Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(adriu @ 2010 01 14, 12:07)
pažiūrėjau nuo ryto monikutes sėsija,ir sumasčiau padaryt rožių ax.gif  tik aš netuėjau skystų dažų-dėjau paprastus,tai nelabai gerai ištirpo-matosi taškeliai unsure.gif ,ir nelaikiau per naktį,pažiūrėjau kad šaldytuve sukietėjo masė ir dariau ax.gif

čia iš vienos plytelės šokolado man tiek gavosi smile.gif

Nu va prašau kokios nuostabios rožės gavosi user posted image tik sakyčiau mažokai g.gif man iš pusės plytelės išėjo štai tokia puokštė

user posted image

ir dar va kelios didelės rausvos rožės g.gif

user posted image

Kokio dydžio gavosi tavo rožės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 14 sausio 2010 - 11:33
adriu, pasakiškos rožytės gavosi wub.gif pamokas per nakt atmintinai išmokai ar ką laugh.gif o tu riebalus irgi išvarvinai?

monikute, ačiū už atsakymą 4u.gif bet jei per mažai medaus tuomet trupa doh.gif bandžiau jau gal 3 kartus, ir visus su "nuotykiais" laugh.gif ir dar nepagavau to aukso viduriuko kadu geriausiai gaunas blush2.gif

mazuliux, o neturi Americoloro electric pink - būtų tai ko tau reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 01 14, 12:33)

monikute, ačiū už atsakymą  4u.gif bet jei per mažai medaus tuomet trupa doh.gif bandžiau jau gal 3 kartus, ir visus su "nuotykiais" laugh.gif ir dar nepagavau to aukso viduriuko kadu geriausiai gaunas blush2.gif

Na nežinau aš visada gerai gerai išminkau tą tešlą prieš dedant į šaldytuvą bręsti ir dar gerai sušildau tarp rankų minkydama jau tą mažą rutuliuką skirtą žiedlapiui ir man nei karto nebuvo taip kad trupėtų g.gif
Atsakyti
jei trupa,tai aš ilgau pašildau dar bliudelį ant garų,o tada jau gerai būna.man ir išvarvėjo riebalai unsure.gif mano didis tų didesnių 7 cm matuojan iš viršaus.a ko man taip mažai gavos g.gif tiesa aš apačios nepjoviau,nes man ten visai normaliai gavosi,nu galėjau vos vos nupjaut,bet nepjoviau unsure.gif
man masės gavosi toks nedidelis kumštukas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 14 sausio 2010 - 11:44
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 14, 12:32)
user posted image

ir as su klausimu atvarau smile.gif rozes idealios, kaip tooookiu noreciau ir as, bet deja neiseina smile.gif

o is kokio sokolado darai? Nes man is princo tai jos geltonos gavos, ne su labai gelsvu negraziu atspalviu sad.gif

ir saldainiu mase darant gelsva labai gavos. Pyliau i mase ir baltu dazu, bet nieks nenumuse man sokolado gelsvumo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 01 14, 12:41)
*ir as su klausimu atvarau smile.gif rozes idealios, kaip tooookiu noreciau ir as, bet deja neiseina smile.gif

**o is kokio sokolado darai? Nes man is princo tai jos geltonos gavos, ne su labai gelsvu negraziu atspalviu sad.gif

ir saldainiu mase darant gelsva labai gavos. Pyliau i mase ir baltu dazu, bet nieks nenumuse man sokolado gelsvumo sad.gif

* aciuks.gif pasakysiu taip - kuo daugiau darai tuo gražiau gaunasi mirksiukas.gif plius dar pasižiūrinėji internete rožių nuotraukų ir psio mirksiukas.gif o jei tik kartosite, kad nesigauna ir nesiimsit veiksmų tai ir nesigaus blush2.gif

** user posted image

*** Gal ne šokolade, o meduje esmė g.gif
Atsakyti
bet kodi man tiek mažai gavos g.gif ,n kitąkart žiūrėsiu ,gal kitaip gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 14, 10:43)
Cipciuk, knyga nereali thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Atrodo, kaip tikra 4u.gif
O kaip ir su kuo darėte knygos lapus, kad  atrodytų taip tikroviškai?

Sveikatos Jums 4u.gif

Spec . volas , su juostelėm .
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 14, 12:47)
*** Gal ne šokolade, o meduje esmė  g.gif

o pliam , akivaizdziau nebuna, o man dar klausimai kyla lotuliukas.gif

sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 01 14, 10:33)
adriu, pasakiškos rožytės gavosi wub.gif pamokas per nakt atmintinai išmokai ar ką laugh.gif o tu riebalus irgi išvarvinai?

monikute, ačiū už atsakymą  4u.gif bet jei per mažai medaus tuomet trupa doh.gif bandžiau jau gal 3 kartus, ir visus su "nuotykiais" laugh.gif ir dar nepagavau to aukso viduriuko kadu geriausiai gaunas blush2.gif

mazuliux, o neturi Americoloro electric pink - būtų tai ko tau reikia  mirksiukas.gif

neturiu zinok tokiu dazu verysad.gif Nu kaip jau gausis, taip, gal neispeiks labai. O gal visai grazi spalva gausis unsure.gif bigsmile.gif

Del sokoladiniu roziu, tai as kai dariau, medaus tikrai dejau pora saukstu, man tada labai gera mase gaunasi ax.gif Bet jau labai seniai dariau, reiketu vel pabandyti kada nors rolleyes.gif Gal savaitgali g.gif

Vajezau, pamirsau pagirti adriu rozes blush2.gif Fantastika tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 14 sausio 2010 - 12:04
ačiū, mergaitės,manau dar po kelių bandymų bus visai gerai ax.gif
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2010 01 14, 01:21]
Mergaitės nieko nežiūrėjau , neskaičiu ... man va kas
Vos gimdytas ....medutis , pastilažas , kondūrinas , Cipciuko gėlės ....

Tai mes likimo drauges console.gif O knyga labai jau...

[quote=Vaidullka,2010 01 14, 09:53]
Monikute, o kaip tau su tokiais ilgais nagais, taip gražiai gaunas g.gif Nenužnaibyta, nenubraižyta g.gif
[/quote]

Aha,nes savus tai trumpinau,nes pastilaza vis suplesydavau ax.gif

[quote=adriu,2010 01 14, 11:07]
pažiūrėjau nuo ryto monikutes sėsija,ir sumasčiau padaryt rožių ax.gif tik aš netuėjau skystų dažų-dėjau paprastus,tai nelabai gerai ištirpo-matosi taškeliai unsure.gif ,ir nelaikiau per naktį,pažiūrėjau kad šaldytuve sukietėjo masė ir dariau ax.gif

Labai grazu 4u.gif

[quote=*monikute*,2010 01 14, 11:32]
Nu va prašau kokios nuostabios rožės gavosi tik sakyčiau mažokai g.gif man iš pusės plytelės išėjo štai tokia puokštė
ir dar va kelios didelės rausvos rožės g.gif

Labai grazios spalvos,o jau zalia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 14 sausio 2010 - 12:46