mano vaikinas uzsiprase gimtadieniu bapuganu kortos torto,nes rodziau Asseni tortuka jis suzavetas sakau jam kad as nemoku ,o jis pasiklausk supermamoj tave pamokins
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 13, 21:54)
oho, na ir fotosesiją , bandysiu, nes kitam savaitgaliui jau reikia
QUOTE(Olesta @ 2010 01 14, 14:25)
jei tai daryčiau aš, tai aš želė nedengčiau, aš daryčiau jogurtinius persikinius želiukus ir iš grietinėlės liemenuką, pritaisyčiau jogurtinis persikinis želė artimas kūno spalvai nereikėtų ir bedengti tik reikia surasti kokio 70 C dydžio kaušiukus želiukui ir kad gražiai pavyktų išimti
Tai čia būtų paprastas jogurtas ir persikinis želė? Ar persikinis jogurtas su želatina?
Ir dar keli klausimukai Kaip geriau pirma sutepti biskvitus ir tada išpjaustyt forma? Ar iš kart susipjaustyt biskvitus? Darysiu ananasinio torto biskvitus, tai kelis kiaušinius imti? Užteks 2 Dar nekepiau per visą skardą biskvitų, tai nelabai isivaizduoju
Mergaitės, jūs tikros auksarankės
va aš su klausimu ateinu ... nusipirkau to glicerino be priemaišų, bet užmiršau kam jį pritaikyti galima ?
va aš su klausimu ateinu ... nusipirkau to glicerino be priemaišų, bet užmiršau kam jį pritaikyti galima ?
QUOTE(rembiene @ 2010 01 14, 23:30)
Mergaitės, jūs tikros auksarankės
Cia tai geras naudojamas meian dengimo masei su gliukoze
O jetau,kiek prikepta grožių... tik neapsilankyk kelias dienas, tai paskui nespeji aikčiot iš nuostabos, vieni už kitus gražesni tortukai
O štai ir mano nevykėlis pirmą kartą dengiau Miami mase, smagu su ja dirbt, bet yra trys dideli apdengimo brokai kurie paslėpti po šokoladu taip pat drėbtelta bezo,kelios spanguolikės ir žinoma ŠOKOLADAS
Realiai truputuką gražiau atrodo, ne taip iškraipytai
O štai ir mano nevykėlis pirmą kartą dengiau Miami mase, smagu su ja dirbt, bet yra trys dideli apdengimo brokai kurie paslėpti po šokoladu taip pat drėbtelta bezo,kelios spanguolikės ir žinoma ŠOKOLADAS
Realiai truputuką gražiau atrodo, ne taip iškraipytai
ne nu Tu vaikinas pavarai išradingas, kūrybingas, su jumoro jausmu - stačiai talentas ir auksas, jetus kaip kažkuriai nuskils
turėjau omeny persikinį jogurtą su persikine želė nežinau kokio dydžio tortas, tai neįsivaizduoju kokių kiekių reikia....
turėjau omeny persikinį jogurtą su persikine želė nežinau kokio dydžio tortas, tai neįsivaizduoju kokių kiekių reikia....
QUOTE(Olesta @ 2010 01 15, 02:34)
ne nu Tu vaikinas pavarai išradingas, kūrybingas, su jumoro jausmu - stačiai talentas ir auksas, jetus kaip kažkuriai nuskils
Jetus Olesta, kaip Tu čia mane išgyriai, nei nežinau ką čia atsakyt Gal tiesiog didelis AČIŪ
Va,dėl rožių šokoladinių Pirma-tos baltos rožės tai NEREALIOS, dievaži kai iš svetimo daržo nukniauktos
Aš ir prieš savaitę bandžiau daryti šokoladines rožes, bet aš dėjau natūralų,kietą medų ir kai man viskas sušoko į guzą ir išsiskyre riebalai, tai galvoju "nu čia kas nesamonė" tai po šitos minties tas "guzas" buvo labai skaniai sušveistas O db skaitau ir žiūriu,kad čia viskas taip ir turėjo vykt
Taidb masę,jaugalima sakyt daryt moku, telieka išmokt meistraut rožes
Aš ir prieš savaitę bandžiau daryti šokoladines rožes, bet aš dėjau natūralų,kietą medų ir kai man viskas sušoko į guzą ir išsiskyre riebalai, tai galvoju "nu čia kas nesamonė" tai po šitos minties tas "guzas" buvo labai skaniai sušveistas O db skaitau ir žiūriu,kad čia viskas taip ir turėjo vykt
Taidb masę,jaugalima sakyt daryt moku, telieka išmokt meistraut rožes
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 14, 22:18)
Kazkas gavosi,as laimingas,nes ankstesnes rozes,tai kosmaras
Koks čia tau kažkas, puikios tikroviškos rožės!
Labas rytas
Lygiai tą patį ir aš pagalvojau Šaunuolis vaikinukas,sparčiai tobulėja
Šokoladines rožes dariau-balkone,nes ten -šalta ir ne taip tirpo nuo rankų šilumos. O kad skystis ir turi ištekėt-to nežinojau,pamaniau,kad man visa ta masė išsilydys
QUOTE(Olesta @ 2010 01 15, 00:34)
Lygiai tą patį ir aš pagalvojau Šaunuolis vaikinukas,sparčiai tobulėja
Šokoladines rožes dariau-balkone,nes ten -šalta ir ne taip tirpo nuo rankų šilumos. O kad skystis ir turi ištekėt-to nežinojau,pamaniau,kad man visa ta masė išsilydys