nerimavau
Karoliai, tai nevalgomi, deja Nors norejau padaryti, bet pritrūkau laiko. Teko iš savo skrynutes traukti
Vakar per pietus paprašė, kad iškepčiau, o šiandien jau per pietus reikėjo atiduoti. Juolab, kad dar į darbą reikia eiti
O fotoreportažo nebus, nes gal koks 4 ketvirtas tortas. Tai aš dar pirmokė ir lepsusų yra
QUOTE(ligita33 @ 2010 01 08, 23:44)
o cipcoiuko barbes pamoka ziurejau... nu aip tie sniuriukai ant nugaros kruopsciai suristi ar nebus tik zaismingas stiklas padejes
Ne,ne ŽaismingaStiklas niekuom čia dėtas, visi nuopelnai Cipciuko
Ačiū visoms už įvertinimą
konvalija, jetus koks žavus rankinukas
Dzanetuk, gražutis torčiukas o man aukštesnė tvorelė gražiau netgi aš specialiai aukštesnę už tortą dariau
Man iš galvos Asseni tortas niekaip neišeina pirma buvo susižavėjimas, o dabar jau tskant pasistojo keletas klausimukų ar tie 4 aukštai taip paprastai vienas ant kito ir uždėti ar kažkuom gal sutvirtinti dėl stabilumo tarpusavy nejuokas juk 4 aukštai vis tik ir kaip jį tokį transportuoti neįsivaizduoju
konvalija, jetus koks žavus rankinukas
Dzanetuk, gražutis torčiukas o man aukštesnė tvorelė gražiau netgi aš specialiai aukštesnę už tortą dariau
Man iš galvos Asseni tortas niekaip neišeina pirma buvo susižavėjimas, o dabar jau tskant pasistojo keletas klausimukų ar tie 4 aukštai taip paprastai vienas ant kito ir uždėti ar kažkuom gal sutvirtinti dėl stabilumo tarpusavy nejuokas juk 4 aukštai vis tik ir kaip jį tokį transportuoti neįsivaizduoju
....vazetau , kol savo babkes sukišau į maišiuką , čia tiek grožybių vėl pridėjot .... o jau tašiukas koks dailus .
ligita ...stiklas tik atrišti raištelius sugeba ...
------------------------------------------------------------------------------------------
Kapšelis , maišelis ....vadinkite kaip patinka .
Viduje " Morenginis - karamelinis " tortas ( skanus brudas ) , pastilažas , plotkeliai , šokolado monetos , spalvinta america color skystais aukso dažais .....
ligita ...stiklas tik atrišti raištelius sugeba ...
------------------------------------------------------------------------------------------
Kapšelis , maišelis ....vadinkite kaip patinka .
Viduje " Morenginis - karamelinis " tortas ( skanus brudas ) , pastilažas , plotkeliai , šokolado monetos , spalvinta america color skystais aukso dažais .....
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 08, 22:43)
O kaip tie popieriniai pinigai padaryti?
Ir tų šokoladnių monerų kur gaunat? Kažkaip neužmačiau.
Na, super kapšas Norėčiau tokio dovanų
Labuka,
Pargrizau po atostogu Siandien 2 praeitas temas perskaiciau, akys raibsta nuo tokiu groziu Nerealiai visos pasidarbavot
Ziuriu Monikute tobuleja ne dienom, bet valandom, suuuper
Sunku net isskirti kazkuriuos tortus, visi be galo grazus
ZaismingoStiklo tie sonai rastuoti nerealus As vis nesiryztu ju bandyt.
