laba ryta.
Cipsiukas,nu auksines rankos!kokia knyga!!tokia tikroviska!Sveikatytes tau va
O as vakar terliojaus,ismeginau kazka suraityt is saldaininines teslos.ka galiu pasakyt,man patiko todel kad neskilineja raitant ir gerai prikimba.tik galvoju ar sukietes visiskai ar ne. O dabar kipsiu i torto puosima.kazin kas gausis jei bize su sviestu daryciau
Monikut,o is kur tu tokiu graziu dazu gauni?gal yra is kur parsisiust?Ai,o su kuo dar galeciau geliu krastelius paraityt,nes as to bumbuliuko neturiu
nepykit,kad as tiek klausymu uzdavineju,zinokit pasijutau visiskai zalia tame reikale,pamacius jusu darbus
Monikute krupštume Tu vaikščiojantis, labai gražios rožės, o dar šokoladinės, nu kai vaikai išvažinės į studijas ir jei neapkraus anūkais, turėsiu laiko ir aš pasigaminti
Cipciuk, visą kibirėlį sveikatos o knygos nemoku net pagirti
Cipciuk, visą kibirėlį sveikatos o knygos nemoku net pagirti
monikute labai labai aciu daug aiskiau pasidare
cipciuk knyga atimanti zada, labai labai grazu sveikit kuo greiciau
cipciuk knyga atimanti zada, labai labai grazu sveikit kuo greiciau
QUOTE(vinesa @ 2010 01 14, 09:41)
Monikut,o is kur tu tokiu graziu dazu gauni?gal yra is kur parsisiust?
Situos dazus tai bent jau as siunciu is ebay.com, bet gal dar kur yra
QUOTE(Elentari @ 2010 01 13, 23:08)
Monikute, ačiū už pamoką. Rožės kaip tikros, fantastika
O beje, kiek laiko tokios rožės gali stovėt padarytos?
O beje, kiek laiko tokios rožės gali stovėt padarytos?
Net nežinau realiai, tai čia šokoladas, o kiek gali stovėti šokoladas?
QUOTE(RiMami @ 2010 01 13, 23:14)
monikute, ačiukas už tokią gražią ir išsamią fotosesiją rožytės pasakiškos, o baltoji tobulybių tobulybė o jau žiedlapiukų plonumas šokoladinės rožės man misija neįmanoma o labiausiai neaišku dėl medaus tą 1 v. š. medaus gali užkabint ir su kaupu didžiausiu ir nubrauktą, žodžiu bet kiek koks pagal tave būna tas 1 v. š. medaus labai kaupinas ar ne ir padarytas tokiu būdu rožes kur laikai, šaldytuve?
Kodėl misija neįmanoma nėra ten taip sudėtinga, tik truputis praktikos ir viskas gausis kuo puikiausiai
Dėl medaus, tai galėčiau pasakyti, kad geriau truputį mažiau nei per daug vieną kartą padauginau medaus, tai masė nesušoko į vieną vientisą gabalą ir buvo poskystė na žodžiu reikia kelis kartus pamėginti ir suprasi kas ir kaip o šaukštas tai be kaupo
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 13, 23:23)
Monikute, ačiū
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 13, 22:57)
Super
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 01 13, 23:39)
*monikute* aciu uz tokia ishsamia fotosesija,ir uz aiskinimus,dabar jau supratau savo klaidas,bandysiu taisytis
o tavo rozytes tai super
o tavo rozytes tai super
Ačiū
Tik dėl jūsų mergaitės, tik dėl jūsų
Pamenu kai visos pagelbėjo, kai man daug kas neaišku buvo todėl atiduodu duoklę ir nuo savęs šiai temutei
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 14, 02:21)
Cipciuk laikykitės
O knyga pasakiška
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 13, 22:58)
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 13, 23:50)
