Jone, oho su kokio dydžio tortu galinėjais ir kaip lygiai apdengei gražu labai
cloudlet, labai dailus torčiukas matos, kad neakivizdžiai stropiai mokeis lauksim dažniau pasirodant
ligita, nu jau ką ką, bet figūrėles tai labai fainas lipdai tokios su charakteriu ir pats tortikas simpatiškas
adriu, mašina
kirbe, laaaabai šiltas tortukas gvazdikai ir ornamentai laaabai dailūs
tiesa, praeitoj temoj kai apie kakavą kalbėjom, tai biškį sumaišiau pavadinimą va nufotkinau, šita kakava dar labai gera ir tamsi
QUOTE(kirbe @ 2010 01 08, 19:47)
aciu...na jau gvazdikus turbut lengviausia padaryt ir greiciausia.....
o ar yra kur nors parodyti, kaip juos daryti? butu visai nieko ismokt
QUOTE(RiMami @ 2010 01 08, 20:03)
ligita, nu jau ką ką, bet figūrėles tai labai fainas lipdai tokios su charakteriu ir pats tortikas simpatiškas
]aciu uz pagyras
Kakava perku aibeje vadinsi "Dark" ir kaina tik 1 lt su centais
....o Marija su visais ....kokių tortų pridėjo ......mašinos noriu tokios , o jau gvazdikų grožis .... barbės suknia nuvilkau , sau noriu ......stiklo išraitymai šonuose ...aplamai suryčiau jo tortą , apetitnas labai ....kodėl mano patiesimą nuknisai ? a ?
Oi ...dar tas su busankia ir pinigine , liuks tortas
Žaismingas stiklas, waw kokie šonai kaip gražiai atrodo
Jolka, kokia simpatiška lėlytė pasistengei kaip reikiant
Pagaliau susiruošiau įkelt dar pora nerodytų točiukų pirmasis skirtas krikštasūnio 10 metų gimtadieniui per Kalėdas važiavom sveikint Viduje Napoleonas, padengta pastilažu, apvadėliai - beze, mašiniukai.... pastilažiniai, pirmą kart kažką lipdžiau t.y. abu su MB lipdėm sakiau, kad ant krikštasūnio torto privalo būt mašinyčių o iš pačio torto negalėjau daryt mašinos, nes tortas turėjo būt be kiaušinių (dėl alergijos ) o Napoleono nerizikavau apipjaustyt Vaikis buvo labai labai laimingas, taiiiip tyrinėjo tą autostradą ir tai buvo geriausias įvertinimas
snaigės iš to pačio pastilažo dengimui, eglutės iš pastilažo lipdiniams ir dar įamžinti krūvoj du mano Kalėdiniai "vargeliai" su besmegeniu tortą iš arčiau jau rodžiau čia
tiesa, visgi galutinėn kelionėn iškeliavo tortukas su besmegeniu nuvogiau nuo namams skirto torto paskutinę akimirką sumasčiau "aferą" tai jau normaliai nebespėjau nebenufotkt
nu ir dar Naujametinis mano greitas tortukas - viduje paukščių pienas, ir pirmą kart išmėginau tinklelį gaila tik, kad fotkės labai tamsios gavosi tortas realiai rudos spalvos buvo atrodo lyg juodas
abiejų tortų prie progos įdėsiu receptus tortų temoj...
Jolka, kokia simpatiška lėlytė pasistengei kaip reikiant
Pagaliau susiruošiau įkelt dar pora nerodytų točiukų pirmasis skirtas krikštasūnio 10 metų gimtadieniui per Kalėdas važiavom sveikint Viduje Napoleonas, padengta pastilažu, apvadėliai - beze, mašiniukai.... pastilažiniai, pirmą kart kažką lipdžiau t.y. abu su MB lipdėm sakiau, kad ant krikštasūnio torto privalo būt mašinyčių o iš pačio torto negalėjau daryt mašinos, nes tortas turėjo būt be kiaušinių (dėl alergijos ) o Napoleono nerizikavau apipjaustyt Vaikis buvo labai labai laimingas, taiiiip tyrinėjo tą autostradą ir tai buvo geriausias įvertinimas
snaigės iš to pačio pastilažo dengimui, eglutės iš pastilažo lipdiniams ir dar įamžinti krūvoj du mano Kalėdiniai "vargeliai" su besmegeniu tortą iš arčiau jau rodžiau čia
tiesa, visgi galutinėn kelionėn iškeliavo tortukas su besmegeniu nuvogiau nuo namams skirto torto paskutinę akimirką sumasčiau "aferą" tai jau normaliai nebespėjau nebenufotkt
nu ir dar Naujametinis mano greitas tortukas - viduje paukščių pienas, ir pirmą kart išmėginau tinklelį gaila tik, kad fotkės labai tamsios gavosi tortas realiai rudos spalvos buvo atrodo lyg juodas
abiejų tortų prie progos įdėsiu receptus tortų temoj...
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 08, 20:01)
....o Marija su visais ....kokių tortų pridėjo ......mašinos noriu tokios , o jau gvazdikų grožis .... barbės suknia nuvilkau , sau noriu ......stiklo išraitymai šonuose ...aplamai suryčiau jo tortą , apetitnas labai ....kodėl mano patiesimą nuknisai ? a ?
tai jau jau, per pusdienį kad užgrūzino, tikrai su grūzoviku vežt reikėtų tai aš savo keistuolį gal į saldžius nešu tada jau matau, kad Asseni rašo, jau kaip dės vaizdų jaučiu
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 08, 22:01)
......stiklo išraitymai šonuose ...aplamai suryčiau jo tortą , apetitnas labai ....kodėl mano patiesimą nuknisai ? a ?
A gaila???? bet juk tas tortukas, be tavo nukniaukto patiesimo ir atrodo apetitnai ir ačiū Tau labai už šia idėja