Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

OLESTA, nera ka ir bepridurti, ziauriai grazu bigsmile.gif nu tikrai labai labai grazu thumbup.gif sauniai pasidarbavai wub.gif
Atsakyti
RiMami - swoon.gif user posted image va čia tai klasė thumbup.gif nu nerealus tortukas su mašinytėmis wub.gif 10 su + tavo žieminei autostradai thumbup.gif tik nelabai supratau iš kur žiemą gėlės pakėlėj hihihi.gif o antrasisi "juodasis" tortukas, kuris iš tikro yra rudasis biggrin.gif labai preciziškas ir dailus thumbup.gif

Asseni - moteris verčianti iš koto su savo šedevrais swoon.gif swoon.gif swoon.gif vestuvinis tortas user posted image knyga nerealiai tikroviška user posted image moterie, man tiesiog trūksta žodžių karsta.gif ai ... geriau patylėsiu kol širdis dar nesustojo irnesakyk.gif
Dėl torto su piratais... viskas ten super kaip ir visuomet, tik vaizdas būtų buvęs "turtingesnis" jeigu palmių lapų būtų buvę daugiau ir jie būtų buvę didesni, platesni mirksiukas.gif

neramuole - tavo tortuko idėja liuksiška user posted image

Spanguolia:) - nežinau user posted image turbūt kokią nors mechjaniką, inžineriją ar konstravimą esi baigusi, nes reik turėti sugebėjimų tokį boingą nulipdyti user posted image tik man truputuką spalvos pjaunasi blush2.gif geltona su raudonom žvaigždėm man nedera user posted image

Papildyta:
Fortuncike - šaunus debiutas 4u.gif

Mayfly - kokia "rubaška" user posted image tik į pasimatymą su tokia thumbup.gif ir apdengta labai lygiai thumbup.gif

Angel1203 - sunku patikėti, kad tik visai neseniai pradėjai puošti tortukus mega_shok.gif tortas fantastiškas user posted image ir rožės labai gražios wub.gif

Daividija - kaip visada prašosi šiknon user posted image user posted image user posted image biggrin.gif
Ką aš galiu pasakyti komentuojant jos tortukus user posted image kempinukas nerealus su superiniu veiduku, o lelytė išvis kaip iš pasakos nužengusi user posted image wub.gif egzotiškas grožis wub.gif biggrin.gif

asaraa - puikus bandymas, tik nesuprantu kas ten ant torto viršaus g.gif ax.gif

Dzanetuko tortas labai apetitnas user posted image user posted image

konvalija - "sumačka" tik dėk ant peties ir į "trasą" user posted image biggrin.gif

Papildyta:
Žaismingas Stiklas - torto raštai nerealiai gražiai žiūrisi wub.gif

Olestute - bereikalo tiek pergyvenai dėl gelių, nes tavo žaliasis tortukas su rožytėm pasakiškas user posted image dabar gailiuosi, kad savajį dariau su rožinėm gėlėm, o ne su baltom doh.gif kažkaip vaizdas 100 kartų geresnis kai žalias tortas su baltom gėlėm, nei kaip manasis blush2.gif Čia to netaikau Cipciuko žaliam tortui, nes jis taip pat labai dailus wub.gif hihihi.gif

Kalbant apie rožes jei nori pasakysiu ką matau darant negerai ir ką reik daryt, kad gėlės būtų išvis be priekaištų blush2.gif

Mašinytės, žolytė vėlgi be priekaištų thumbup.gif net vasara pakvipo wub.gif
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Atrodo nei vieno nepraleidau blush2.gif ir visus pakomentavau user posted image

QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 13, 15:24)

Monikute sveika parsiradus  drinks_cheers.gif  as vistiek noriu pamatyti tavo geliu fotosesija  blush2.gif

pioneer.gif
Atsakyti
Olesta, nieko sau kūryba wub.gif wub.gif wub.gif įsimylėjau tavo tortus wub.gif rožes wub.gif žolę wub.gif viską.... tortukai nepakartojamai gražūs thumbup.gif

QUOTE(vinesa @ 2010 01 13, 14:55)
geliu lapelius lidot su vandeniu?ar dar koks budas yra?

Atiduodu pirmą vietą Meianos išradimui - paimi tos pačios masės gabaliuką, padažai jį į vandenį, patepi ir klijuoji žiedlapius ar kt. jei tai cukrinė masė - tai išvis cementas yahoo.gif Lauksim tavo tortų - suintrigavai labai, kad esi anksčiau kepus wub.gif

Kalbant apie rožes jei nori pasakysiu ką matau darant negerai ir ką reik daryt, kad gėlės būtų išvis be priekaištų  blush2.gif

norim norim ploja.gif pasakyk visom ką pastebėjai blush2.gif
monikute, pati nebežinau kam ten gėlių padėjau, visą naktį ligi ryto su dviem tortais galinėjaus tai aiškiai nugrybavau hihihi.gif nu tipo vienoj kelio pusėj žiema, kitoj dar tik kelios snaigės paskutiniai žiedeliai išlindę hihihi.gif Ačiū labai už gražius žodžius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 13 sausio 2010 - 15:44
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 13, 17:22)

Nu klausyk mergina net pavargau skaityti o tu rasyti nepavargai nu bet saunuole kokia tai be zodziu 4u.gif 4u.gif 4u.gif nei vienos nepamirsai svarbiausiai tai ir mane itraukiai aciu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lengvieu komentuoti kas dien nei uz visa savaite lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai kad lengviau kelias dienas pakomentuoti, nei iškart visą savaitę biggrin.gif bet va kad ir tortukų gretos labai labai išaugo bigsmile.gif šaunuolės visos 4u.gif

