OLESTA, nera ka ir bepridurti, ziauriai grazu nu tikrai labai labai grazu sauniai pasidarbavai
RiMami - va čia tai klasė nu nerealus tortukas su mašinytėmis 10 su + tavo žieminei autostradai tik nelabai supratau iš kur žiemą gėlės pakėlėj o antrasisi "juodasis" tortukas, kuris iš tikro yra rudasis labai preciziškas ir dailus
Asseni - moteris verčianti iš koto su savo šedevrais vestuvinis tortas knyga nerealiai tikroviška moterie, man tiesiog trūksta žodžių ai ... geriau patylėsiu kol širdis dar nesustojo
Dėl torto su piratais... viskas ten super kaip ir visuomet, tik vaizdas būtų buvęs "turtingesnis" jeigu palmių lapų būtų buvę daugiau ir jie būtų buvę didesni, platesni
neramuole - tavo tortuko idėja liuksiška
Spanguolia:) - nežinau turbūt kokią nors mechjaniką, inžineriją ar konstravimą esi baigusi, nes reik turėti sugebėjimų tokį boingą nulipdyti tik man truputuką spalvos pjaunasi geltona su raudonom žvaigždėm man nedera
Papildyta:
Fortuncike - šaunus debiutas
Mayfly - kokia "rubaška" tik į pasimatymą su tokia ir apdengta labai lygiai
Angel1203 - sunku patikėti, kad tik visai neseniai pradėjai puošti tortukus tortas fantastiškas ir rožės labai gražios
Daividija - kaip visada prašosi šiknon
Ką aš galiu pasakyti komentuojant jos tortukus kempinukas nerealus su superiniu veiduku, o lelytė išvis kaip iš pasakos nužengusi egzotiškas grožis
asaraa - puikus bandymas, tik nesuprantu kas ten ant torto viršaus
Dzanetuko tortas labai apetitnas
konvalija - "sumačka" tik dėk ant peties ir į "trasą"
Papildyta:
Žaismingas Stiklas - torto raštai nerealiai gražiai žiūrisi
Olestute - bereikalo tiek pergyvenai dėl gelių, nes tavo žaliasis tortukas su rožytėm pasakiškas dabar gailiuosi, kad savajį dariau su rožinėm gėlėm, o ne su baltom kažkaip vaizdas 100 kartų geresnis kai žalias tortas su baltom gėlėm, nei kaip manasis Čia to netaikau Cipciuko žaliam tortui, nes jis taip pat labai dailus
Kalbant apie rožes jei nori pasakysiu ką matau darant negerai ir ką reik daryt, kad gėlės būtų išvis be priekaištų
Mašinytės, žolytė vėlgi be priekaištų net vasara pakvipo
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Atrodo nei vieno nepraleidau ir visus pakomentavau
Asseni - moteris verčianti iš koto su savo šedevrais vestuvinis tortas knyga nerealiai tikroviška moterie, man tiesiog trūksta žodžių ai ... geriau patylėsiu kol širdis dar nesustojo
Dėl torto su piratais... viskas ten super kaip ir visuomet, tik vaizdas būtų buvęs "turtingesnis" jeigu palmių lapų būtų buvę daugiau ir jie būtų buvę didesni, platesni
neramuole - tavo tortuko idėja liuksiška
Spanguolia:) - nežinau turbūt kokią nors mechjaniką, inžineriją ar konstravimą esi baigusi, nes reik turėti sugebėjimų tokį boingą nulipdyti tik man truputuką spalvos pjaunasi geltona su raudonom žvaigždėm man nedera
Papildyta:
Fortuncike - šaunus debiutas
Mayfly - kokia "rubaška" tik į pasimatymą su tokia ir apdengta labai lygiai
Angel1203 - sunku patikėti, kad tik visai neseniai pradėjai puošti tortukus tortas fantastiškas ir rožės labai gražios
Daividija - kaip visada prašosi šiknon
Ką aš galiu pasakyti komentuojant jos tortukus kempinukas nerealus su superiniu veiduku, o lelytė išvis kaip iš pasakos nužengusi egzotiškas grožis
asaraa - puikus bandymas, tik nesuprantu kas ten ant torto viršaus
Dzanetuko tortas labai apetitnas
konvalija - "sumačka" tik dėk ant peties ir į "trasą"
