savaitgalis tik prasidejo o tiek grozybiu
Monikute,aciu uz roziu fotosesija,gaila,kad prasilenkiau su ja
jonedailios rozytės
Žaismingas Stiklas tobulėji kosminiu greiciu
Cipciuko dvejetukas toks dailus,o jau meskiai fainuoliai,ir dar zuikius tokius miniatiurinius po pazastim ikisai-super antrasis vaikiskas tortukas irgi -be zodziu
Meduolytėdarbstuolyte
Kirbės zavingi torukai,ypac man geliu kompozicijos labai grazios
Neli labai simpatulka tavo vienetukas
mano tortikas suteptas tik ko tai labai tingiu puosti gal ryt ryte
Mergucios patarkit kaip isgauti svelniai violetine arba alyvine spalva masei turiu dazus tik tuos Cipciuko miltelinius? maisyti melyna(nors ji labiau zydra)ir kokia dar ar vysnine ar braskine(rausva)grynai raudonos neturiu,ar po lygiai deti abieju?
nelaukėt ane o aš ateinu kaip Cipciukas kažkada ne per seniausiai iš bazės nugara skauda nerealiai, rankos suksilusios iki kruvinumo nuo masių bet aš juos įveikiau, rytojui liko tik vienas, du parodysiu šiandien, kitus du rytoj, gana čia per vieną dieną tiek grožybių prisižiūrėti, aš dar nuo zuikių neatsigavus, o čia Kirbė su Stiklu kaip pavarė vaizdų, Kirbe mieloji, keli tortai nukopinti, labai patiko Stiklui pagarba, aš tai lauksiu kol vis dėl to vaikai paaugs, man tos šokoladinės rožės mistika, o Tu malačius, o svarstykles nusipirkai brali kepi ir kepi, a spėji naikint
Eiwilė irgi žiūriu nenuobodžiauja
niu ką, gimtadienio medutis su aguonomis, dengta MMG su glicerinu....
Rafaelo svajonė su kepintais smulkintais migdolais, dengta ta pačia MMG, meškutis marcipaninis....
ryt parodysiu likusius, šiandiena aš nebegyva
Eiwilė irgi žiūriu nenuobodžiauja
niu ką, gimtadienio medutis su aguonomis, dengta MMG su glicerinu....
Rafaelo svajonė su kepintais smulkintais migdolais, dengta ta pačia MMG, meškutis marcipaninis....
ryt parodysiu likusius, šiandiena aš nebegyva
Bet užtat koki grožiai manau turėtų atpirkti kruvinas rankas ir skaudančią nugarą Ypač tas "Jokūbo Krikštas" tooooks kuklus ir tooooks gražus, kaip sakant,kuklumas puošia
Kad aš žinok jau nebepamenu kada valgiau savo tortuką, šnd kurį padariau,tą "Fyfą", tai ryt jau giminės atvaro naikint tai ir ryt kažin ar paragausiu O svarstyklių aš seniai vengiu jos nereikalingos
Tau mistika su rožėm, o man mistika, kaip galima taip gražiai aptraukti tortą MMG man per abu dengtus kartus gaunasi trys kvarbatkos per visą torto aukštį,kurios yra maskuojamos šokoladu arba juostom
Kad aš žinok jau nebepamenu kada valgiau savo tortuką, šnd kurį padariau,tą "Fyfą", tai ryt jau giminės atvaro naikint tai ir ryt kažin ar paragausiu O svarstyklių aš seniai vengiu jos nereikalingos
Tau mistika su rožėm, o man mistika, kaip galima taip gražiai aptraukti tortą MMG man per abu dengtus kartus gaunasi trys kvarbatkos per visą torto aukštį,kurios yra maskuojamos šokoladu arba juostom
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 01 15, 20:13)
Kirbe wau vat cia tai tortukai,labai patinka jusu rozes,nors ir virsutineje tomoje ideta kaip daryti bet vat dar vienas dalykas naeishku,o kaip jus tuos ziedlapius ishlenkiate?dziovinate kaip nors?dar jusu nauji rudi lapukai laaabai patiko,cia ish is plykytos teshsos tik nudazyta rudai?labai graziai atrodo nauja tehnika
ačiu už pagyrimus.....rožiu žiedlapiai iš cukrines mases...ju džiovinti nereikia ir taip greitai džiusta....o kaip daryti bandžiau parodyti,bet aišku butu geriau ne foto,o filmuota medžiaga.....galečiau pafilmuot,bet nemoku y yuotube ydeti..... o rudi lapeliai,tai plikyta tešla...lygiai taip kaip ir žalia,tik spalva kita.....ruda spalva išgaunu žalius dažus sumaišiusi su raudonais........
