Sveikuciai
Jone, laaaabai grazios rozes
Maciau Cipciuko knyga namie, nu kas per grozis
Zaismingas Stiklas, nu nerealu, kokie mokymosi tempai, saunuolis
Velnias, as pamirsau patikrint savo MMG, jau pora paru stovi, is pradziu tai minksta labai buvo, nuostabi. O glicerino as nedejau nes neturiu Siaip ji tinkama ir lipdymui, gal nebent truputi krakmolo ideti arba cukraus pudros, reikia ziureti konsistencija. Beje, as sudejau labai nedaug palyginus c. pudros, apie 500-600 g, nors zelatinos ir aliejaus dejau tiek kiek meian recepte nurode, taip pat ir gliukozes sirupo
Tiesa, dar pamirsau, vakar pasiruosiau mase sokoladinems rozems, bus ryskiai tamsiai rozines Beje, jokio nei menkiausio riebaliuko man neissiskyre, supyliau medu (dirbtini) ir viskas puikiai issimaise. Tikiuosi medaus nepadauginau, is akies pyliau Tik man nepatinka dirbtinis medus, bet tiek to Ir as niekada neminkau mases ja padarius, sudedu i plevele graziai ir dedu i saltytuva
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 15, 01:08)
Va,dėl rožių šokoladinių Pirma-tos baltos rožės tai NEREALIOS, dievaži kai iš svetimo daržo nukniauktos
Aš ir prieš savaitę bandžiau daryti šokoladines rožes, bet aš dėjau natūralų,kietą medų ir kai man viskas sušoko į guzą ir išsiskyre riebalai, tai galvoju "nu čia kas nesamonė" tai po šitos minties tas "guzas" buvo labai skaniai sušveistas O db skaitau ir žiūriu,kad čia viskas taip ir turėjo vykt
Taidb masę,jaugalima sakyt daryt moku, telieka išmokt meistraut rožes
Aš ir prieš savaitę bandžiau daryti šokoladines rožes, bet aš dėjau natūralų,kietą medų ir kai man viskas sušoko į guzą ir išsiskyre riebalai, tai galvoju "nu čia kas nesamonė" tai po šitos minties tas "guzas" buvo labai skaniai sušveistas O db skaitau ir žiūriu,kad čia viskas taip ir turėjo vykt
Taidb masę,jaugalima sakyt daryt moku, telieka išmokt meistraut rožes
o man neisejo su naturaliu medumi ,trapi mase gavosi
QUOTE(rikke @ 2010 01 15, 09:05)
o man neisejo su naturaliu medumi ,trapi mase gavosi
As esu pora kartu dariusi su naturaliu, viskas buvo net labai liuks
QUOTE(loret30 @ 2010 01 15, 10:35)
Taip bandžiau,bet vistiek tirpo,rankos labai šiltos buvo,nors ir per maišelį dariau...
Karšta moteris
QUOTE(mazuliux @ 2010 01 15, 10:55)
Ir as niekada neminkau mases ja padarius, sudedu i plevele graziai ir dedu i saltytuva
Manau paminkius ir išsiskirtų riebaliukas
QUOTE(mazuliux @ 2010 01 15, 11:08)
Matyt nuo medaus irgi daug kas priklauso
QUOTE(mazuliux @ 2010 01 15, 10:08)
einu bandyt dar karta
zaismingastiklas,tortas labai dailus,nei pridesi,nei atimsi,tikrai prasoki daugeli musu
pasiseks tai,kuri nemokes tortu kepti,nes kitaip tai galas jai
QUOTE(Olesta @ 2010 01 14, 22:34)
ne nu Tu vaikinas pavarai išradingas, kūrybingas, su jumoro jausmu - stačiai talentas ir auksas, jetus kaip kažkuriai nuskils
pasiseks tai,kuri nemokes tortu kepti,nes kitaip tai galas jai
QUOTE(Oksiukas @ 2010 01 15, 09:42)
Laba diena, o kur nusipirkti glicerino? ir noriu paklausti Meain masė tinka tik dengimui?Lipdymui ne?
Aš kaunietė, tai man regis pirko man jį šilainių poliklinikos vaistinėje, na žodžiu ten kur vaistus gamina.
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 15, 09:24)
Karšta moteris
Ai, o kam minkyt jei pats nesiskiria, mases daugiau gaunasi Taupyt siais laikais reikia Pala pala, padarysiu rozes pati, tada galesiu sneket, nes dar juk nezinau kas gavosi, nors sukietet tai gerai sukietejo mase
QUOTE(mazuliux @ 2010 01 15, 12:17)
Ai, o kam minkyt jei pats nesiskiria, mases daugiau gaunasi Taupyt siais laikais reikia Pala pala, padarysiu rozes pati, tada galesiu sneket, nes dar juk nezinau kas gavosi, nors sukietet tai gerai sukietejo mase
Tai šokoladas juk visad sukietėja
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 15, 10:29)
Tai šokoladas juk visad sukietėja
Tai ka as ir sakau, juoksis tas kas juoksis paskutinis Nes neaisku ar viskas gerai gausis. Bet kokiu atveju pasipasakosiu
Aciu Sunkiausia man belipinant rozes budavo tai,kad nezinau ka daryt su ziedlapiais,o *monikute* parode,kad i trikampiuka galima sulenkt ir problema issisprende