ŽaismingaStiklas, torčiukas gražus, tik man kažkaip pjaunasi ta rūžava su rožytėmis, nes jos ne baltos, o kreminės tokios gal kitos spalvos reiktų...
eiwile, kuklus ir mielas torčiukas
Na Olesta jau čia pavarė koks veidukas ir tas mėlynas labai simpatulki.
vinesa, graži barbė
Mileta, mašinytė
kirbe,tas žalias 60 -prašmatnus tortas
neli,koks begemotukas mielas
eivile,paprastas,bet mielas tortas
žaismingastiklas,pasukai kita kriptim,šaunuolis
olesta,labai spalvytes gražios,ir man patinka tavo tortai tokie aukšti,galingi laukiam sekančių
mileta-gera mašinytė
dar barbių pora buvo-šaunuolės
neli,koks begemotukas mielas
eivile,paprastas,bet mielas tortas
žaismingastiklas,pasukai kita kriptim,šaunuolis
olesta,labai spalvytes gražios,ir man patinka tavo tortai tokie aukšti,galingi laukiam sekančių
mileta-gera mašinytė
dar barbių pora buvo-šaunuolės
Olesta- super tortukas- ypac Jokubo kriksta. Kaip visaga, silti ir mieli. Net be niko galima atskirti kur tavo darbeliai
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 16, 10:04)
Olesta- super tortukas- ypac Jokubo kriksta. Kaip visaga, silti ir mieli. Net be niko galima atskirti kur tavo darbeliai
nu labai gražiai čia apie mane parašei, tai va dar pora su parašu atnešu, nes vieną tai nusibeždžioniavau tai paskui gali ir sumaišyti braižą ar čia meduolytės ar olestytės mano paskutiniai triūsiniai
vaisinis varškės tortas su želė gabaliukais, dzibuota grietinėle, figūrėlė iš marcipano - deizė per naktį įdegė ir dabar man panaši į čiabuvių genties įmitusią vadę greičiau nei į vaikišką figūrėlę, bet pirmam kartui atleistina gėlytės cukrinės ir MMG...
ir barbė devyndarbė, medutis, dengta MMG
POILSIS
nu grazesnes barbes sukneles jeibogu nesu maciusi
pavasariu Olestute jau dvelkia. Sorry, bet kopinu tavaja grazuose pas save
pavasariu Olestute jau dvelkia. Sorry, bet kopinu tavaja grazuose pas save
QUOTE(Olesta @ 2010 01 16, 11:02)
nu labai gražiai čia apie mane parašei, tai va dar pora su parašu atnešu, nes vieną tai nusibeždžioniavau tai paskui gali ir sumaišyti braižą ar čia meduolytės ar olestytės mano paskutiniai triūsiniai
vaisinis varškės tortas su želė gabaliukais, dzibuota grietinėle, figūrėlė iš marcipano - deizė per naktį įdegė ir dabar man panaši į čiabuvių genties įmitusią vadę greičiau nei į vaikišką figūrėlę, bet pirmam kartui atleistina gėlytės cukrinės ir MMG...
POILSIS
POILSIS
Na, Olesta, šaunuolė . Tortai kuo tolyn, tuo vis gražesni.
QUOTE(Olesta @ 2010 01 16, 11:02)
figūrėlė iš marcipano - deizė per naktį įdegė ir dabar man panaši į čiabuvių genties įmitusią vadę greičiau nei į vaikišką figūrėlę, bet pirmam kartui atleistina gėlytės cukrinės ir MMG...
Jau koks grožis ir kaip suspėjat šitiek ?
Aš vieną kol patvarkiau visos dienos prireikė Su dengimo mase dar man,kaip toj dainos...tas ilgas kelias namo......
QUOTE(Terija:) @ 2010 01 16, 11:37)
Jau koks grožis ir kaip suspėjat šitiek ?
Aš vieną kol patvarkiau visos dienos prireikė Su dengimo mase dar man,kaip toj dainos...tas ilgas kelias namo......
reikia dirbti, netingėti, biškį naktį paplušėti, kaip mano krašto žmonės sako, ka muoki i netrunki viskas ateina mieloji su praktika anskčiau prie tokių būčiau sėdėjus neaišku kiek, ir tai pasakysiu, su debesėlio saulutės tortu vien su papuošimu, prasėdėjau nuo 20.30 iki 00.10 nesigauna taip greit, kaip gali pasirodyti tiesiog įdirbti jau atsiradęs šioks toks ir gaunasi pamažu
vinesa-daili barbe
MiletaSaunus pirmieji bandymai masinyte labai grazi,man tik barbes noretusi ties pilveliu lieknesnes
Olesta,na ir pavarei tu cia groziai kokie :wub:visi tokie skirtingi,charakteringi
Man tai kuo toliau i miska tuo daugiau medziu apspakliavau vakar torta su sviesto -kondensuoto ir trupiniu mase,padejau nakciai i saldytuva,ryte noriu apdengti jau tik su sviestiniu(be trupiniu) visas kremas ciuozia nuo torto,rasoja kame reikalas gal zinote?ar as cia per ilgai gal laikiau saldytuve,nuo temperaturu skirtumo?bet gi tikrai pamenu saket,kad reikia pirma kart aptepus deti i saldytuva,po antrojo aptepimo jau nebutinai
vienzodz,mano ,,celiulitinis,, ananasinio biskvitas su aguonomis,pertepimas-grietinele su mandarinais,aisingas,papuosimai-saldainine mase
Pintike, pas mane celiulito daugiau, nei ant Tavo torto, tiksliau aš jo visai nematau gal akinius jau laikas keisti, spalva labai, graži ir vis kompozicija ant viršaus, ale aisingo taškiukai patapę spygliukais mano popierį nukniaukei žodžiu gražu mergyt, apačios Olestiškos norėčiau tortui - bet čia jau diagnozė
pintike,grazus tortas,ir spalva o jau roziu grazumas,kaip tikros
QUOTE(Olesta @ 2010 01 16, 12:22)
Pintike, pas mane celiulito daugiau, nei ant Tavo torto, tiksliau aš jo visai nematau gal akinius jau laikas keisti, spalva labai, graži ir vis kompozicija ant viršaus, ale aisingo taškiukai patapę spygliukais mano popierį nukniaukei žodžiu gražu mergyt, apačios Olestiškos norėčiau tortui - bet čia jau diagnozė
aciu o man tavo atrodo idealiai lygus o dabar pasakok is naujo ka daryti ,kad aisnigo spygliukai butu taskiukai?gal pudros per daug?Olestiska apacia tai ,,zvaigzdinis ,,antgalis?jei taip, maniau nesiderins prie spygliuku taskiuku bet jei sakai ,kad derinsis tai gal kita karta pabandysiu o popieriui,beje,info visiems,maximoj akcija-vietoj 4,99- 3 lt su cnt,vakar pirkau