Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Monikute,man kazkodel nevarva jokie riebalai kai darau sokoladine mase g.gif pasidaro tokia maloni visai neriebi mase kaip palstelinas...
Atsakyti
Paruoštą žiedlapį dedame prie "paruoštuko" ir apsukame

user posted image

Vis po vieną žiedlapiuką dedame prie pagrindo ir žiedlapio kraštelius užlenkiame su pirštais ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kad žiedlapiai atrodytų tikroviškiau peilio ar kito daikto pagalba
jų apatinę dalį reiktų "išgaubti" į išorę smile.gif

user posted image


Tada nupjauname apačią, kad rožė stovėtų tiesiai ir nenuvirstų

user posted image

Gauname štai tokią rožę

user posted image



Papildyta:
Man asmeniškai labai gražiai atrodo kai rožės žiedlapiai sulenkiami į mažą pailgą galiuką blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
karsta.gif pareigą įvykdžiau biggrin.gif stengiausi kuo aiškiau ir detaliau blush2.gif

QUOTE(daividija @ 2010 01 13, 22:36)
Monikute,man kazkodel nevarva jokie riebalai kai darau sokoladine mase g.gif pasidaro tokia maloni visai neriebi mase kaip palstelinas...


Nežinau g.gif pačios matot foto biggrin.gif man labai daug riebalų išbėga ir tada masė tampa gera ax.gif
Atsakyti
Super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 01 13, 23:36)
Monikute,man kazkodel nevarva jokie riebalai kai darau sokoladine mase g.gif pasidaro tokia maloni visai neriebi mase kaip palstelinas...

nu pas mani zinok viena kart be riebalo o antra kart su riebalu kazi nuo ko cia priklauso tokios pat medziagos naudojamos g.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 01 13, 23:50)

Monikute blink.gif blink.gif jau ta riuzava grazi labai nu bet balta tai kaip cia tau pasakius tobula nuostabu nu kaip gyva wub.gif o sakyk gaminimas toio pat principo kaip riuzava ar ne nes lug kitokie lapeliai siauresni nu labai grazu bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif daba galiu ramiai varyt i lova ax.gif

Aciu Monikute uz tokia misija vardan musu mokiniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 13 sausio 2010 - 22:03
Monikute, ačiū už pamoką. Rožės kaip tikros, fantastika wub.gif

O beje, kiek laiko tokios rožės gali stovėt padarytos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 13 sausio 2010 - 22:09
monikute, ačiukas už tokią gražią ir išsamią fotosesiją notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif wub.gif rožytės pasakiškos, o baltoji tobulybių tobulybė first.gif o jau žiedlapiukų plonumas swoon.gif blink.gif thumbup.gif šokoladinės rožės man misija neįmanoma schmoll.gif o labiausiai neaišku dėl medaus unsure.gif tą 1 v. š. medaus gali užkabint ir su kaupu didžiausiu ir nubrauktą, žodžiu bet kiek doh.gif koks pagal tave būna tas 1 v. š. medaus labai kaupinas ar ne g.gif ir padarytas tokiu būdu rožes kur laikai, šaldytuve?
Atsakyti
Monikute, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
*monikute* aciu uz tokia ishsamia fotosesija,ir uz aiskinimus,dabar jau supratau savo klaidas,bandysiu taisytis smile.gif
o tavo rozytes tai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulyteee: 13 sausio 2010 - 22:44
Monikute, dėkui už fotosesiją 4u.gif o rožyčių grožis wub.gif reiks bandyti šokoladines pasidaryti ax.gif
Atsakyti
Mergaitės nieko nežiūrėjau , neskaičiu ... man va kas user posted image.....

Vos išgimdytas ....medutis , pastilažas , kondūrinas , Cipciuko gėlės ....


user posted image


user posted image
Atsakyti
Cipciuk, nejau susirgot unsure.gif laikykitės console.gif

waw kokia knyga user posted image laaaaaaaaaaaabai graži ir tikroviška wub.gif ir tokiai gražiai progai user posted image
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 13, 20:58)
nu pas mani zinok viena kart be riebalo o antra kart su riebalu kazi nuo ko cia priklauso tokios pat medziagos naudojamos  g.gif

jei tikrai naudojamos tokios pacios medziagos, tj gal ydejus medu, perkaista sokoladas, ir is jo pradesa skirtis riebalai g.gif juk baltojo sokolado pagrindas kakavos sviestas ar kitokie riebalai... cia mano versija 4u.gif
Atsakyti