Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 15, 00:01)
O jetau,kiek prikepta grožių...  thumbup.gif  tik neapsilankyk kelias dienas, tai paskui nespeji aikčiot iš nuostabos, vieni už kitus gražesni tortukai  clap_1.gif  essen.gif

O štai ir mano nevykėlis  lotuliukas.gif  pirmą kartą dengiau Miami mase, smagu su ja dirbt, bet yra trys dideli apdengimo brokai kurie paslėpti po šokoladu  lotuliukas.gif  taip pat drėbtelta bezo,kelios spanguolikės ir žinoma ŠOKOLADAS  thumb_yello.gif

Realiai truputuką gražiau atrodo, ne taip iškraipytai biggrin.gif

Super pavarai,bet be sokolado ne krust lotuliukas.gif tavo tortai turi isskirtinumo 4u.gif saunuolis,o mmg dejai glicerino?cia man siaip idomu,nes noriu isbandyt

QUOTE(Elentari @ 2010 01 15, 02:40)
Koks čia tau kažkas, puikios tikroviškos rožės!  thumbup.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
dėjau aš vakar vakare į mmg glicerino: labai esminio skirtumo minkant ar kočiojant dengiant nepajutau, tik galiu pasakyti, kad gaunasi elastingesnė masė, o šįryt maišiuke ji dar nesustingus kaip toji kur be glicerino g.gif žodžiu glicerinas minkština tą masę, gal ir pjaustant bus dar minkštesnė, nors ir taip puikiai pjaustosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 15, 08:20)
dėjau aš vakar vakare į mmg glicerino: labai esminio skirtumo minkant ar kočiojant dengiant nepajutau, tik galiu pasakyti, kad gaunasi elastingesnė masė, o šįryt maišiuke ji dar nesustingus kaip toji kur be glicerino  g.gif  žodžiu glicerinas minkština tą masę, gal ir pjaustant bus dar minkštesnė, nors ir taip puikiai pjaustosi  4u.gif

O su ja smagiau dirbt,nei su pastilazu?Reiks nusipirkt to glicerino ir isbandyt
Atsakyti
Jūsų šaunumui galo nėra wub.gif tortukai nerealūs wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif tikros auksarankės.... 4u.gif

Dariau MMG masę nesigavo,tai bandysiu dengt su Cipciuko mase,žiūrėsim kas gausis ,nes tai bus pirmas mano kartas biggrin.gif
Dabar klausimėlis.Kadangi tortas turėtų gautis didelis,tai aš jo y šaldytuvą nepatalpinsiu.Sakykit ar galiu laikyt tokioje patalpoje kurioje tortas gaus minusinės temperatūros?Pačiam tortui gal ir nieko ,bet va tai dengimo masei neatsitiks kas nors ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terija:): 15 sausio 2010 - 08:55
QUOTE(Terija:) @ 2010 01 15, 08:50)
Jūsų šaunumui galo nėra  wub.gif tortukai  nerealūs  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  tikros auksarankės....  4u.gif

Dariau MMG masę nesigavo,tai bandysiu dengt su Cipciuko mase,žiūrėsim kas gausis ,nes tai bus pirmas mano kartas  biggrin.gif 
  Dabar klausimėlis.Kadangi tortas turėtų gautis didelis,tai aš jo y šaldytuvą nepatalpinsiu.Sakykit ar galiu laikyt tokioje patalpoje kurioje tortas gaus minusinės  temperatūros?Pačiam tortui gal ir nieko ,bet va tai dengimo masei neatsitiks kas nors ?

Saldytuve kokia temperatura nuo 0 iki +6,berods,tai jei turi kokia vesia patalpa,tai drasiai,tik kad nesusaltu,as savo naujametini torta balkone laikiau ir suds gavosi,ne grietinele normaliai susigere ir pastilazas pjaunant torta kaip skalpas kelesi
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 15, 09:02)
Saldytuve kokia temperatura nuo 0 iki +6,berods,tai jei turi kokia vesia patalpa,tai drasiai,tik kad nesusaltu,as savo naujametini torta balkone laikiau ir suds gavosi,ne grietinele normaliai susigere ir pastilazas pjaunant torta kaip skalpas kelesi

