Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labai dėkui visoms už pagyrimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Čia mano pirmasis užsakymas. Tai truputi nerimavau verysad.gif

Karoliai, tai nevalgomi, deja verysad.gif Nors norejau padaryti, bet pritrūkau laiko. Teko iš savo skrynutes traukti ax.gif
Vakar per pietus paprašė, kad iškepčiau, o šiandien jau per pietus reikėjo atiduoti. Juolab, kad dar į darbą reikia eiti verysad.gif

O fotoreportažo nebus, nes gal koks 4 ketvirtas tortas. Tai aš dar pirmokė ax.gif ir lepsusų yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2010 01 08, 23:44)
o cipcoiuko barbes pamoka ziurejau... nu aip tie sniuriukai ant nugaros kruopsciai suristi  thumbup.gif ar nebus tik zaismingas stiklas  padejes  g.gif

Ne,ne ŽaismingaStiklas niekuom čia dėtas, visi nuopelnai Cipciuko thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už įvertinimą 4u.gif

konvalija, jetus koks žavus rankinukas bigsmile.gif wub.gif

Dzanetuk, gražutis torčiukas thumbup.gif o man aukštesnė tvorelė gražiau netgi rolleyes.gif aš specialiai aukštesnę už tortą dariau hihihi.gif

Man iš galvos Asseni tortas niekaip neišeina blush2.gif pirma buvo susižavėjimas, o dabar jau tskant pasistojo keletas klausimukų lotuliukas.gif ar tie 4 aukštai taip paprastai vienas ant kito ir uždėti ar kažkuom gal sutvirtinti dėl stabilumo tarpusavy mastau.gif nejuokas juk 4 aukštai vis tik unsure.gif ir kaip jį tokį transportuoti neįsivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif ....vazetau , kol savo babkes sukišau į maišiuką , čia tiek grožybių vėl pridėjot .... o jau tašiukas koks dailus wub.gif .

ligita ...stiklas tik atrišti raištelius sugeba laugh.gif ...

------------------------------------------------------------------------------------------

Kapšelis , maišelis ....vadinkite kaip patinka .

Viduje " Morenginis - karamelinis " tortas ( skanus brudas ) , pastilažas , plotkeliai laugh.gif , šokolado monetos , spalvinta america color skystais aukso dažais .....

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 08, 22:43)

O kaip tie popieriniai pinigai padaryti? g.gif
Ir tų šokoladnių monerų kur gaunat? Kažkaip neužmačiau.
Na, super kapšas wub.gif Norėčiau tokio dovanų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 08 sausio 2010 - 23:01
Labuka,
Pargrizau po atostogu smile.gif Siandien 2 praeitas temas perskaiciau, akys raibsta nuo tokiu groziu blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif Nerealiai visos pasidarbavot thumbup.gif
Ziuriu Monikute tobuleja ne dienom, bet valandom, suuuper thumbup.gif
Sunku net isskirti kazkuriuos tortus, visi be galo grazus bigsmile.gif
ZaismingoStiklo tie sonai rastuoti nerealus bigsmile.gif As vis nesiryztu ju bandyt.
Labai nudziugino musu Cipciuko sugrizimas bigsmile.gif Daugiau nedinkit taip ilgam mirksiukas.gif schmoll.gif
Naitas, kai busi laisvesne ilysk i skypo eteri. Nera skubu, kai laiko turesi ax.gif

Dabar parodysiu kelis paskutinius praeitu metu tortukus, nors jau sventes ir pasibaigusios unsure.gif

Cipciuko medutis, sokoladine aplikacija, puosta grietinele:

user posted image

Napoleonas, sviestinis kremas, gelytes is pastilazo:
user posted image

Napoleonas, puostas sviestiniu kremu, papuosimai is pastilazo:
user posted image

Cipciuko medutis, puostas grietinele:
user posted image

Cipciuko medutis, dengtas MMG:
user posted image
Atsakyti
mjoooo.... vakarėlis tęsiasi ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Cipciuk, žavus maišiukas thumbup.gif priglausčiau tokį maišelį, oj kaip nepamaišytų laugh.gif

gitule, nu ir pavarei swoon.gif bigsmile.gif visi tortukai šaunūs ir kruopščiai papuošti wub.gif raudonasis maišiukas super atrodo thumbup.gif ir su eglute kuklus, bet labai kalėdiškas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 08 sausio 2010 - 23:15
Cipciuk,pamačius tą maiša, net galvon nešautų,kad jį galima valgyt blink.gif

gitule, tas su egle NEREALIAI gražiai atrodo thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai visų gražūs tortukai thumbup.gif Ypač įsiminė RiMami "žieminiai" mašiniukai, labai originalu 4u.gif

Konvaliją sveikinu su pirmuoju užsakymu. Tortas puikus, nėra ko nerimauti 4u.gif

Parodysiu vieną savųjų:

user posted image

Tortas darytas mergaitei, kurios gimtadienis sausio 31 d. Tad bandžiau suderinti dvi šventes. Prašė padaryti tortą būtent su voverytėmis rolleyes.gif

Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - pastilažas, marcipanas, šokoladinė sald. masė, aisingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 08 sausio 2010 - 23:44
huh.gif .... koki voveriukai ...tortukas koks gražus .... wub.gif wub.gif wub.gif ....

gitule konvejerį įjungiai laugh.gif ...vieną įdėja nušvilpiau iš tavęs ax.gif

Aš negaliu ....stiklas vis kažką burba , burba ....įdomu ką g.gif lotuliukas.gif ....
Atsakyti
Kokie visi torčiukai gražūs thumbup.gif
Asseni vestuvinis pakerėjo bigsmile.gif ir tas rankinukas nerealus, mašiniukai ir gėlytės, o Migle79 iš viso pribaigė, koks grožis, ir kaip viskas kruopščiai nulipdyta. thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 09, 02:01)
Aš negaliu ....stiklas vis kažką burba , burba ....įdomu ką  g.gif  lotuliukas.gif ....

Aš garsiai susižavėjima ,meno kūriniais , aprašinėju sokiai.gif

Migle79, tikra "Dzin" miško pasaka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif liux tortukas mirksiukas.gif ir baibokai nuostabūs mirksiukas.gif
Atsakyti