Papildyta:
Žaismingas Stiklas - torto raštai nerealiai gražiai žiūrisi
Olestute - bereikalo tiek pergyvenai dėl gelių, nes tavo žaliasis tortukas su rožytėm pasakiškas dabar gailiuosi, kad savajį dariau su rožinėm gėlėm, o ne su baltom kažkaip vaizdas 100 kartų geresnis kai žalias tortas su baltom gėlėm, nei kaip manasis Čia to netaikau Cipciuko žaliam tortui, nes jis taip pat labai dailus
Kalbant apie rožes jei nori pasakysiu ką matau darant negerai ir ką reik daryt, kad gėlės būtų išvis be priekaištų
Mašinytės, žolytė vėlgi be priekaištų net vasara pakvipo
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Atrodo nei vieno nepraleidau ir visus pakomentavau
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 13, 15:24)
Olesta, nieko sau kūryba įsimylėjau tavo tortus rožes žolę viską.... tortukai nepakartojamai gražūs
Atiduodu pirmą vietą Meianos išradimui - paimi tos pačios masės gabaliuką, padažai jį į vandenį, patepi ir klijuoji žiedlapius ar kt. jei tai cukrinė masė - tai išvis cementas Lauksim tavo tortų - suintrigavai labai, kad esi anksčiau kepus
norim norim pasakyk visom ką pastebėjai
monikute, pati nebežinau kam ten gėlių padėjau, visą naktį ligi ryto su dviem tortais galinėjaus tai aiškiai nugrybavau nu tipo vienoj kelio pusėj žiema, kitoj dar tik kelios snaigės paskutiniai žiedeliai išlindę Ačiū labai už gražius žodžius
QUOTE(vinesa @ 2010 01 13, 14:55)
geliu lapelius lidot su vandeniu?ar dar koks budas yra?
Atiduodu pirmą vietą Meianos išradimui - paimi tos pačios masės gabaliuką, padažai jį į vandenį, patepi ir klijuoji žiedlapius ar kt. jei tai cukrinė masė - tai išvis cementas Lauksim tavo tortų - suintrigavai labai, kad esi anksčiau kepus
norim norim pasakyk visom ką pastebėjai
monikute, pati nebežinau kam ten gėlių padėjau, visą naktį ligi ryto su dviem tortais galinėjaus tai aiškiai nugrybavau nu tipo vienoj kelio pusėj žiema, kitoj dar tik kelios snaigės paskutiniai žiedeliai išlindę Ačiū labai už gražius žodžius
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 13, 17:22)
Nu klausyk mergina net pavargau skaityti o tu rasyti nepavargai nu bet saunuole kokia tai be zodziu nei vienos nepamirsai svarbiausiai tai ir mane itraukiai aciu
lengvieu komentuoti kas dien nei uz visa savaite
Tai jau tikrai kad lengviau kelias dienas pakomentuoti, nei iškart visą savaitę bet va kad ir tortukų gretos labai labai išaugo šaunuolės visos
O kaip aš tave Angel1203 pamiršiu su tokiu gražiu marmuriniu tortu
O kaip aš tave Angel1203 pamiršiu su tokiu gražiu marmuriniu tortu
Mergytes,vel darysiu meduti tecio gimtadieniui ir noriu patarimo is jusu.paskutini karta dariau vien is grietineles.be proto riebus jis man.kaip manot,jei pamaisyt su grietine,gal ne toks butu riebus?kokio procento grietine tinkamiausia butu?buciau dekinga uz patarima
Sveikutes
Nu jau tortuku grozis, vercia is koto
na, manau Vilniuje ne viena uzsisake, tad siunciant du, gaunasi siuntimo islaidas dalinti per puse Tad po 7 lt. As imciau ir uz 14, tik galvoju, kaip del paemimo jei diena, tai as niekaip Ar ten i siuntiniu skyriu padeda, kuris dirba iki kokiu 7 vakaro
Velniava, tai reikia man paziureti, kas ten darosi gal ir pas mane jau pelesis uzsiveises
Nu jau tortuku grozis, vercia is koto
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 13, 10:15)
[color=red][b]Dėmesio ....žinios iš autobuso stoties ......