Ačiū 4u.gif
g.gif tas ir yra ,kad ta vėsi jau su minusine temperatūra,reiks kažką sumastyt kitaip
Atsakyti
Cipsiuk ner zodziu nu tai rankeles pas pacia wub.gif wub.gif
Adriu labai grazios rozes puikios thumbup.gif reik i man bandyt gal i man iseis
*Jone* nu saunios rozes ka man tokios iseitu tai jau butu thumbup.gif o be to kaip uzdesi ant torto su lapeliais dar tai pati nualpsi toki grozi pamacius 4u.gif drinks_cheers.gif

O del musu vienintelio ir nepakartojamo Vyruko tai ka galiu pasakyti blink.gif tai neitiketina tu mus greiciausiai apgaudineji del savo lyties lotuliukas.gif kuo toliau tuo geriau ir dar zu bezu doh.gif as tokio nesugebeciau padaryti nu bet tu saunuolis as turiu taves prasima gal tu turi susikutes savo tortu nuotrauku kataloga kad butu visi vienoj vietoj taip ieiti akis paganyt ir vyrui parodyti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 15 sausio 2010 - 09:13
neli, aš vieną kartą irgi taip prisidirbus buvau doh.gif neapsitepė sviestiniu kremu grietinėlė schmoll.gif

*Jone*, šaunuolė thumbup.gif smagu kai triūsas nenueina veltui ir duoda naudos blush2.gif o tavo rožėse dar pakeisčiau viduriukus, kad būtų dar labiau susukti ir rožės būtų be priekaištų wub.gif kokia čia spalva bigsmile.gif labai graži wub.gif

ŽaismingaStiklas,
šaunuolis thumbup.gif
Sakyk iš kur gauni spanguolių rolleyes.gif ? Pasakok kaip bezą darei ir kaip sekėsi bigsmile.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 15, 02:08)
*Va,dėl rožių šokoladinių  biggrin.gif  Pirma-tos baltos rožės tai NEREALIOS, dievaži kai iš svetimo daržo nukniauktos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

**Taidb masę,jaugalima sakyt daryt moku, telieka išmokt meistraut rožes

* ačiū ačiū aciuks.gif hihihi.gif tik savam darže jos gražesnės nei svetimam user posted image user posted image user posted image

** nu tai jau lauksim rezultatų akis pakabinusios laugh.gif

QUOTE(loret30 @ 2010 01 15, 08:45)

Šokoladines rožes dariau-balkone,nes ten -šalta ir ne taip tirpo nuo rankų šilumos. O kad skystis ir turi ištekėt-to nežinojau,pamaniau,kad man visa ta masė išsilydys 

Aš tai trumpam įkišu į šaldytuvą, kol anas žiedas stingsta kitą pradedu daryti, po to išsiimu tą iš šaldytuvo, užbaigiu ligi galo ir vėl į šaldytuvą dedu ir taip kol visas rožes padarau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 15 sausio 2010 - 09:34
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 15, 09:29)

Aš tai trumpam įkišu į šaldytuvą, kol anas žiedas stingsta kitą pradeda daryti, po to išsiimu tą iš šaldytuvo, užbaigiu ligi galo ir vėl į šaldytuvą dedu  ir taip kol visas rožes padarau  blush2.gif

g.gif Taip bandžiau,bet vistiek tirpo,rankos labai šiltos buvo,nors ir per maišelį dariau...ax.gif
Atsakyti
*monikute*,spalva americolor gold
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2010 01 15, 11:35)
g.gif Taip bandžiau,bet vistiek tirpo,rankos labai šiltos buvo,nors ir per maišelį dariau...ax.gif

Karsta moteris esi thumbup.gif mano rankos matyt sutvertos sokoladinem gelem nes amziais saltos varkes kraujas matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2010 01 14, 23:30)
Mergaitės, jūs tikros auksarankės  thumbup.gif
va aš su klausimu ateinu  blush2.gif ... nusipirkau to glicerino be priemaišų, bet užmiršau kam jį pritaikyti galima  blush2.gif ?

Laba diena, o kur nusipirkti glicerino? smile.gif ir noriu paklausti Meain masė tinka tik dengimui?Lipdymui ne? ax.gif
Atsakyti