O kaip aš tave Angel1203 pamiršiu su tokiu gražiu marmuriniu tortu wub.gif
Atsakyti
Mergytes,vel darysiu meduti tecio gimtadieniui ir noriu patarimo is jusu.paskutini karta dariau vien is grietineles.be proto riebus jis man.kaip manot,jei pamaisyt su grietine,gal ne toks butu riebus?kokio procento grietine tinkamiausia butu?buciau dekinga uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nu jau tortuku grozis, vercia is koto blink.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 13, 10:15)
[color=red][b]Dėmesio ....žinios iš autobuso stoties ......

na, manau Vilniuje ne viena uzsisake, tad siunciant du, gaunasi siuntimo islaidas dalinti per puse blush2.gif Tad po 7 lt. As imciau ir uz 14, tik galvoju, kaip del paemimo unsure.gif jei diena, tai as niekaip schmoll.gif Ar ten i siuntiniu skyriu padeda, kuris dirba iki kokiu 7 vakaro g.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 01 13, 13:03)
drinks_cheers.gif  tikrai užtenka iš pusės normos ir netgi sakyčiau galima daryti iš trečdalio  smile.gif  Aš vieną kartą irgi padėjau pusė masės į maišelį ir atsiminiau ik po kokios savaitės, kad esu "užslėpusi" tą daiktą ... deja supelijo  biggrin.gif

Velniava, tai reikia man paziureti, kas ten darosi blink.gif gal ir pas mane jau pelesis uzsiveises doh.gif
Atsakyti
olesta,nu padirbėjai thumbup.gif thumbup.gif labai šaunūs tortai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 01 13, 16:29)

norim norim ploja.gif pasakyk visom ką pastebėjai

Visų pirma gėlės viduriukas turi užsimaskuoti žiedlapiais ir neturi styroti kaip atskiras viduriukas blush2.gif juk rožė neturi žiedo viduriuko kaip tos baltos gėlės su geltonais pailgais viduriukais blush2.gif nežinau kaip jos vadinasi hihihi.gif man su gėlių pavadinimasi visad problemos buvo doh.gif lotuliukas.gif visokie kardeliai, užmirštuolės, kalijos ... o g.gif gal kalijos g.gif taip taip, kalijos biggrin.gif

Tai va taisyklė nr. 1 nedaryti žiedo viduriuko kaip pas kalijas ax.gif

user posted image

Toliau, kas liečia žiedlapius, čia irgi keletas momentų rolleyes.gif
Kai rožytė maža, tai visus žiedlapius galima dėti tame pačiame lygyje, bet kai rožė didesnė, tai gražiausiai ji žiūrisi kai vidurinieji, labiausiai susukti žiedlapiukai yra žemesni, o didieji išoriniai žiedlapiai didesni ir aukštesniame lygyje nei pats rožės viduriukas. Tai va taisyklė Nr. 2 "teisingai" parinkti žiedlapių aukštį, kad viduriukas nebūtų perdėtai išlipęs į padebesius hihihi.gif

Papildyta:
Toliau pats svarbiausias momentas - žiedlapiukai wub.gif be abejo, jie turi būti su plonais ir paraitytais kraščiukais, ką jau beveik visos išmoko 4u.gif bet yra dar vienas niuansas blush2.gif
Žiedlapius galima būtų skirstyti į dvi grupes, t.y. rožės viduriuko ir rožės išoriniai žiedlapiai. Viduriuko žiedlapiai turėtų būti mažesni ir dar juos galima daryti tamsesnio atspalio (taip pat labai gražiai žiūrisi ši gudrybė ax.gif ), o išoriniai žiedlapiai turėtų būti didesni smile.gif Viduriuko žiedlapiukus labai lengva susukti į tūbeles ir didesnių problemų čia nekyla, bet va su išoriniais žiedeliais reikia šiek tiek pastangų įdėti blush2.gif Kai žiedlapis yra "klijuojamas" prie pagrindo, jo negali palikti taip nukristi žemyn. Aš kai darau, tai apačią išlenkiu į išorinę pusę rolleyes.gif Dieve brangus kaip reik suprantamai žodžiais paaiškinti tokius dalykus doh.gif na gal bus aiškiau kai foto įdėsiu rolleyes.gif Tai va čia buvo taisyklė Nr. 3 biggrin.gif

Gal kas daro kitaip, gal yra kitokių taisyklių, metodų ir būdų išgauti natūralumą, bet aš darau vadovaudamasi šiomis taisyklėmis blush2.gif ir nežinau ar čia bus kam naudinga ši info, bet tikiuosi, kad bus 4u.gif
Papildyta:
Ai ir dar pamiršau pasakyti, kad žiedlapio viršus turi būti užlenktas į išorinę pusę smile.gif
Atsakyti
Nekankink,greiciau dek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 13, 17:44)
Nekankink,greiciau dek ax.gif

Dirbu moterie, dirbu laugh.gif
Kai grįšiu namo padarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 13, 18:47)
Dirbu moterie, dirbu laugh.gif
Kai grįšiu namo padarysiu  mirksiukas.gif

Jo jo matosi kad siandien dirbi kaip uz tevyne romanus rasai o del roziu taidel tu viduriuku tai puikiai pastebeta kur kyso galiukai kaip pas kalija iskreipia rozes vaizda ir ji nebenuna tokia rozsiska drinks_cheers.gif

jezus man jau darbas baigiasi turiu eit namo o zmoniu pilna i kaip juos greiciau iskrapstyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 13 sausio 2010 - 16:56