Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

laba ryta.
Cipsiukas,nu auksines rankos!kokia knyga!!tokia tikroviska!Sveikatytes tau va 4u.gif
O as vakar terliojaus,ismeginau kazka suraityt is saldaininines teslos.ka galiu pasakyt,man patiko todel kad neskilineja raitant ir gerai prikimba.tik galvoju ar sukietes visiskai ar ne. g.gif O dabar kipsiu i torto puosima.kazin kas gausis jei bize su sviestu daryciau g.gif
Monikut,o is kur tu tokiu graziu dazu gauni?gal yra is kur parsisiust?Ai,o su kuo dar galeciau geliu krastelius paraityt,nes as to bumbuliuko neturiu verysad.gif
nepykit,kad as tiek klausymu uzdavineju,zinokit pasijutau visiskai zalia tame reikale,pamacius jusu darbus ax.gif
Atsakyti
Monikute wacko.gif krupštume Tu vaikščiojantis, labai gražios rožės, o dar šokoladinės, nu kai vaikai išvažinės į studijas ir jei neapkraus anūkais, turėsiu laiko ir aš pasigaminti lotuliukas.gif

Cipciuk, visą kibirėlį sveikatos console.gif o knygos nemoku net pagirti blink.gif
Atsakyti
monikute labai labai aciu wub.gif daug aiskiau pasidare
cipciuk knyga atimanti zada, labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif sveikit kuo greiciau
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2010 01 14, 09:41)
Monikut,o is kur tu tokiu graziu dazu gauni?gal yra is kur parsisiust?

Situos dazus tai bent jau as siunciu is ebay.com, bet gal dar kur yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 01 13, 23:08)
Monikute, ačiū už pamoką. Rožės kaip tikros, fantastika 

O beje, kiek laiko tokios rožės gali stovėt padarytos?

Net nežinau g.gif realiai, tai čia šokoladas, o kiek gali stovėti šokoladas?

QUOTE(RiMami @ 2010 01 13, 23:14)
monikute, ačiukas už tokią gražią ir išsamią fotosesiją  rožytės pasakiškos, o baltoji tobulybių tobulybė  o jau žiedlapiukų plonumas  šokoladinės rožės man misija neįmanoma  o labiausiai neaišku dėl medaus tą 1 v. š. medaus gali užkabint ir su kaupu didžiausiu ir nubrauktą, žodžiu bet kiek  koks pagal tave būna tas 1 v. š. medaus labai kaupinas ar ne  ir padarytas tokiu būdu rožes kur laikai, šaldytuve?

Kodėl misija neįmanoma g.gif nėra ten taip sudėtinga, tik truputis praktikos ir viskas gausis kuo puikiausiai mirksiukas.gif

Dėl medaus, tai galėčiau pasakyti, kad geriau truputį mažiau nei per daug ax.gif vieną kartą padauginau medaus, tai masė nesušoko į vieną vientisą gabalą ir buvo poskystė schmoll.gif na žodžiu reikia kelis kartus pamėginti ir suprasi kas ir kaip mirksiukas.gif o šaukštas tai be kaupo ax.gif

QUOTE(Migle79 @ 2010 01 13, 23:23)
Monikute, ačiū

QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 13, 22:57)

QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 01 13, 23:39)
*monikute* aciu uz tokia ishsamia fotosesija,ir uz aiskinimus,dabar jau supratau savo klaidas,bandysiu taisytis
o tavo rozytes tai super

Ačiū aciuks.gif

Tik dėl jūsų mergaitės, tik dėl jūsų user posted image user posted image user posted image

Pamenu kai visos pagelbėjo, kai man daug kas neaišku buvo user posted image todėl atiduodu duoklę ir nuo savęs šiai temutei user posted image user posted image

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 14, 02:21)
Mergaitės nieko nežiūrėjau , neskaičiu ... man va kas user posted image.....

