Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu Naitai , be tavo pagalbos cia neapsieita drinks_cheers.gif dazus gavau uzvakar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 01 16, 18:58)
Aciu, aciu 4u.gif . jus visos mano mokytojos, tai yra norejau pasakyti kokios mokytojos tokie ir mokyniai blush2.gif

nu bet ir naujoke blink.gif sitokia puokste tortuku kaip atanesei tai akys issprogo bigsmile.gif saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Man ramuniskas labai patiko toks svelnus ir mielas smile.gif
Atsakyti
merginos,o kur Šiauliuose perkate maistinius dažus?
Atsakyti
user posted image

viduj medutis,puosta bezu.atrodo tiek krupsciai dzibavau,ale vistiek paliko tarpeliu,kai nusifotkina,visi brokai pasimato blush2.gif ax.gif ax.gif tai viska patvarkiau,kliente liko labai patenkinta,o jos vyras dar labiau biggrin.gif sake,kad neleidzia prapjauti biggrin.gif
Atsakyti
vai vai vai kiek grozybiu prideta swoon.gif apsalau wub.gif tikrai be zodziu blink.gif
Monikutei didelis ACIU uz fotosesija su rozytemis aciuks.gif , bet man jos vis tiek tokios dideles ir grazios nesigavo schmoll.gif beja pamirsau dazus ilasinti i sokolada, ai teko iminkiti i jau susokusi gza, kai skysti varvinau is jo... tai gavosi nekokia doh.gif smile.gif Bandysiu dabar Kirbes rozes padaryti hihihi.gif gal si karta geriau pasiseks. Man tokia mintis, gal as per plonai lapelius kocojau, kad jie man linko vis zemyn g.gif
MMG - pasirodo man nevienai jinai nesigavo. Pagal visas proporcijas tai normai turejo sueiti visas kilas pudros - o man suejo tik puse, ir tai trupejo visa, kazkokia visiskai neelastinga buvo. Dejau papildomai zelatinos, paskui ant galo dar ir medaus istirpinto idejau, kad isgelbeti tiek produktu hihihi.gif gaila buvo mesti - ir ka gi siaip ne taip kazkas pavyko.
Vidus Snikersas - ispudingo skonio tortas bigsmile.gif Virsus MMG, rozes pagal Monikute. Lapeliai savos gamybos t.y. kaip gavosi - taip yra lotuliukas.gif is pastilazo likuciu ( formeliu neturiu, Kirbes plykitu lapeliu teslos dar nemeginau - bus kaip tik proga greitai) blush2.gif
user posted image
rozytes cia sudetos nevisos, likusias pasilikau kitam tortukui blush2.gif
Aciu mergaites uz mano litanijos isklausima aciuks.gif
Beja tortukas tik naminiam suvartojimui - bet kas is draugiu paragavo pirstelius laizesi, o tetule uzklause, ar uzsakymu nepriimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 16 sausio 2010 - 20:50
Kirbe,sauniai padirbeta 4u.gif
Neli,grazus vienetukas
Olesta,kas tave prisuka,kad tokius tortus thumbup.gif konvejeriu varai
Pintike-toks solidus tortulis,saunuole 4u.gif
Daividija-vau,ir matau taisaisi-neieskai priekabiu pati prie saves
DONRA-visi egzaminai islaikyti first.gif
JOLKA999-varom pametyt i krepsi? thumbup.gif
DZANETUK-viskas cia ok smile.gif
Atsakyti
DONRA, pirmi torčiukai thumbup.gif

JOLKA999, koks šaunus kamuoliukas, įsivaizduoju, kodėl nenorėjo jo pjauti lotuliukas.gif

Dzanetukas, kuklus, bet ma patinka tokie paprasti torčiukai bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,

pasivyji,bet nuolatine sios temos skaitytoja ax.gif as negaliu atsizavet vis naujom merginom ir ju tortasi,kai ypas tortai patys pirmieji,o tokie nerealus!
parodysiu ir as kelis savus,kadangi musu seimoj,masiu nieks nemegsta neturiu galimybes ju ismegint,tai tenkinuos greitinele,nes beze ,man nepavyksta sad.gif
kaledinis kempiniukas:
user posted image
ir nevykelis ax.gif turejo but panasus i Barta doh.gif
user posted image

bei gitara lotuliukas.gif kurios stygos susiliejo,nesumislijau kitaip padaryt ju,nekoks tortas,bet as tik retkarciais meginu smile.gif
user posted image
Atsakyti
o, ooo, oooooooooooo, nu Jūs mergaitės taip sakant pavarėt žiūriu irgi neblogai bigsmile.gif

sveikinu DONRA į stojus į anoniminių tortokepėholikų klubą 4u.gif egzaminai užskaityti 4u.gif

Jolka999, o didesnėj foto Tavo kamuoliukas dar gražesnis, nei paraše thumbup.gif šaunuolė, ir man gaila būtų pjauti thumbup.gif

Dzokonda ir Keršienė vis ateinat su nuostabą keliančiais kūriniais, šaunuolės...

mergaičiai aš jau sakiau, aš dvynys, kūnas vienas, dirbu kaip už du lotuliukas.gif normaliai čia viskas gaunasi, kai jau moki, tai tada nebesuki galvos, koks skirtumas kiek kilogramų masės užsimaišyti dengimui, minkymas tas pats lotuliukas.gif biskvitus susikepu su vaikais, pertepu irgi jiems žaidžiant, puošiu tada kada mažiukas miega dienos metu, arba jau parėjus tetukui į namus, nežinau gal čia pas amne virtuvė tokia kišenė, bet kol aš plaku biskvitą, tai dešinė ranka plaka, kairė jau tvarko stalviršį, kur ką pasiekiu, kol kepa biskvitas, suplaunami indai, sutvarkoma virtuvė, torto surinkimas zuikio dainos, o atsakingiausias darbas vyksta, kai tam galiu skirti tik savo vienos dėmesį, tai pas mane viskas ir sudėliota darbų seka, kad suderinčiau ir tortų gamybą, ir vaikų priežiūrą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 17 sausio 2010 - 10:02
HELP help.gif help.gif aš vis su tuo pačoiu savo amžiaus tortu knisuosi smile.gif padariau snickerį, liko grietinėlės tai aptepiau ir šonus... ant viršaus karamelinis ganašas. Noriu dėt MMG ir dėl to aptepiau sviestiniu kremu, bet jis pradėjo veltis su grietinėle ir gavosi tokiais apsivėlusiais gabalais tortas apteptas (grietinėlės ir sviesto). Ar galima dėt MMG ar susigadins? Jau grožis tai majy velnias.. doh.gif svarbu, kad gautųsi....

anąkat dengiau su šokoladine marshmallow, tai ant giretinėlės tiesiai ir buvo gerai, gal šokolado įdėt? g.gif
Atsakyti
o kas sakė, kad MMG ant grietinėlės negali dėt, dabar ten trys kremai ir viskas susivėlę unsure.gif nuimčiau peiliu visus kremus, suplakčiau į vientisą masę, aptepčiau išlyginčiau tortą, duočiau pastingti ir apdengčiau blush2.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo nors kartą, nes kaip ir neblogas gavosi blush2.gif Vidus - tai kas man skanu, puošta saldainių masė ir šokoladas ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aize: 17 sausio 2010 - 10:25