Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

jetus,kokia didele nuotrauka man gavos,kazka netaip padariau ax.gif na mano pirmas torciukas darytas buvo naujoviskai(su MMG)o siaip ne pirmas....
merginos,kokie jusu torciukai grazus wub.gif Olesta,o barbes suknele thumbup.gif
Atsakyti
ačiū ačiū 4u.gif net nežinau kaip čia nupasakoti, aš matai plaku iš akies, padėtas taškiukas neturėtų tysty į spyglį, pudros kokio šaukšto trūko, o šiaip, jei aisingas laikosi tarp dviejų pirštų ištemptas ir nesutrūksta, tai tada jis geras ax.gif
Atsakyti
Olestos barbe kokia daili wub.gif
Atsakyti
Na,merginos,vel savaitgalis,vel pridejot tortu begale,Olesta turbut isvis nemiega,tik kepa kepa kepa,labai garzus visi tortai...as atnesu Olestos daisei kompanijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tortas citrininis,puostas(jei taip galima pavadinti) beze,nu kas per daiktas tas beze,darau jau 4 karta ir kiekviena karta turiu daryt is antro karto,pirma karta gaunasi kazkokia tasi mase,nors cukraus sirupa uzvirinu iki 130C,spacialiai termometra nusipirkau,antra karta kai darau visa laika! susicukruoja doh.gif tada su zoles antgaliu isspausti neina,nu nieko nesuprantu g.gif
user posted image
Atsakyti
Daividija, kokis kompanijonas, eik Tu sau kaip taikliai Tu čia atnešei thumbup.gif kokie faini
Atsakyti
mergaites, reik pagalbos, moters gimtadienis ji turi savo geliu salona, ka idomaus padarius su tortu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 01 16, 14:38)
mergaites, reik pagalbos, moters gimtadienis ji turi savo geliu salona, ka idomaus padarius su tortu blush2.gif  4u.gif

keliauk į SOS temą, padėsim kuom nors per būrį 4u.gif
Atsakyti
mergaites, padekit prasau, verysad.gif jau nebezinau kur dar klausti kad atsakytu kas ar torta "stiklo sukes" galiu dengti betkuria mase? ar geriau piosti zele ar vaisiu gabaliukais? dar karta prasau atsakykit arba patarkit.....
Atsakyti
olesta kokia barbe wub.gif wub.gif
daividija -fainas tortas,gražiai padarytasale man nei tie herojai nei multikas schmoll.gif ,
Atsakyti
Daividija- thumbup.gif baibokai kokie grazus

QUOTE(saide @ 2010 01 16, 14:59)
mergaites, padekit prasau,  verysad.gif  jau nebezinau kur dar klausti kad atsakytu kas ar torta "stiklo sukes" galiu dengti betkuria mase? ar geriau piosti zele ar vaisiu gabaliukais? dar karta prasau atsakykit arba patarkit.....

na,nezinau,as tavo vietoj puosciau grietinele ir vaisiais,man jis per ,,lengvas,, savo turiniu,kad mase aplipdyti g.gif jei nori puosniau-pasidaryk roziu is obuoliu skilteliu,arba tiesiog vaisiu kokia kompozicija
Atsakyti
mačiau aš keliose temose irgi tą klausimą, bet aš kažkaip esu tos nuomonės, kad tiklo šukes reikėtų tikrai ne mase dengti 4u.gif man želė su mase, vienas dalykas rasojimo klausimai, o kuo jį apdengsi, nebent žinai, aptepti visą tortą grietinėle, duoti pastingti itr tada dengti mirksiukas.gif jei jau labai reikia, bet tortas labai gaivus, jame daug želė, tikrai jei jau lyginsi grietinėle, tai ir puošti galėtum ja, nes su rasojimu gali iškilti bėdos, visgi didelis kiekis želė, bet nesakau, kad būtinai daryk taip ar anaip 4u.gif
Atsakyti
ACIU ACIU ACIU ACIU visoms. 4u.gif
Atsakyti