Cipciuk laikykitės friends.gif
O knyga pasakiška wub.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 13, 22:58)

QUOTE(*monikute* @ 2010 01 13, 23:50)

Monikute jau ta riuzava grazi labai nu bet balta tai kaip cia tau pasakius tobula nuostabu nu kaip gyva, o sakyk gaminimas toiko pat principo kaip riuzava ar ne nes lug kitokie lapeliai siauresni nu labai grazu daba galiu ramiai varyt i lova

Aciu Monikute uz tokia misija vardan musu mokiniu

Baltos rožės gaminimo principas toks kaip ir rausvos, tik skirumas tas, kad kiekvienas žiedlapiukas užlenktas štai taip (padarytas smailėjantis galiukas)

user posted image

Dar norėčiau pridurti, kad darant didesnę rožę, kur paskutiniai žiedlapiai gaunasi dideli, reiktų uždėjus žiedlapiuką, visą rožę "pakabinti" aukštyn kojom, kad žiedlapis nesusmuktų, nes kai jis yra plonas ir didelis, tai neatlaiko svorio ir sukrenta žemėn, tuomet gaunasi taip kad viduriukas išsikelia aukščiau už išorinius žiedlapiukus ir visas žiedo vaizdas darosi nebegražus blush2.gif

O dėl tų riebalų tai nežinau g.gif ilgai paminkius tešlą tikrai iš jos pradeda skirtis riebalai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vinesa @ 2010 01 14, 09:41)

Monikut,o is kur tu tokiu graziu dazu gauni?gal yra is kur parsisiust?Ai,o su kuo dar galeciau geliu krastelius paraityt,nes as to bumbuliuko neturiu 

Dažai yra Americolor parsisiųsti iš JAV ax.gif Čia LT jų galima įsigyti štai čia mirksiukas.gif tik savaime suprantama čia žyyyyymiai brangiau ax.gif

Kraštelius paraityti galima su teptuko koteliu ar dantų krapštuku blush2.gif Mano darytose rožėse kraštai neraityti niekuom, kadangi plonai iškočiojus žiedlapio krašteliai patys "susiguli" ir susiraito rolleyes.gif aš juos pirštukų pagalba tik užlenkiu į įšorinę pusę blush2.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 01 14, 09:48)
Monikute wacko.gif krupštume Tu vaikščiojantis, labai gražios rožės, o dar šokoladinės, nu kai vaikai išvažinės į studijas ir jei neapkraus anūkais, turėsiu laiko ir aš pasigaminti  lotuliukas.gif

Jau pradėjai gaminti rožytes ir labai gerai tau sekasi thumbup.gif manau tikrai nereiks laukti kol vaikai išvažinės po universitetus biggrin.gif

QUOTE(neramuole @ 2010 01 14, 10:09)
monikute labai labai aciu  wub.gif  daug aiskiau pasidare

Kad tik mačytų user posted image
Atsakyti
Monikute, o kaip tau su tokiais ilgais nagais, taip gražiai gaunas g.gif Nenužnaibyta, nenubraižyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 14, 10:53)
Monikute, o kaip tau su tokiais ilgais nagais, taip gražiai gaunas  g.gif Nenužnaibyta, nenubraižyta  g.gif

user posted image user posted image user posted image nu gaunasi, nes čia iš tikro dar skaitosi trumpi nagai lotuliukas.gif ax.gif aišku kai reik figūrėles lipdyti gal ir kyla truputi nepatogumų, na bet kažkaip stengiuosi blush2.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Nu jau roziu Monikutes grazumas bigsmile.gif
O Cipciuko knygos nematau verysad.gif

