Sveikutes!Jezus,kokios jus Saunuoles kiek visko sugebat...as ir noriu pabandyt,bet va,noriu paklaust is kur pvz.Siauliuose galetu gauti maistiniu dazu ir siaip visokiu priedu tortams gaminti.gal kas zinot?
Cipciuk, tai čia kaip tik su tais padėklais, kaina turėtų būt mažesnė, juk urmu
Man reikėtų tos želatinos ir kakavos, tik vat kiek, nežinau. O kakavos ten koks kiekis pakutyje?
Man reikėtų tos želatinos ir kakavos, tik vat kiek, nežinau. O kakavos ten koks kiekis pakutyje?
QUOTE(Elentari @ 2010 01 12, 21:45)
Cipciuk, tai čia kaip tik su tais padėklais, kaina turėtų būt mažesnė, juk urmu
Manai nesakiau ....ji nežino ar ten nepabrango ....va kama reikalas , sakė šiti , senai vežti buvo .
Kakavos 200 g. ...dauk jos ten , ji irgi stipri .
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 12, 21:38)
bet tai cia Kaune,ane?man per toli
Laba vakareli
Cipciuk, ir as noriu kakavos bei zelatinos. Po du pakelius O stova pirksiu jei ir brangesnis. Na, zinoma, jei trigubai brangesnis, tai gal nelabai
Cipciuk, ir as noriu kakavos bei zelatinos. Po du pakelius O stova pirksiu jei ir brangesnis. Na, zinoma, jei trigubai brangesnis, tai gal nelabai
Tiesa, tokį stovą, tik dviejų aukštų, mažiau Rimi, apie 24 Lt kainavo. Tik parodymui stiklai atvirkščiai sudėti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 12, 23:38)
11 sandelį viskas yra , kitur neblūdink ....nors iki 17 visur po truputi yra .
Va ta želatina ..... ji dvigubai stipresnė .
Va ta želatina ..... ji dvigubai stipresnė .
Aciu saulele uz tiek naudingos informacijos as kaip niekur nevaikstau tai nieko ir nerandu naudingo.
Cipciuk, jeigu galima as ir noreciau kakavos dvieju pakuociu ir zelatinos dvieju, labai labai ACIU
viskas, einu miegoti, nes nuo mokslu galva jau kvadratine ir akysisvarveje
viskas, einu miegoti, nes nuo mokslu galva jau kvadratine ir akysisvarveje
Dėmesio ....žinios iš autobuso stoties ......
1 . už dužtamus daiktus jie neatsako !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 . į rajonus neveža , tik jo centrą ( Molėtai , Šiauliai ...ir t.t .) iš ten teks atsiimti .
3 įkainiai ....
100 - 200 kilometrų ....jei svoris nuo 1 - 5 kg. 14 litų
200-300 ..............................................1 - 5 ......15 litų
300 -400 .............................................1 - 5 ......15 litų .
Stovas sveria 2.450 g.
Ką darom ?????????????????????????
1 . už dužtamus daiktus jie neatsako !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 . į rajonus neveža , tik jo centrą ( Molėtai , Šiauliai ...ir t.t .) iš ten teks atsiimti .
3 įkainiai ....
100 - 200 kilometrų ....jei svoris nuo 1 - 5 kg. 14 litų
200-300 ..............................................1 - 5 ......15 litų
300 -400 .............................................1 - 5 ......15 litų .
Stovas sveria 2.450 g.
Ką darom ?????????????????????????
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 13, 12:15)
as pasiimsiu is jusu tiesiogiai, siusti nereiks beja labai noreciau kakavos 3 pakelius aciu