Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kirbe,atejau ir zado netekau.........labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
bandziau daryti knyga tai padariau ,o vaikis atejo ir kampa nulauze doh.gif prilipinau gal nenukris g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 01 15, 19:31)
kirbe,atejau ir zado netekau.........labai  wub.gif  wub.gif

aciu aciu.... 4u.gif stengiuosi.....,bet ,kad cia ir nuo kitu kepejeliu tortu atvimpa žandikaulis....
Cipciuk,kaip visada nepakartojama... thumbup.gif
Neramuole,labai jau grazu...ir maisiukas,ir barbes puikios..... thumbup.gif
Atsakyti
Cipciukai, torčiukai pasakiški wub.gif meškučiai labai dailūs bigsmile.gif ir mašiniukas su zuikiais thumbup.gif

Kirbe, kokie torčiukai, ir gėlytės labai gražios wub.gif labai patiko pirmasis su gėlėm thumbup.gif

Meduolytee kiek daug torčiukų prikepus thumbup.gif ir meškinas koks simpatiškas su šlipsu bigsmile.gif

vilimute, kaip pirmą kartą thumbup.gif tik labai keistai atrodo užrašas ant papulių biggrin.gif

ŽaismingaStiklas, visai šauniai tortukas padengtas thumbup.gif labai gražiai žiūrisi tavo šokoladinės detalės.

*Jonė*, labai dailios rožės thumbup.gif

Atnešu ir aš vienetuką, nemedaus torčiukas su vaisiais, MMG, aisingas (bandžiau beze pirmą kartą, nesigavo, tai kepa dabar morengiukai lotuliukas.gif ), detalės iš MMG ir cukrinės masės.
user posted image

Atsakyti
Kirbe, labai gražūs tortai. Man patinka šios rožės. Reikės ir man kada nors pabandyti daryti pagal šį metodą.
Atsakyti
Na bet jūs ir auksarankės.Nėra žodžių doh.gif Neišskyrsi nei vieno,visi superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk jusu tortukai kaip visda fantastishki,nu nieko daugiau neridursi.
Meduolyteee vajej jau jus turbut kepyklele turite,vis ateinate ir kai pridedat grozybiu,visi labai grazus tikrai thumbup.gif
Kirbe wau vat cia tai tortukai,labai patinka jusu rozes,nors ir virsutineje tomoje ideta kaip daryti bet vat dar vienas dalykas naeishku,o kaip jus tuos ziedlapius ishlenkiate?dziovinate kaip nors?dar jusu nauji rudi lapukai laaabai patiko,cia ish is plykytos teshsos tik nudazyta rudai?labai graziai atrodo nauja tehnika bigsmile.gif
neli tavo vienetukas labai smagus,vaikishkas zaismingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 01 15, 21:40)
ŽaismingaStiklas, visai šauniai tortukas padengtas thumbup.gif labai gražiai žiūrisi tavo šokoladinės detalės.

Šokoladas atlieka maskuojamąją misiją lotuliukas.gif
O Tavasis vienetukas SUPER thumbup.gif dailiai padirbėta mirksiukas.gif

Kirbe- tas tortukas kur vyrui ir žmonai, tai tooooooks gražuuuuuus photo.gif O masyvios rožės, tai nerealiai atrodo thumbup.gif

Na ir manoji "eksperimentinė fyfa" skirta rožių ir naujų dažų išbandymui biggrin.gif na kažkas gavosi,lygtais unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,seku sita tema,parasyti negaliu tik ziuriu ir aikcioju thumbup.gif ZaismingaStiklas saunuolis 4u.gif

Na ir idedu griliazini,dengta MMG ir gelytes is tos pacios mases,geliu viduriukai pabarstukai ax.gif
user posted image
Atsakyti
as nesuprantu ar jus cia pacios tortus darot man zado nebera doh.gif gal galiu paklaust kaip jus tas juostas sokoladines aplink torta padarot ,na zinutej 33 yra ir 45 gale toks rudas ,man labai labai idomu aciukas ,jei galima mestelkit man i az buciau laaaabai dekinga kaip daryt ,taip 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nu ir pavaret, jaucias kad savaitgalis, tortukai super, keletas nukopijuota ax.gif pati tinginiauju ir tik jusiskius stebiu stebiu, be galo grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 15 sausio 2010 - 21:50
Kaip man patinka savaitgaliai tortukai tik pilasi vienas už kitą gražesni user posted image

Cipciuk, ką čia ir bekalbėt pasakiško grožio tortai ir dvejetukas ir su zuikiais wub.gif nu tas zuikių tortas toks nuotaikingas, puiki idėja wub.gif

kirbe, tavo žaliasis tortas labai patiko wub.gif ypač gėlių buketas ir aišku rožės wub.gif

Žaismingas stiklas, sveikinimai su gražuolėm rožėm wub.gif ir pats tortukas atrodo labai gražiai wub.gif

neli, koks vietetukas dailutis bigsmile.gif ogi begemotukas koks simpatiškas (ar ten drakoniukas lens.gif wub.gif ai, žodžiu gražus labai wub.gif

Jone, fantastiškos rožytės gavosi thumbup.gif

eiwile, labai mielas torčiukas wub.gif

lekianti, taip taip čia pačių mūsų super mergaičių kepti ir puošti tortukai. Visko po truputį išmokom viena iš kitos - junkis ir tu išmoksi, o apie tinklelį skaityk čia tik ten nieko nerašyk wink.gif jei kas neaišku klausk šioje temukėje mirksiukas.gif

meduolyteee, nu ir pavarei bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif labai patiko pinigų kapšelis wub.gif toks stilingas wub.gif ir barbės begalo dailios user posted image
Atsakyti