Beje, vakar bandziau MMG. Nu kaip man patiko thumbup.gif Taip lengvai pasidaro ir nuostabi mase. Darysiu bandyma, bandysiu laikyti iki sekmadienio. Tada zadu dengti torta, tik dar jauciu reikes pasidaryti normele, kad uztektu rolleyes.gif Ir dar bandziau daryti drugelius is jos, gelytes. Irgi nieko, tik kiek minkstoka jinai man tam reikalui. BET, pasiemusi krakmolo truputi nuo stalo, tapo tikrai labai liuks ax.gif
Beje, po karcios patirties su gliukoziniu beze, maniau, kad mase gali buti irgi slykstaus skonio. Taciau, jinai tikrai labai liuks skonio. Nustebau. Idejau truputi citrinos rugsteles ir keleta vaniles lasu. Tai taip maloniai kvepejo rolleyes.gif Tik dar vienas trukumelis, kad aliejus mano nors ir alyvuogiu, tikrai geras, bet jis geltonas toks ir priduoda spec. skoni. Nors ir vos vos jauciasi, nezinantis gal net nepajustu, bet noretusi padaryti isviso idealiai rolleyes.gif Mergaites, koki alieju jus naudojat, kad butu bekvapis, beskonis ir be spalvos lotuliukas.gif Ir kur perkate, kad padori bent kiek kaina butu ax.gif

Ir dar klausimeliu turiu blush2.gif uzsake barbe pas mane. Va tokia
user posted image
Kaip manote, ar graziai ziuretusi ryskiai rozine suknele, o tie kvarbatkiukai visi svelniai roziniai. Jubiliate nori kuo ryskesnes sukneles rolleyes.gif Ir dar - noretu kaspinelio nugaroje. Ar tiktu cia paprastas kaspinukas nu kaip daznai buna, ar reikia kazkokio kitokio stiliaus unsure.gif Kaip su dydziu to kaspinelio g.gif Pati kaspina padaryti man ne problema, tik del dydzio ir stiliaus galvoju kaip cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 14 sausio 2010 - 10:11
Cipciuk, knyga nereali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Atrodo, kaip tikra 4u.gif
O kaip ir su kuo darėte knygos lapus, kad atrodytų taip tikroviškai?

Sveikatos Jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 14 sausio 2010 - 10:47
mazuliux, tai mudvi kaip dėsim po rožinę barbę abiedvi lotuliukas.gif o aš manau, kad suknutę labiau paryškintų balti kvarbatkai apačioj arba aisingas baltas, nei švelniai rūžava ant ryškiai rūžavos, baltas atšviestų tą rožinę, arba atvirkščiai ax.gif pati irgi lundžioju, ieškau, nebenoriu daryti tokios pat o ir išformavimas šį kartą turi būti kitoks, žodžiu ale dizainerėm būsim sokiai.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 14, 09:48)
mazuliux, tai mudvi kaip dėsim po rožinę barbę abiedvi  lotuliukas.gif o aš manau, kad suknutę labiau paryškintų balti kvarbatkai apačioj arba aisingas baltas, nei švelniai rūžava ant ryškiai rūžavos, baltas atšviestų tą rožinę, arba atvirkščiai  ax.gif  pati irgi lundžioju, ieškau, nebenoriu daryti tokios pat o ir išformavimas šį kartą turi būti kitoks, žodžiu ale dizainerėm būsim  sokiai.gif  nail.gif

Tai teks buti dizainerem biggrin.gif Del baltos spalvos gal ir teisingai sakai, reikes paklausti ka uzsakoves mano rolleyes.gif O dar norejau paklausti, savo barbe kai darei, kokiais dazais dazei? Tokia spalva kokios man reikia, gal net ryskesne reiketu daryti ax.gif Nes mano yra Sugarflair pink spalva, tik bijau kad kitoks atspalvis gali gautis doh.gif
Atsakyti
pažiūrėjau nuo ryto monikutes sėsija,ir sumasčiau padaryt rožių ax.gif tik aš netuėjau skystų dažų-dėjau paprastus,tai nelabai gerai ištirpo-matosi taškeliai unsure.gif ,ir nelaikiau per naktį,pažiūrėjau kad šaldytuve sukietėjo masė ir dariau ax.gif
user posted image
čia iš vienos plytelės šokolado man tiek gavosi smile.gif
Atsakyti