Nu Andriu, nemeluok, nuskynei nuo puokštės tas rožes ir nufotkinai
Kaip tikros, fantastika
Adriu labai tikroviškos rožės
taip elektric pink slapvytė pas mane buvo americoloro
taip elektric pink slapvytė pas mane buvo americoloro
QUOTE(Elentari @ 2010 01 14, 14:13)
Nu Andriu, nemeluok, nuskynei nuo puokštės tas rožes ir nufotkinai
Kaip tikros, fantastika
Kaip tikros, fantastika
ačiū
ale ko dauguma mane andriu vadina
QUOTE(adriu @ 2010 01 14, 13:33)
ojetus, persiprašau kažkaip per skubėjimą sukaliau
QUOTE(adriu @ 2010 01 14, 13:33)
Kaip pavadinsi taip nepagadinsi
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 14, 14:40)
Kaip pavadinsi taip nepagadinsi
tai jo svarbu rožės geros
Sveikos merginos. Jau tokių super gražių tortų pridėjot, kad paskui vaikštai kelias dienas ir galvoji ar tau kada pavyks nors truputį panašiai padaryt Visos šaunuolės kepejėlės
Man labai reikia jūsų patarimų
Po savaitės draugų sūnus šves 18 gimtadienį. Galvoju kepti kažką panašaus į šį tortą
Kilo tokia mintis, kad (.)(.) padaryti iš želė (kad judėtų palietus ) ir paskui apdengti mase. Tai ar reikėtų juos aptepti sviestiniu kremu, jei dengčiau MMG? Kokį kiekį man jos teikėtų pasidaryt, jei tortą formuočiau iš biskvitų per visą didelę skarda? Ir kokiom spalvom galima išgauti kažką panašaus į kūno spalvą?
Po savaitės draugų sūnus šves 18 gimtadienį. Galvoju kepti kažką panašaus į šį tortą
Kilo tokia mintis, kad (.)(.) padaryti iš želė (kad judėtų palietus ) ir paskui apdengti mase. Tai ar reikėtų juos aptepti sviestiniu kremu, jei dengčiau MMG? Kokį kiekį man jos teikėtų pasidaryt, jei tortą formuočiau iš biskvitų per visą didelę skarda? Ir kokiom spalvom galima išgauti kažką panašaus į kūno spalvą?
QUOTE(Sniege26 @ 2010 01 14, 14:18)
Sveikos merginos. Jau tokių super gražių tortų pridėjot, kad paskui vaikštai kelias dienas ir galvoji ar tau kada pavyks nors truputį panašiai padaryt Visos šaunuolės kepejėlės
jei tai daryčiau aš, tai aš želė nedengčiau, aš daryčiau jogurtinius persikinius želiukus ir iš grietinėlės liemenuką, pritaisyčiau jogurtinis persikinis želė artimas kūno spalvai nereikėtų ir bedengti tik reikia surasti kokio 70 C dydžio kaušiukus želiukui ir kad gražiai pavyktų išimti
QUOTE(Sniege26 @ 2010 01 14, 15:18)
*Kilo tokia mintis, kad (.)(.) padaryti iš želė (kad judėtų palietus ) ir paskui apdengti mase. Tai ar reikėtų juos aptepti sviestiniu kremu, jei dengčiau MMG?
**Kokį kiekį man jos teikėtų pasidaryt, jei tortą formuočiau iš biskvitų per visą didelę skarda? Ir kokiom spalvom galima išgauti kažką panašaus į kūno spalvą?
* gal reiktų, nes žele visgi yra vandens pagrindu bet neįsivaizduoju kaip reik aptepti žele su sviestu jeigu darysi, tai papasakok būtinai o mintis tai gera o masės turėtų užtekti ir iš vienos normos
** panašią į kūno spalvą gali išgauti iš saldainių darydama masę. Jei sumaišai tuos keturspalvius ar trispalvius meršmelousų saldainius, tai masė išeina tokia panaši į kūno spalvą o jei atmintis nemeluoja tai Asseni rašė, kad reikia po nedaug dėti gelsvos ir rausvos spalvos kol gaunasi į odą panašus atspalvis
Sveikutes
turiu klausimuką, ar įmanoma kaip nors atgaivinti MMG ? Lyg ir skaičiau kažkur, nepamenu . Pas mane ji dabar kaip akmuo .
turiu klausimuką, ar įmanoma kaip nors atgaivinti MMG ? Lyg ir skaičiau kažkur, nepamenu . Pas mane ji dabar kaip akmuo .
QUOTE(Mayfly @ 2010 01 14, 15:57)
Sveikutes
Gal truputį pašildyti mikrobangėje ir gerai išminkyti dar šiek tiek aliejaus įpilant
dedi į mikrobangę 10 sekundžių, ištrauki bandai minkyt, nesiminko, dar kiši ir taip kol minkysis, paprastai dideliam gabalui užtenka 10-20 s o minkant pasialiejuok rankas