Monikute jau ta riuzava grazi labai nu bet balta tai kaip cia tau pasakius tobula nuostabu nu kaip gyva, o sakyk gaminimas toiko pat principo kaip riuzava ar ne nes lug kitokie lapeliai siauresni nu labai grazu daba galiu ramiai varyt i lova
Aciu Monikute uz tokia misija vardan musu mokiniu
Baltos rožės gaminimo principas toks kaip ir rausvos, tik skirumas tas, kad kiekvienas žiedlapiukas užlenktas štai taip (padarytas smailėjantis galiukas)
Dar norėčiau pridurti, kad darant didesnę rožę, kur paskutiniai žiedlapiai gaunasi dideli, reiktų uždėjus žiedlapiuką, visą rožę "pakabinti" aukštyn kojom, kad žiedlapis nesusmuktų, nes kai jis yra plonas ir didelis, tai neatlaiko svorio ir sukrenta žemėn, tuomet gaunasi taip kad viduriukas išsikelia aukščiau už išorinius žiedlapiukus ir visas žiedo vaizdas darosi nebegražus
O dėl tų riebalų tai nežinau ilgai paminkius tešlą tikrai iš jos pradeda skirtis riebalai
Papildyta:
QUOTE(vinesa @ 2010 01 14, 09:41)
Monikut,o is kur tu tokiu graziu dazu gauni?gal yra is kur parsisiust?Ai,o su kuo dar galeciau geliu krastelius paraityt,nes as to bumbuliuko neturiu
Dažai yra Americolor parsisiųsti iš JAV Čia LT jų galima įsigyti štai čia tik savaime suprantama čia žyyyyymiai brangiau
Kraštelius paraityti galima su teptuko koteliu ar dantų krapštuku Mano darytose rožėse kraštai neraityti niekuom, kadangi plonai iškočiojus žiedlapio krašteliai patys "susiguli" ir susiraito aš juos pirštukų pagalba tik užlenkiu į įšorinę pusę
QUOTE(Olesta @ 2010 01 14, 09:48)
Monikute krupštume Tu vaikščiojantis, labai gražios rožės, o dar šokoladinės, nu kai vaikai išvažinės į studijas ir jei neapkraus anūkais, turėsiu laiko ir aš pasigaminti
Jau pradėjai gaminti rožytes ir labai gerai tau sekasi manau tikrai nereiks laukti kol vaikai išvažinės po universitetus
QUOTE(neramuole @ 2010 01 14, 10:09)
Kad tik mačytų
Monikute, o kaip tau su tokiais ilgais nagais, taip gražiai gaunas Nenužnaibyta, nenubraižyta
QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 14, 10:53)
Monikute, o kaip tau su tokiais ilgais nagais, taip gražiai gaunas Nenužnaibyta, nenubraižyta
nu gaunasi, nes čia iš tikro dar skaitosi trumpi nagai aišku kai reik figūrėles lipdyti gal ir kyla truputi nepatogumų, na bet kažkaip stengiuosi
Labos
Nu jau roziu Monikutes grazumas
O Cipciuko knygos nematau
Beje, vakar bandziau MMG. Nu kaip man patiko Taip lengvai pasidaro ir nuostabi mase. Darysiu bandyma, bandysiu laikyti iki sekmadienio. Tada zadu dengti torta, tik dar jauciu reikes pasidaryti normele, kad uztektu Ir dar bandziau daryti drugelius is jos, gelytes. Irgi nieko, tik kiek minkstoka jinai man tam reikalui. BET, pasiemusi krakmolo truputi nuo stalo, tapo tikrai labai liuks
Beje, po karcios patirties su gliukoziniu beze, maniau, kad mase gali buti irgi slykstaus skonio. Taciau, jinai tikrai labai liuks skonio. Nustebau. Idejau truputi citrinos rugsteles ir keleta vaniles lasu. Tai taip maloniai kvepejo Tik dar vienas trukumelis, kad aliejus mano nors ir alyvuogiu, tikrai geras, bet jis geltonas toks ir priduoda spec. skoni. Nors ir vos vos jauciasi, nezinantis gal net nepajustu, bet noretusi padaryti isviso idealiai Mergaites, koki alieju jus naudojat, kad butu bekvapis, beskonis ir be spalvos Ir kur perkate, kad padori bent kiek kaina butu
