Monikute,man kazkodel nevarva jokie riebalai kai darau sokoladine mase pasidaro tokia maloni visai neriebi mase kaip palstelinas...
Paruoštą žiedlapį dedame prie "paruoštuko" ir apsukame
Vis po vieną žiedlapiuką dedame prie pagrindo ir žiedlapio kraštelius užlenkiame su pirštais
Kad žiedlapiai atrodytų tikroviškiau peilio ar kito daikto pagalba
jų apatinę dalį reiktų "išgaubti" į išorę
Tada nupjauname apačią, kad rožė stovėtų tiesiai ir nenuvirstų
Gauname štai tokią rožę
Papildyta:
Man asmeniškai labai gražiai atrodo kai rožės žiedlapiai sulenkiami į mažą pailgą galiuką
Papildyta:
pareigą įvykdžiau stengiausi kuo aiškiau ir detaliau
Nežinau pačios matot foto man labai daug riebalų išbėga ir tada masė tampa gera
Vis po vieną žiedlapiuką dedame prie pagrindo ir žiedlapio kraštelius užlenkiame su pirštais
Kad žiedlapiai atrodytų tikroviškiau peilio ar kito daikto pagalba
jų apatinę dalį reiktų "išgaubti" į išorę
Tada nupjauname apačią, kad rožė stovėtų tiesiai ir nenuvirstų
Gauname štai tokią rožę
Papildyta:
Man asmeniškai labai gražiai atrodo kai rožės žiedlapiai sulenkiami į mažą pailgą galiuką
Papildyta:
pareigą įvykdžiau stengiausi kuo aiškiau ir detaliau
QUOTE(daividija @ 2010 01 13, 22:36)
Monikute,man kazkodel nevarva jokie riebalai kai darau sokoladine mase pasidaro tokia maloni visai neriebi mase kaip palstelinas...
Nežinau pačios matot foto man labai daug riebalų išbėga ir tada masė tampa gera
Super
QUOTE(daividija @ 2010 01 13, 23:36)
Monikute,man kazkodel nevarva jokie riebalai kai darau sokoladine mase pasidaro tokia maloni visai neriebi mase kaip palstelinas...
nu pas mani zinok viena kart be riebalo o antra kart su riebalu kazi nuo ko cia priklauso tokios pat medziagos naudojamos
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 13, 23:50)
Monikute jau ta riuzava grazi labai nu bet balta tai kaip cia tau pasakius tobula nuostabu nu kaip gyva o sakyk gaminimas toio pat principo kaip riuzava ar ne nes lug kitokie lapeliai siauresni nu labai grazu daba galiu ramiai varyt i lova
Aciu Monikute uz tokia misija vardan musu mokiniu
Monikute, ačiū už pamoką. Rožės kaip tikros, fantastika
O beje, kiek laiko tokios rožės gali stovėt padarytos?
O beje, kiek laiko tokios rožės gali stovėt padarytos?
monikute, ačiukas už tokią gražią ir išsamią fotosesiją rožytės pasakiškos, o baltoji tobulybių tobulybė o jau žiedlapiukų plonumas šokoladinės rožės man misija neįmanoma o labiausiai neaišku dėl medaus tą 1 v. š. medaus gali užkabint ir su kaupu didžiausiu ir nubrauktą, žodžiu bet kiek koks pagal tave būna tas 1 v. š. medaus labai kaupinas ar ne ir padarytas tokiu būdu rožes kur laikai, šaldytuve?
Monikute, ačiū
*monikute* aciu uz tokia ishsamia fotosesija,ir uz aiskinimus,dabar jau supratau savo klaidas,bandysiu taisytis
o tavo rozytes tai super
o tavo rozytes tai super
Monikute, dėkui už fotosesiją o rožyčių grožis reiks bandyti šokoladines pasidaryti
Cipciuk, nejau susirgot laikykitės
waw kokia knyga laaaaaaaaaaaabai graži ir tikroviška ir tokiai gražiai progai
waw kokia knyga laaaaaaaaaaaabai graži ir tikroviška ir tokiai gražiai progai
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 13, 20:58)
nu pas mani zinok viena kart be riebalo o antra kart su riebalu kazi nuo ko cia priklauso tokios pat medziagos naudojamos
jei tikrai naudojamos tokios pacios medziagos, tj gal ydejus medu, perkaista sokoladas, ir is jo pradesa skirtis riebalai juk baltojo sokolado pagrindas kakavos sviestas ar kitokie riebalai... cia mano versija