Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

savaitgalis tik prasidejo o tiek grozybiu
Monikute,aciu uz roziu fotosesija,gaila,kad prasilenkiau su ja biggrin.gif
jonedailios rozytės
Žaismingas Stiklas tobulėji kosminiu greiciu thumbup.gif
Cipciuko dvejetukas toks dailus,o jau meskiai fainuoliai,ir dar zuikius tokius miniatiurinius po pazastim ikisai-super thumbup.gif antrasis vaikiskas tortukas irgi -be zodziu
Meduolytėdarbstuolyte thumbup.gif
Kirbės zavingi torukai,ypac man geliu kompozicijos labai grazios
Neli labai simpatulka tavo vienetukas
mano tortikas suteptas tik ko tai labai tingiu puosti gal ryt ryte
Mergucios patarkit kaip isgauti svelniai violetine arba alyvine spalva masei g.gif turiu dazus tik tuos Cipciuko miltelinius? maisyti melyna(nors ji labiau zydra)ir kokia dar ar vysnine ar braskine(rausva)grynai raudonos neturiu,ar po lygiai deti abieju? g.gif
Atsakyti
bigsmile.gif nelaukėt ane bigsmile.gif o aš ateinu kaip Cipciukas kažkada ne per seniausiai iš bazės lotuliukas.gif nugara skauda nerealiai, rankos suksilusios iki kruvinumo nuo masių doh.gif bet aš juos įveikiau, rytojui liko tik vienas, du parodysiu šiandien, kitus du rytoj, gana čia per vieną dieną tiek grožybių prisižiūrėti, aš dar nuo zuikių neatsigavus, o čia Kirbė su Stiklu kaip pavarė vaizdų, Kirbe mieloji, keli tortai nukopinti, labai patiko 4u.gif Stiklui pagarba, aš tai lauksiu kol vis dėl to vaikai paaugs, man tos šokoladinės rožės mistika, o Tu malačius, o svarstykles nusipirkai g.gif brali kepi ir kepi, a spėji naikint lotuliukas.gif
Eiwilė irgi žiūriu nenuobodžiauja bigsmile.gif

niu ką, gimtadienio medutis su aguonomis, dengta MMG su glicerinu....

user posted image

Rafaelo svajonė su kepintais smulkintais migdolais, dengta ta pačia MMG, meškutis marcipaninis....

user posted image

user posted image

ryt parodysiu likusius, šiandiena aš nebegyva doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 15 sausio 2010 - 23:27
Bet užtat koki grožiai wub.gif manau turėtų atpirkti kruvinas rankas ir skaudančią nugarą thumbup.gif Ypač tas "Jokūbo Krikštas" tooooks kuklus ir tooooks gražus, kaip sakant,kuklumas puošia mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Kad aš žinok jau nebepamenu kada valgiau savo tortuką, šnd kurį padariau,tą "Fyfą", tai ryt jau giminės atvaro naikint lotuliukas.gif tai ir ryt kažin ar paragausiu g.gif O svarstyklių aš seniai vengiu lotuliukas.gif jos nereikalingos lotuliukas.gif
Tau mistika su rožėm, o man mistika, kaip galima taip gražiai aptraukti tortą MMG man per abu dengtus kartus gaunasi trys kvarbatkos per visą torto aukštį,kurios yra maskuojamos šokoladu arba juostom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽaismingaStiklas: 15 sausio 2010 - 23:42
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 01 15, 20:13)
Kirbe wau vat cia tai tortukai,labai patinka jusu rozes,nors ir virsutineje tomoje ideta kaip daryti bet vat dar vienas dalykas naeishku,o kaip jus tuos ziedlapius ishlenkiate?dziovinate kaip nors?dar jusu nauji rudi lapukai laaabai patiko,cia ish is plykytos teshsos tik nudazyta rudai?labai graziai atrodo nauja tehnika bigsmile.gif

ačiu už pagyrimus.....rožiu žiedlapiai iš cukrines mases...ju džiovinti nereikia ir taip greitai džiusta....o kaip daryti bandžiau parodyti,bet aišku butu geriau ne foto,o filmuota medžiaga.....galečiau pafilmuot,bet nemoku y yuotube ydeti..... blush2.gif o rudi lapeliai,tai plikyta tešla...lygiai taip kaip ir žalia,tik spalva kita.....ruda spalva išgaunu žalius dažus sumaišiusi su raudonais........
QUOTE(Olesta @ 2010 01 15, 23:25)
Kirbe[/b] mieloji, keli tortai nukopinti, labai patiko  :4u

na tokiu pagyrimu sulaukusi,galiu eiti ramiai miegoti.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ačiu už yvertinimus ir patabas visoms kepejelems..... oro_buckis.gif na labanakt...einu gulti,gal dar ka sumastysim su MB.... smileysex.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 15 sausio 2010 - 23:51
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 15 sausio 2010 - 23:54
vau kokia barbe bigsmile.gif wub.gif

turbut jau visus tortus perziurejau,galiu ramia sirdim eiti miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Žavi barbė devindarbė thumbup.gif

