Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ŽaismingaStiklas, torčiukas gražus, tik man kažkaip pjaunasi ta rūžava su rožytėmis, nes jos ne baltos, o kreminės tokios g.gif gal kitos spalvos reiktų...

eiwile, kuklus ir mielas torčiukas thumbup.gif

Na Olesta jau čia pavarė blink.gif koks veidukas wub.gif ir tas mėlynas wub.gif labai simpatulki.

vinesa, graži barbė thumbup.gif

Mileta, mašinytė thumbup.gif
Atsakyti
kirbe,tas žalias 60 -prašmatnus tortas thumbup.gif
neli,koks begemotukas mielas wub.gif
eivile,paprastas,bet mielas tortas 4u.gif
žaismingastiklas,pasukai kita kriptim,šaunuolis smile.gif
olesta,labai spalvytes gražios,ir man patinka tavo tortai tokie aukšti,galingi thumbup.gif laukiam sekančių ax.gif
mileta-gera mašinytė thumbup.gif
dar barbių pora buvo-šaunuolės smile.gif
Atsakyti
Olesta- super tortukas- ypac Jokubo kriksta. Kaip visaga, silti ir mieli. Net be niko galima atskirti kur tavo darbeliai
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 16, 10:04)
Olesta- super tortukas- ypac Jokubo kriksta. Kaip visaga, silti ir mieli. Net be niko galima atskirti kur tavo darbeliai

nu labai gražiai čia apie mane parašei, tai va dar pora su parašu atnešu, nes vieną tai nusibeždžioniavau blush2.gif tai paskui gali ir sumaišyti braižą lotuliukas.gif ar čia meduolytės ar olestytės lotuliukas.gif mano paskutiniai triūsiniai lotuliukas.gif

vaisinis varškės tortas su želė gabaliukais, dzibuota grietinėle, figūrėlė iš marcipano - deizė per naktį įdegė ir dabar man panaši į čiabuvių genties įmitusią vadę greičiau nei į vaikišką figūrėlę, bet pirmam kartui atleistina blush2.gif gėlytės cukrinės ir MMG...

user posted image

user posted image user posted image

ir barbė devyndarbė, medutis, dengta MMG

user posted image

POILSIS vacation1.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu grazesnes barbes sukneles jeibogu nesu maciusi bigsmile.gif
pavasariu Olestute jau dvelkia. Sorry, bet kopinu tavaja grazuose pas save ax.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 01 16, 11:02)
nu labai gražiai čia apie mane parašei, tai va dar pora su parašu atnešu, nes vieną tai nusibeždžioniavau  blush2.gif tai paskui gali ir sumaišyti braižą  lotuliukas.gif  ar čia meduolytės ar olestytės  lotuliukas.gif mano paskutiniai triūsiniai  lotuliukas.gif

vaisinis varškės tortas su želė gabaliukais, dzibuota grietinėle, figūrėlė iš marcipano - deizė per naktį įdegė ir dabar man panaši į čiabuvių genties įmitusią vadę greičiau nei į vaikišką figūrėlę,  bet pirmam kartui atleistina  blush2.gif gėlytės cukrinės ir MMG...

user posted image

user posted image  user posted image

ir barbė devyndarbė, medutis, dengta MMG

user posted image
POILSIS  vacation1.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
Na, Olesta, šaunuolė thumbup.gif . Tortai kuo tolyn, tuo vis gražesni.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 16, 11:02)
figūrėlė iš marcipano - deizė per naktį įdegė ir dabar man panaši į čiabuvių genties įmitusią vadę greičiau nei į vaikišką figūrėlę,  bet pirmam kartui atleistina  blush2.gif gėlytės cukrinės ir MMG...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jau koks grožis ir kaip suspėjat šitiek ?

Aš vieną kol patvarkiau visos dienos prireikė doh.gif Su dengimo mase dar man,kaip toj dainos...tas ilgas kelias namo...... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2010 01 16, 11:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau koks grožis ir kaip suspėjat  šitiek ?

Aš vieną kol patvarkiau visos dienos prireikė  doh.gif  Su dengimo mase dar man,kaip toj dainos...tas ilgas kelias namo......  biggrin.gif

user posted image reikia dirbti, netingėti, biškį naktį paplušėti, kaip mano krašto žmonės sako, ka muoki i netrunki lotuliukas.gif viskas ateina mieloji su praktika 4u.gif anskčiau prie tokių būčiau sėdėjus neaišku kiek, ir tai pasakysiu, su debesėlio saulutės tortu vien su papuošimu, prasėdėjau nuo 20.30 iki 00.10 4u.gif nesigauna taip greit, kaip gali pasirodyti 4u.gif tiesiog įdirbti jau atsiradęs šioks toks ir gaunasi pamažu ax.gif
Atsakyti

vinesa-daili barbe
MiletaSaunus pirmieji bandymai thumbup.gif masinyte labai grazi,man tik barbes noretusi ties pilveliu lieknesnes ax.gif
Olesta,na ir pavarei tu cia blink.gif groziai kokie :wub:visi tokie skirtingi,charakteringi thumbup.gif
Man tai kuo toliau i miska tuo daugiau medziu doh.gif apspakliavau vakar torta su sviesto -kondensuoto ir trupiniu mase,padejau nakciai i saldytuva,ryte noriu apdengti jau tik su sviestiniu(be trupiniu) visas kremas ciuozia nuo torto,rasoja g.gif kame reikalas gal zinote?ar as cia per ilgai gal laikiau saldytuve,nuo temperaturu skirtumo?bet gi tikrai pamenu saket,kad reikia pirma kart aptepus deti i saldytuva,po antrojo aptepimo jau nebutinai g.gif
vienzodz,mano ,,celiulitinis,, ananasinio biskvitas su aguonomis,pertepimas-grietinele su mandarinais,aisingas,papuosimai-saldainine mase

user posted image
Atsakyti
Pintike, pas mane celiulito daugiau, nei ant Tavo torto, tiksliau aš jo visai nematau schmoll.gif gal akinius jau laikas keisti, spalva labai, graži ir vis kompozicija ant viršaus, ale aisingo taškiukai patapę spygliukais ax.gif mano popierį nukniaukei bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif žodžiu gražu mergyt, apačios Olestiškos norėčiau tortui - bet čia jau diagnozė lotuliukas.gif
Atsakyti
pintike,grazus tortas,ir spalva wub.gif o jau roziu grazumas,kaip tikros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 16, 12:22)
Pintike, pas mane celiulito daugiau, nei ant Tavo torto, tiksliau aš jo visai nematau  schmoll.gif gal akinius jau laikas keisti, spalva labai, graži ir vis kompozicija ant viršaus, ale aisingo taškiukai patapę spygliukais  ax.gif mano popierį nukniaukei  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif žodžiu gražu mergyt, apačios Olestiškos norėčiau tortui - bet čia jau diagnozė  lotuliukas.gif

aciu 4u.gif o man tavo atrodo idealiai lygus ax.gif o dabar pasakok is naujo biggrin.gif ka daryti ,kad aisnigo spygliukai butu taskiukai?gal pudros per daug?Olestiska apacia tai ,,zvaigzdinis ,,antgalis?jei taip, maniau nesiderins prie spygliuku taskiuku ax.gif bet jei sakai ,kad derinsis tai gal kita karta pabandysiu ax.gif o popieriui,beje,info visiems,maximoj akcija-vietoj 4,99- 3 lt su cnt,vakar pirkau ax.gif
Atsakyti