Superinis pirmas blynas .....labai dailus , spalvos švelnios ....vykes darbas 10 balų
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 08, 14:41)
Superinis pirmas blynas .....labai dailus , spalvos švelnios ....vykes darbas 10 balų
aciu visom uz ivertinima jei ne Jus ir Jusu visu patarimai tikrai niekad nebuciau nieko panasaus padarius.
o del drugeliu ir gelyciu, tai dariau is cukrines mases, del to gal jie man tokie nelabai dailus isejo, kita kart tikriausiai reiktu daryt is tos pacios mases, graziau butu arba ismokti ivaldyti ir cukrine mase, kazkaip sunkiai su ja sekesi, greit dziuvo, ir trupejo
Atnešu aš šios dienos darbeli Krikšto dukrytei gimtadienio proga ryt vešim... Turejo ant jo tupet anciukai bet... jie sutrukinejo nuo stovejimo (prastas marcipanas), tai ca kuryba tsakant "ant smūgio" pasakykit ar dar ko truksta, ar jau nebe (dar turiu biski gelikiu, tai galeciau dadet. tik smulkiu ruzavu neber tu didesniu dar turiu nemazai)
Tortas Pasaka, dengta cipciuko pastilažu (ko tai susiraukšlejo biski )
man geriau sekas su masinom ir traukiniais, nei su kvietkom
Tortas Pasaka, dengta cipciuko pastilažu (ko tai susiraukšlejo biski )
man geriau sekas su masinom ir traukiniais, nei su kvietkom
nu susodinau as tuos anciukus vis delto ant to torto
Papildyta:
karoliukus jau sutvarkiau cia viskas katik padaryta, dar nespejo prikibt, sudziut normaliai .. reiks veliau da ir normalia foto pasidaryt, nu bet po visa kambari kol isnesioji, kol randi vieta, kur isgauni tikraja spalva...
Papildyta:
karoliukus jau sutvarkiau cia viskas katik padaryta, dar nespejo prikibt, sudziut normaliai .. reiks veliau da ir normalia foto pasidaryt, nu bet po visa kambari kol isnesioji, kol randi vieta, kur isgauni tikraja spalva...
Pirmas blynas labai jau nusisekes
Ligita tavis man labai grazus ai ne tos rauksleles bet spalvytes tai jegiskai atrodo
O as noriu pasigirti bent vienu dalyku siandien man jau nupirko padekla is baziu tai ryt jau parves
Ligita tavis man labai grazus ai ne tos rauksleles bet spalvytes tai jegiskai atrodo
O as noriu pasigirti bent vienu dalyku siandien man jau nupirko padekla is baziu tai ryt jau parves
Laba diena
Claudlet labai grazus tortas,kaip pirmas blynas tai
dabar Jus man atsakykite,kaip padarot tuos masiniukus tokius ryskiai raudonus?kokius dazus naudojate?ar dazote su teptuku ant virsaus?
QUOTE(adriu @ 2010 01 08, 17:59)
Aš su mašiniuku atriedu
dabar Jus man atsakykite,kaip padarot tuos masiniukus tokius ryskiai raudonus?kokius dazus naudojate?ar dazote su teptuku ant virsaus?
kirbe labai grazus tortukas. gvazdikai kaip tikri as tai dar vis nesuprantu, kaip jus tas geles tokias grazias padarot
QUOTE(eiwile @ 2010 01 08, 19:06)
Laba diena
dengiau baltu pastiliažu-jis man super masė ir dažiau su cipciuko dažais
kirbe,gvazdikai labai gražūs
QUOTE(ligita33 @ 2010 01 08, 18:25)
kirbe labai grazus tortukas. gvazdikai kaip tikri as tai dar vis nesuprantu, kaip jus tas geles tokias grazias padarot
aciu...na jau gvazdikus turbut lengviausia padaryt ir greiciausia.....