Čia pirmą kartą daryta??? Ar aš kažką maišau??? blink.gif
Atsakyti
Sveikos kepejėlės, po keliu Cipsiuko ir Aseni konsultacijų keliu ir aš savo tortukus nevykelius verysad.gif
nežinau ką darau ne taip bet man su mase MMG nesidraugauja nors tu ką verysad.gif nežinau ką darau ne taip bet masė man plišinėja nėra jokio eleastingumo, gal kas pasakys ką darau ne taip g.gif
paskui dariau saldainių mase irgi nelabai gavosi tokia kaip guma, o po to supykusi jas abi į kruvą ir apdengiau tortukus lotuliukas.gif
Medučiai dengti MMG+saldaini7 mase kartu lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti

QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 01 09, 17:02)
Sweikos auksrankes wub.gif kitaip jus pavandinti butu nusikaltimas triniti.gif seku jusu temai labai senai. Viena karta uzejau, pamaciau jusu darbelius ir neistengiau atsispirti siai temai, tai ir ziuriu kieviena diena naujus jusu sedevrus wub.gif as tortu nekepu, man iki ju dar toli kaip pesciom iki paryziaus 000189.gif bet ne apie mane dabar. visa laika tyliai grozejausi jusu darbeliais, bet snd nebeiskenciau ypac pamacius Asseni vestuvini torta  notworthy.gif  first.gif  ploja.gif visos ir visi jus saunuoliai, kokie tortai!!!!is koto iskrist galima swoon.gif Skiriu jums po dideli maisa graziausiu komplimentu ir medaliu ir tyliai traukiuosi i pogrindy toliau stebet jusu darbeliu  clap.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Na vat šiandien nebeiškenčiau ir aš tylumoje Jus stebėti. Nuoširdžiai visoms dėkoju už labai praktiškus patarimus ir grįžtu į tą patį pogrindį toliau mokytis iš jūsų (jeigu jau iki šiol nesiryžau rodyti savų kleckų, tai jau dabar psio-mano darbams čia šlagbaumas).
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2010 01 16, 02:38)
Medučiai dengti MMG+saldaini7 mase kartu lotuliukas.gif
user posted image

Viskas čia labai vyke thumbup.gif ir apdengta gražiai (bent jau mano akiai) jaučiu pas mane tai būtų ties stogu trys klostės, o ties ratais šešios lotuliukas.gif kai aš toks dengėjas lotuliukas.gif ir net į galvą nebūtų šove sumaišyt dvi skirtingas mases lotuliukas.gif bet super variantas thumbup.gif man patiko lotuliukas.gif

incikas, kelk, nebijok.Juk čia visi mokomės mirksiukas.gif rodomės ir su šedevrais ir su eksperientiniais tortukais (čia aš iš savo pusės) lotuliukas.gif ir bus mum į ką akis paganyti mirksiukas.gif
Atsakyti
ŽaismingasStikle, dėkoju už padrąsinimą, per savaitgalį gal ir pavyks ką nors rimtai sulipdyti, o dabar jau kaip ir vėlokas metas semtis žinioms - laikas į lovytes rolleyes.gif
Atsakyti
oi užuodžiu dar vieną nepelnytą savikritikę, mieloji, jei čia pirmi tavo tortai, tai lenkiu žemai galvą, būtum mačius mano pirmuosius doh.gif ir dabar ne ką geriau, susimoviau su barbe vakar juodai blush2.gif būna dienų lyg tyčia....žodžiu sveikinu, mašiniukas labai geras, o dėl MMG, atbėk pas mane į az, pasiaiškinsim, kas ten galėjo nesigauti, Adriu va ir gyvai buvo atėjus pasižiūrėti, kaip gaminu, nugi gaunasi blush2.gif
Atsakyti