Labai nudziugino musu Cipciuko sugrizimas Daugiau nedinkit taip ilgam
Naitas, kai busi laisvesne ilysk i skypo eteri. Nera skubu, kai laiko turesi
Dabar parodysiu kelis paskutinius praeitu metu tortukus, nors jau sventes ir pasibaigusios
Cipciuko medutis, sokoladine aplikacija, puosta grietinele:
Napoleonas, sviestinis kremas, gelytes is pastilazo:
Napoleonas, puostas sviestiniu kremu, papuosimai is pastilazo:
Cipciuko medutis, puostas grietinele:
Cipciuko medutis, dengtas MMG:
Pargrizau po atostogu Siandien 2 praeitas temas perskaiciau, akys raibsta nuo tokiu groziu Nerealiai visos pasidarbavot
Ziuriu Monikute tobuleja ne dienom, bet valandom, suuuper
Sunku net isskirti kazkuriuos tortus, visi be galo grazus
ZaismingoStiklo tie sonai rastuoti nerealus As vis nesiryztu ju bandyt.
Labai nudziugino musu Cipciuko sugrizimas Daugiau nedinkit taip ilgam
Naitas, kai busi laisvesne ilysk i skypo eteri. Nera skubu, kai laiko turesi
Dabar parodysiu kelis paskutinius praeitu metu tortukus, nors jau sventes ir pasibaigusios
Cipciuko medutis, sokoladine aplikacija, puosta grietinele:
Napoleonas, sviestinis kremas, gelytes is pastilazo:
Napoleonas, puostas sviestiniu kremu, papuosimai is pastilazo:
Cipciuko medutis, puostas grietinele:
Cipciuko medutis, dengtas MMG:
mjoooo.... vakarėlis tęsiasi
Cipciuk, žavus maišiukas priglausčiau tokį maišelį, oj kaip nepamaišytų
gitule, nu ir pavarei visi tortukai šaunūs ir kruopščiai papuošti raudonasis maišiukas super atrodo ir su eglute kuklus, bet labai kalėdiškas
Cipciuk, žavus maišiukas priglausčiau tokį maišelį, oj kaip nepamaišytų
gitule, nu ir pavarei visi tortukai šaunūs ir kruopščiai papuošti raudonasis maišiukas super atrodo ir su eglute kuklus, bet labai kalėdiškas
Cipciuk,pamačius tą maiša, net galvon nešautų,kad jį galima valgyt
gitule, tas su egle NEREALIAI gražiai atrodo
gitule, tas su egle NEREALIAI gražiai atrodo
Sveikos,
labai visų gražūs tortukai Ypač įsiminė RiMami "žieminiai" mašiniukai, labai originalu
Konvaliją sveikinu su pirmuoju užsakymu. Tortas puikus, nėra ko nerimauti
Parodysiu vieną savųjų:
Tortas darytas mergaitei, kurios gimtadienis sausio 31 d. Tad bandžiau suderinti dvi šventes. Prašė padaryti tortą būtent su voverytėmis
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - pastilažas, marcipanas, šokoladinė sald. masė, aisingas.
labai visų gražūs tortukai Ypač įsiminė RiMami "žieminiai" mašiniukai, labai originalu
Konvaliją sveikinu su pirmuoju užsakymu. Tortas puikus, nėra ko nerimauti
Parodysiu vieną savųjų:
Tortas darytas mergaitei, kurios gimtadienis sausio 31 d. Tad bandžiau suderinti dvi šventes. Prašė padaryti tortą būtent su voverytėmis
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - pastilažas, marcipanas, šokoladinė sald. masė, aisingas.
Kokie visi torčiukai gražūs
Asseni vestuvinis pakerėjo ir tas rankinukas nerealus, mašiniukai ir gėlytės, o Migle79 iš viso pribaigė, koks grožis, ir kaip viskas kruopščiai nulipdyta. Šaunuolės
Asseni vestuvinis pakerėjo ir tas rankinukas nerealus, mašiniukai ir gėlytės, o Migle79 iš viso pribaigė, koks grožis, ir kaip viskas kruopščiai nulipdyta. Šaunuolės
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 09, 02:01)
Aš negaliu ....stiklas vis kažką burba , burba ....įdomu ką ....
Aš garsiai susižavėjima ,meno kūriniais , aprašinėju
Migle79, tikra "Dzin" miško pasaka liux tortukas ir baibokai nuostabūs