QUOTE(Olesta @ 2010 01 15, 23:25)
Kirbe[/b] mieloji, keli tortai nukopinti, labai patiko :4u
na tokiu pagyrimu sulaukusi,galiu eiti ramiai miegoti.... ačiu už yvertinimus ir patabas visoms kepejelems..... na labanakt...einu gulti,gal dar ka sumastysim su MB....
vau kokia barbe
turbut jau visus tortus perziurejau,galiu ramia sirdim eiti miegoti
turbut jau visus tortus perziurejau,galiu ramia sirdim eiti miegoti
Žavi barbė devindarbė
Čia pirmą kartą daryta??? Ar aš kažką maišau???
Čia pirmą kartą daryta??? Ar aš kažką maišau???
Sveikos kepejėlės, po keliu Cipsiuko ir Aseni konsultacijų keliu ir aš savo tortukus nevykelius
nežinau ką darau ne taip bet man su mase MMG nesidraugauja nors tu ką nežinau ką darau ne taip bet masė man plišinėja nėra jokio eleastingumo, gal kas pasakys ką darau ne taip
paskui dariau saldainių mase irgi nelabai gavosi tokia kaip guma, o po to supykusi jas abi į kruvą ir apdengiau tortukus
Medučiai dengti MMG+saldaini7 mase kartu
nežinau ką darau ne taip bet man su mase MMG nesidraugauja nors tu ką nežinau ką darau ne taip bet masė man plišinėja nėra jokio eleastingumo, gal kas pasakys ką darau ne taip
paskui dariau saldainių mase irgi nelabai gavosi tokia kaip guma, o po to supykusi jas abi į kruvą ir apdengiau tortukus
Medučiai dengti MMG+saldaini7 mase kartu
QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 01 09, 17:02)
Sweikos auksrankes kitaip jus pavandinti butu nusikaltimas seku jusu temai labai senai. Viena karta uzejau, pamaciau jusu darbelius ir neistengiau atsispirti siai temai, tai ir ziuriu kieviena diena naujus jusu sedevrus as tortu nekepu, man iki ju dar toli kaip pesciom iki paryziaus bet ne apie mane dabar. visa laika tyliai grozejausi jusu darbeliais, bet snd nebeiskenciau ypac pamacius Asseni vestuvini torta visos ir visi jus saunuoliai, kokie tortai!!!!is koto iskrist galima Skiriu jums po dideli maisa graziausiu komplimentu ir medaliu ir tyliai traukiuosi i pogrindy toliau stebet jusu darbeliu
Na vat šiandien nebeiškenčiau ir aš tylumoje Jus stebėti. Nuoširdžiai visoms dėkoju už labai praktiškus patarimus ir grįžtu į tą patį pogrindį toliau mokytis iš jūsų (jeigu jau iki šiol nesiryžau rodyti savų kleckų, tai jau dabar psio-mano darbams čia šlagbaumas).
QUOTE(Mileta @ 2010 01 16, 02:38)
Viskas čia labai vyke ir apdengta gražiai (bent jau mano akiai) jaučiu pas mane tai būtų ties stogu trys klostės, o ties ratais šešios kai aš toks dengėjas ir net į galvą nebūtų šove sumaišyt dvi skirtingas mases bet super variantas man patiko
incikas, kelk, nebijok.Juk čia visi mokomės rodomės ir su šedevrais ir su eksperientiniais tortukais (čia aš iš savo pusės) ir bus mum į ką akis paganyti
oi užuodžiu dar vieną nepelnytą savikritikę, mieloji, jei čia pirmi tavo tortai, tai lenkiu žemai galvą, būtum mačius mano pirmuosius ir dabar ne ką geriau, susimoviau su barbe vakar juodai būna dienų lyg tyčia....žodžiu sveikinu, mašiniukas labai geras, o dėl MMG, atbėk pas mane į az, pasiaiškinsim, kas ten galėjo nesigauti, Adriu va ir gyvai buvo atėjus pasižiūrėti, kaip gaminu, nugi gaunasi