O boža moj kol pavijau jumi
Atrodo tik kelias dienas negalėjau prisėsti, o šitiek tortų, praktiškai visa tema prikalbėta
QUOTE(Olesta @ 2010 01 09, 14:06)
Monikute, maldauju, please, įdėk rožių fotosesiją, baigiu apsiraudoti ir visų masių likučius išnaikinti, nesigauna gražios nors Tu ką
Sorry zuikuti
niekaip nepriėjau prie to reikalo, iškart po gimtadienio darbe reikėjo labai daug padaryti
visokios ataskaitos ir pan. Tvirtinu Asseni žodžius, kad ir dirbti ir tortus kepti yra be proto sunku...
QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 01 09, 16:02)
Skiriu jums po dideli maisa graziausiu komplimentu ir medaliu ir tyliai traukiuosi i pogrindy toliau stebet jusu darbeliu
A ko taip džiaugtis traukiantis į pogrindį
QUOTE(mazuliux @ 2010 01 09, 23:09)
Mergaites, pradedanciosios, ir tos, kurios dar nesat bande, nepatariu darytis visos normos
tikrai užtenka iš pusės normos ir netgi sakyčiau galima daryti iš trečdalio
Aš vieną kartą irgi padėjau pusė masės į maišelį ir atsiminiau ik po kokios savaitės, kad esu "užslėpusi" tą daiktą ... deja supelijo
QUOTE(Olesta @ 2010 01 10, 15:30)
aš atradau pas save gamyboj tokias klaidas: neišploninti žiedlapiai, neteisingais sukamas vidurys, ir vienodo dydžio skrituliukai, mana labai padėjo video
I pakopa
II pakopa
III - pakopa nu ir ten visos kitos dalys iki galo šone yra dešiniam sunumeruota
Nu tai aš tadu nedėsiu savo gamybos rožių, nes pas mane nei viduriukai simetriški žiedlapiams, nei patys žiedlapiai vienodai lygiai apvalūs
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 11, 02:21)
Na mes čia visos užsikabliavom , ir turbūt ilgam
Iki gyvenimo galo
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 12, 21:14)
Kas norite geros kakavos ( 3.4 lit) , baltos želatinos ( senatvė niepomniu kainos , gal vilkas žinos ....lyg 2.50 lit ) , sakote , nupirksiu tuo pačiu .
Aš norėčiau kakavos ir želatinos po kelis pokiukus, jei galima
Dėl padėklų, tai aš važiuosiu į Vln, gal kartais pavyktų kokį planą suregzti