Ir dar klausimeliu turiu uzsake barbe pas mane. Va tokia
Kaip manote, ar graziai ziuretusi ryskiai rozine suknele, o tie kvarbatkiukai visi svelniai roziniai. Jubiliate nori kuo ryskesnes sukneles Ir dar - noretu kaspinelio nugaroje. Ar tiktu cia paprastas kaspinukas nu kaip daznai buna, ar reikia kazkokio kitokio stiliaus Kaip su dydziu to kaspinelio Pati kaspina padaryti man ne problema, tik del dydzio ir stiliaus galvoju kaip
Nu jau roziu Monikutes grazumas
O Cipciuko knygos nematau
Beje, vakar bandziau MMG. Nu kaip man patiko Taip lengvai pasidaro ir nuostabi mase. Darysiu bandyma, bandysiu laikyti iki sekmadienio. Tada zadu dengti torta, tik dar jauciu reikes pasidaryti normele, kad uztektu Ir dar bandziau daryti drugelius is jos, gelytes. Irgi nieko, tik kiek minkstoka jinai man tam reikalui. BET, pasiemusi krakmolo truputi nuo stalo, tapo tikrai labai liuks
Beje, po karcios patirties su gliukoziniu beze, maniau, kad mase gali buti irgi slykstaus skonio. Taciau, jinai tikrai labai liuks skonio. Nustebau. Idejau truputi citrinos rugsteles ir keleta vaniles lasu. Tai taip maloniai kvepejo Tik dar vienas trukumelis, kad aliejus mano nors ir alyvuogiu, tikrai geras, bet jis geltonas toks ir priduoda spec. skoni. Nors ir vos vos jauciasi, nezinantis gal net nepajustu, bet noretusi padaryti isviso idealiai Mergaites, koki alieju jus naudojat, kad butu bekvapis, beskonis ir be spalvos Ir kur perkate, kad padori bent kiek kaina butu
Ir dar klausimeliu turiu uzsake barbe pas mane. Va tokia
Kaip manote, ar graziai ziuretusi ryskiai rozine suknele, o tie kvarbatkiukai visi svelniai roziniai. Jubiliate nori kuo ryskesnes sukneles Ir dar - noretu kaspinelio nugaroje. Ar tiktu cia paprastas kaspinukas nu kaip daznai buna, ar reikia kazkokio kitokio stiliaus Kaip su dydziu to kaspinelio Pati kaspina padaryti man ne problema, tik del dydzio ir stiliaus galvoju kaip
Cipciuk, knyga nereali Atrodo, kaip tikra
O kaip ir su kuo darėte knygos lapus, kad atrodytų taip tikroviškai?
Sveikatos Jums
O kaip ir su kuo darėte knygos lapus, kad atrodytų taip tikroviškai?
Sveikatos Jums
mazuliux, tai mudvi kaip dėsim po rožinę barbę abiedvi o aš manau, kad suknutę labiau paryškintų balti kvarbatkai apačioj arba aisingas baltas, nei švelniai rūžava ant ryškiai rūžavos, baltas atšviestų tą rožinę, arba atvirkščiai pati irgi lundžioju, ieškau, nebenoriu daryti tokios pat o ir išformavimas šį kartą turi būti kitoks, žodžiu ale dizainerėm būsim
QUOTE(Olesta @ 2010 01 14, 09:48)
mazuliux, tai mudvi kaip dėsim po rožinę barbę abiedvi o aš manau, kad suknutę labiau paryškintų balti kvarbatkai apačioj arba aisingas baltas, nei švelniai rūžava ant ryškiai rūžavos, baltas atšviestų tą rožinę, arba atvirkščiai pati irgi lundžioju, ieškau, nebenoriu daryti tokios pat o ir išformavimas šį kartą turi būti kitoks, žodžiu ale dizainerėm būsim
Tai teks buti dizainerem Del baltos spalvos gal ir teisingai sakai, reikes paklausti ka uzsakoves mano O dar norejau paklausti, savo barbe kai darei, kokiais dazais dazei? Tokia spalva kokios man reikia, gal net ryskesne reiketu daryti Nes mano yra Sugarflair pink spalva, tik bijau kad kitoks atspalvis gali gautis