Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu Andriu, nemeluok, nuskynei nuo puokštės tas rožes ir nufotkinai lotuliukas.gif
Kaip tikros, fantastika wub.gif
Atsakyti
Adriu thumbup.gif labai tikroviškos rožės thumbup.gif

taip elektric pink slapvytė pas mane buvo americoloro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 01 14, 14:13)
Nu Andriu, nemeluok, nuskynei nuo puokštės tas rožes ir nufotkinai  lotuliukas.gif
Kaip tikros, fantastika  wub.gif

ačiū blush2.gif blush2.gif
ale ko dauguma mane andriu vadina g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 01 14, 13:33)
ačiū  blush2.gif  blush2.gif
ale ko dauguma mane andriu vadina g.gif  unsure.gif

ojetus, persiprašau biggrin.gif kažkaip per skubėjimą sukaliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 01 14, 13:33)
ačiū  blush2.gif  blush2.gif
ale ko dauguma mane andriu vadina g.gif  unsure.gif

Kaip pavadinsi taip nepagadinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 14, 14:40)
Kaip pavadinsi taip nepagadinsi lotuliukas.gif

tai jo lotuliukas.gif svarbu rožės geros biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Jau tokių super gražių tortų pridėjot, kad paskui vaikštai kelias dienas user posted image ir galvoji ar tau kada pavyks nors truputį panašiai padaryt blush2.gif Visos šaunuolės kepejėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man labai reikia jūsų patarimų blush2.gif
Po savaitės draugų sūnus šves 18 gimtadienį. Galvoju kepti kažką panašaus į šį tortą user posted image
Kilo tokia mintis, kad (.)(.) padaryti iš želė (kad judėtų palietus lotuliukas.gif ) ir paskui apdengti mase. Tai ar reikėtų juos aptepti sviestiniu kremu, jei dengčiau MMG? Kokį kiekį man jos teikėtų pasidaryt, jei tortą formuočiau iš biskvitų per visą didelę skarda? Ir kokiom spalvom galima išgauti kažką panašaus į kūno spalvą?
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2010 01 14, 14:18)
Sveikos merginos. Jau tokių super gražių tortų pridėjot, kad paskui vaikštai kelias dienas user posted image ir galvoji ar tau kada pavyks nors truputį panašiai padaryt blush2.gif  Visos šaunuolės kepejėlės 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man labai reikia jūsų patarimų blush2.gif
Po savaitės draugų sūnus šves 18 gimtadienį. Galvoju kepti kažką panašaus į šį tortą user posted image
Kilo tokia mintis, kad (.)(.) padaryti iš želė (kad judėtų palietus lotuliukas.gif ) ir paskui apdengti mase. Tai ar reikėtų juos aptepti sviestiniu kremu, jei dengčiau MMG? Kokį kiekį man jos teikėtų pasidaryt, jei tortą formuočiau iš biskvitų per visą didelę skarda? Ir kokiom spalvom galima išgauti kažką panašaus į kūno spalvą?

jei tai daryčiau aš, tai aš želė nedengčiau, aš daryčiau jogurtinius persikinius želiukus ir iš grietinėlės liemenuką, pritaisyčiau ax.gif jogurtinis persikinis želė artimas kūno spalvai ax.gif nereikėtų ir bedengti mirksiukas.gif tik reikia surasti kokio 70 C dydžio kaušiukus želiukui lotuliukas.gif ir kad gražiai pavyktų išimti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2010 01 14, 15:18)

*Kilo tokia mintis, kad (.)(.) padaryti iš želė (kad judėtų palietus lotuliukas.gif ) ir paskui apdengti mase. Tai ar reikėtų juos aptepti sviestiniu kremu, jei dengčiau MMG?

**Kokį kiekį man jos teikėtų pasidaryt, jei tortą formuočiau iš biskvitų per visą didelę skarda? Ir kokiom spalvom galima išgauti kažką panašaus į kūno spalvą?

* gal reiktų, nes žele visgi yra vandens pagrindu g.gif bet neįsivaizduoju kaip reik aptepti žele su sviestu biggrin.gif jeigu darysi, tai papasakok būtinai biggrin.gif o mintis tai gera biggrin.gif o masės turėtų užtekti ir iš vienos normos g.gif

** panašią į kūno spalvą gali išgauti iš saldainių darydama masę. Jei sumaišai tuos keturspalvius ar trispalvius meršmelousų saldainius, tai masė išeina tokia panaši į kūno spalvą rolleyes.gif o jei atmintis nemeluoja tai Asseni rašė, kad reikia po nedaug dėti gelsvos ir rausvos spalvos kol gaunasi į odą panašus atspalvis g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
turiu klausimuką, ar įmanoma kaip nors atgaivinti MMG g.gif ? Lyg ir skaičiau kažkur, nepamenu doh.gif . Pas mane ji dabar kaip akmuo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 01 14, 15:57)
Sveikutes  4u.gif
turiu klausimuką, ar įmanoma kaip nors atgaivinti MMG  g.gif ? Lyg ir skaičiau kažkur, nepamenu  doh.gif . Pas mane ji dabar kaip akmuo  doh.gif .

Gal truputį pašildyti mikrobangėje ir gerai išminkyti dar šiek tiek aliejaus įpilant g.gif
Atsakyti
dedi į mikrobangę 10 sekundžių, ištrauki bandai minkyt, nesiminko, dar kiši ir taip kol minkysis, paprastai dideliam gabalui užtenka 10-20 s 4u.gif o minkant pasialiejuok rankas thumbup.gif
Atsakyti