na, manau Vilniuje ne viena uzsisake, tad siunciant du, gaunasi siuntimo islaidas dalinti per puse Tad po 7 lt. As imciau ir uz 14, tik galvoju, kaip del paemimo jei diena, tai as niekaip Ar ten i siuntiniu skyriu padeda, kuris dirba iki kokiu 7 vakaro
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 13, 13:03)
tikrai užtenka iš pusės normos ir netgi sakyčiau galima daryti iš trečdalio Aš vieną kartą irgi padėjau pusė masės į maišelį ir atsiminiau ik po kokios savaitės, kad esu "užslėpusi" tą daiktą ... deja supelijo
Velniava, tai reikia man paziureti, kas ten darosi gal ir pas mane jau pelesis uzsiveises
olesta,nu padirbėjai labai šaunūs tortai.
QUOTE(RiMami @ 2010 01 13, 16:29)
Visų pirma gėlės viduriukas turi užsimaskuoti žiedlapiais ir neturi styroti kaip atskiras viduriukas juk rožė neturi žiedo viduriuko kaip tos baltos gėlės su geltonais pailgais viduriukais nežinau kaip jos vadinasi man su gėlių pavadinimasi visad problemos buvo visokie kardeliai, užmirštuolės, kalijos ... o gal kalijos taip taip, kalijos
Tai va taisyklė nr. 1 nedaryti žiedo viduriuko kaip pas kalijas
Toliau, kas liečia žiedlapius, čia irgi keletas momentų
Kai rožytė maža, tai visus žiedlapius galima dėti tame pačiame lygyje, bet kai rožė didesnė, tai gražiausiai ji žiūrisi kai vidurinieji, labiausiai susukti žiedlapiukai yra žemesni, o didieji išoriniai žiedlapiai didesni ir aukštesniame lygyje nei pats rožės viduriukas. Tai va taisyklė Nr. 2 "teisingai" parinkti žiedlapių aukštį, kad viduriukas nebūtų perdėtai išlipęs į padebesius
Papildyta:
Toliau pats svarbiausias momentas - žiedlapiukai be abejo, jie turi būti su plonais ir paraitytais kraščiukais, ką jau beveik visos išmoko bet yra dar vienas niuansas
Žiedlapius galima būtų skirstyti į dvi grupes, t.y. rožės viduriuko ir rožės išoriniai žiedlapiai. Viduriuko žiedlapiai turėtų būti mažesni ir dar juos galima daryti tamsesnio atspalio (taip pat labai gražiai žiūrisi ši gudrybė ), o išoriniai žiedlapiai turėtų būti didesni Viduriuko žiedlapiukus labai lengva susukti į tūbeles ir didesnių problemų čia nekyla, bet va su išoriniais žiedeliais reikia šiek tiek pastangų įdėti Kai žiedlapis yra "klijuojamas" prie pagrindo, jo negali palikti taip nukristi žemyn. Aš kai darau, tai apačią išlenkiu į išorinę pusę Dieve brangus kaip reik suprantamai žodžiais paaiškinti tokius dalykus na gal bus aiškiau kai foto įdėsiu Tai va čia buvo taisyklė Nr. 3
Gal kas daro kitaip, gal yra kitokių taisyklių, metodų ir būdų išgauti natūralumą, bet aš darau vadovaudamasi šiomis taisyklėmis ir nežinau ar čia bus kam naudinga ši info, bet tikiuosi, kad bus
Papildyta:
Ai ir dar pamiršau pasakyti, kad žiedlapio viršus turi būti užlenktas į išorinę pusę
Nekankink,greiciau dek
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 13, 17:44)
Nekankink,greiciau dek
Dirbu moterie, dirbu
Kai grįšiu namo padarysiu
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 13, 18:47)
Jo jo matosi kad siandien dirbi kaip uz tevyne romanus rasai o del roziu taidel tu viduriuku tai puikiai pastebeta kur kyso galiukai kaip pas kalija iskreipia rozes vaizda ir ji nebenuna tokia rozsiska
jezus man jau darbas baigiasi turiu eit namo o zmoniu pilna i kaip juos greiciau iskrapstyti