Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(adriu @ 2010 01 16, 13:02)
olesta kokia barbe wub.gif  wub.gif 
daividija  -fainas tortas,gražiai padarytasale man nei tie herojai nei multikas schmoll.gif ,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif papasakok vaikams,net issizioje ziuri lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,atejau akiu paganyti,Olestos barbe labai elgantiska wub.gif o Upsei deizei idegis tinka biggrin.gif

Daividija tavo filmuko herojai thumbup.gif
vinesos - barbe kaip pirma kart tai labai grazi wub.gif
miletos koks ryskus masiniukas ax.gif
pintikes grazi kompozicija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiwile: 16 sausio 2010 - 16:12
Daividija- įdėk į bezo cukraus sirupa truputuką citrinos rūgštelės, neturėtų susicukruot thumbup.gif

Olestas, o jau barbės suknelė kokia barbikša wub.gif ir šamanė nebloga gavosi thumbup.gif o rimas ir superinis "reikia dirbti,netingėti, biškį naktį paplušėti" thumbup.gif

Neli, tos rožės ir man biškį ne į temą, bet neįsivaizduoju,kaip jas galima padaryt baltas, nes įdėjus medų masė pagelto.. čia gal dėl to,kad natūralų medų dėjau??? g.gif

Pintike, labai graži torto spalva thumbup.gif

Atsakyti
Olesta vėl nustebino bigsmile.gif gražučiai torčiukai thumbup.gif

Pintikė, nematau ir aš jokio celiulito schmoll.gif o torto spalvytė thumbup.gif gražutis.

daividija, linksma kompanija thumbup.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 16, 17:25)
Neli, tos rožės ir man biškį ne į temą, bet neįsivaizduoju,kaip jas galima padaryt baltas, nes įdėjus medų masė pagelto.. čia gal dėl to,kad natūralų medų dėjau???  g.gif

Pabandyk dirbtinį medų dėti gal g.gif arba ne iš šokolado daryk, jei reikia baltų.
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif ilgai grozejaus jusu darbeliai nusprendziau pasirodyt. Prasidejo nuo to kad sugalvojau mamyte jubiliejui iskept torta wub.gif Zodziu radau jus thumbup.gif
PRADZIOJ SIRDINGAS ACIU UZ PAMOKAS IR INFO, LABAI LABAI PADEJOT, TAIP GAMINTI VIENAS MALONUMAS. CIA JUMS wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Laikau egzamina i jusu saldziaja-graziaja akademija.
Pirmasis mano tortukas, repeticija mamos jubiliejui. Juodasis miskas +sald. maseuser posted image
user posted image

2 TORTUKAS, mamytei jubiliejui, juodas miskas ir otelas, sald. mase, gelytes visas lipdziau rankom nes jokiu formeliu neturejau, krastelius spalvinau burokeliu sultim lotuliukas.gif
user posted image

3 TORTUKAS, labai mielai mergytei gimtadieniui wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 01 16, 18:38)

Pabandyk dirbtinį medų dėti gal g.gif  arba ne iš šokolado daryk, jei reikia baltų.

Nereikėjo tam tortukui būtent baltų, nes jis buvo eksperimentinis lotuliukas.gif ant jo buvo bandomos rožės ir dažai lotuliukas.gif na reiks ir su durbtiniu pamėgint padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
LAIKAU EGZA TOLIAU blush2.gif

4 TORTUKAS, cia vyresniajam kaledu vakareliui i mokykla nestis, sake labai visiems ispudi padare, kas man labai malonu ir didziulis stimulas mirksiukas.gif
user posted image

5 TORTUKAS, cia savo mazyliui gimtadieniui, jis kliedi tenisu, dariau orginalaus dydzio, norejau ir spalvas jo raketes, bet neparejo dazai is ebay, o kamuoliukams gramdziau nuo saldainuku doh.gif , juk nepadarysi ruzavu doh.gif doh.gif
medutis, sald. mase.
user posted image

6 TORTUKAS, sau gimtadieniui, labai ramuniskas nes esu Ramune lotuliukas.gif dariau juoda miska, bet grietineles ir vysniu dejau dvigubai--kaip sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai truputi issipute, uztai skanumelis thumbup.gif Dengiau MMG, patiko mase.
user posted image

Klaidu yra, bet visa tai per 2 men, neskaitant kalediniu , kuriu nespejau nufotkint.
Dar karta ACIU ACIU visoms.
Atsakyti
donra thumbup.gif thumbup.gif nieko sau pirmi tortukai thumbup.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
DONRA BRAVO BRAVO!!!!!!!!

Saunuole. Welkome i musu buri 4u.gif
Atsakyti
Aciu, aciu 4u.gif . jus visos mano mokytojos, tai yra norejau pasakyti kokios mokytojos tokie ir mokyniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 01 16, 19:58)

OOOO, sveika atvykus jau su nuotraukom 4u.gif

Labai gražūs tortai, ir ne tik Ramunės 4u.gif

Tiesiog tyliai stebiu kartą per savaitę lens.gif ką padarot.. nu super.. ir kai rečiau užeinu, tai taiiiiip matosi kiekvienos tobulėjimas wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
QUOTE(daividija @ 2010 01 16, 15:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif papasakok vaikams,net issizioje ziuri lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Mano mažius galėtų per dieną žiūrėti,jei tik leisčiau.
Aš bezą darau ir pakolkas nenusivyliau...1 baltymui imu 80 g.cukraus,darau iš 3 baltymų. blush2.gif Na,ne man patarinėti,bet man jis pavyksta,nesusileidžia,nebūna per kietas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 16 sausio 2010 - 18:47