Laba diena. Kiekviena diena uzsuku i jusu temelia ir ziuriu jusu kurinius. Zinoma paskiau juos ir sapnuoju Nuostabus kuriniai Is kur pas jus tiek talentu. Maciau kalba ejo apie masyvu burbuliuka, kurio pagalba neprosal gelyciu gamyboj. Noriu parodyti, koki as radau iseiti (paemiau nuo seno ericson telefono antena). O formeles tortu puosimui manau panaudosiu is vaiko rinkinuko skirto su plastelinu dirbti (kaina sio rinkinuko tai juokinga 1,49lt). Gal kam pravers mano radimai
Nu merginos,aciu uz pagyras,tiek daug nenusipelniau,nes tikrai izvelgiu begales trukumu ir visokiu nelygumu kuriu butu galima isvengti...tik nesuprantu,kaip moteriskes ilgais nagais apdengia torta,mano per atostogas uzaugo,tai pvz ta leles suknele vien nagu zymes,o nusikarpyti tai gaila,bet teks,nes kiek imu,tiek ir ibrezimas
kempiniuko norejau kiek kitokio,tosel internte radau paveiksliuka ir pagal ji bandziau padaryt
kempiniuko norejau kiek kitokio,tosel internte radau paveiksliuka ir pagal ji bandziau padaryt
Sveikos, mergaites
kaip manote, ar pjautusi skoniai, jei i viena torta sudeti braskes su konservuotais persikais? Grietineles (arba grietinele su jogurtu maisyta) kremas
Daividija, baik save plakti negraziais zodziais. Puikiausi tortukai O tai s..a isplaksim su rykste, kaip mergaites jau minejo
O tavo dvynukus su gimtadieniu
kaip manote, ar pjautusi skoniai, jei i viena torta sudeti braskes su konservuotais persikais? Grietineles (arba grietinele su jogurtu maisyta) kremas
Daividija, baik save plakti negraziais zodziais. Puikiausi tortukai O tai s..a isplaksim su rykste, kaip mergaites jau minejo
O tavo dvynukus su gimtadieniu
[quote=mazuliux,2010 01 12, 09:52]
Sveikos, mergaites
as kaip tik vakar bandziau panasiai,i persiku jogurta dejau blenderiuotas braskes,niekas nesipjauna,tik braskes paima virsu
Sveikos, mergaites
as kaip tik vakar bandziau panasiai,i persiku jogurta dejau blenderiuotas braskes,niekas nesipjauna,tik braskes paima virsu
Tai liuks, nes man irgi atrodo, kad kaip tik turetu buti gerai - braskes rugstesni, intensyvesni skoni, o persikai susvelnina viska Tai jei pasirinks, taip ir darysiu. Dievuliau, barbes nori, o as tik viena esu dariusi, pacia pirma mase dengta Bet manau susitvarkysiu su uzduotimi
QUOTE(neli @ 2010 01 12, 09:00)
Migle79,, jau kaip Olesta sakė, spalvytė torčiuko Kuklus ir kartu toks puošnus O kaip padaryti tą siuvinėjimą: teptuku iš viršaus tarpelius priploti ar kaip?
Spalva man pačiai labai patinka, aš ją pavadinau "antidepresine" Siuvinėjimą dariau truputį kitaip, nei aiškino Meian. Aš gėlytės "paišiau" aisingu be šablono. Po to paėmiau teptuką, truputį jį sudrėkinau (vos, vos, jei daugiau vandens, tai aisingas ištirps) ir skirsčiau aisingą vidurio link. Reikėjo man daryti storesnius gėlyčių kontūrus, tada būtų gražiau.
Realybėje tortas atrodė gražiau, nuotrauka viską sugadino, siuvinėjimas joje atrodo plokščias, o iš tikrųjų buvo iškylęs
QUOTE(RiMami @ 2010 01 12, 10:56)
Atsiprasau tada as tiesiog suradus Olestos posta nukopinau to nepatikrinus kalta
Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2010 01 12, 11:11)
Laba diena. Kiekviena diena uzsuku i jusu temelia ir ziuriu jusu kurinius. Zinoma paskiau juos ir sapnuoju Nuostabus kuriniai Is kur pas jus tiek talentu. Maciau kalba ejo apie masyvu burbuliuka, kurio pagalba neprosal gelyciu gamyboj. Noriu parodyti, koki as radau iseiti (paemiau nuo seno ericson telefono antena). O formeles tortu puosimui manau panaudosiu is vaiko rinkinuko skirto su plastelinu dirbti (kaina sio rinkinuko tai juokinga 1,49lt). Gal kam pravers mano radimai
Man idomu, o kur tokiu rinkinuku buna? is kokio cia miesto?
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 12, 13:24)
Atsiprasau tada as tiesiog suradus Olestos posta nukopinau to nepatikrinus kalta
Papildyta:
Papildyta:
as pirkau Klaipedoje Maximoje, vienoj parduotuvej maciau prie zaislu, kitoj prie konceliariniu prekiu. Taip pat vienoj vietoj ju kaina buvo 1,49lt, kitoj 1,99lt
QUOTE(asaraa @ 2010 01 12, 13:35)
as pirkau Klaipedoje Maximoje, vienoj parduotuvej maciau prie zaislu, kitoj prie konceliariniu prekiu. Taip pat vienoj vietoj ju kaina buvo 1,49lt, kitoj 1,99lt
man atrodo as kazkada Maximoj toky rinkinuka pirkau......
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 12, 13:24)
IKI mačiau tokių rinkinukų
Sveikos
Vakar pasidariau šokolado masę, o šiandien mėginu daryt rožes, įdomu kas man gausis
Ir kokioj tiksliau gal galima? reiks čiuožti iš namų pirkt rinkinuko :xixixi
Vakar pasidariau šokolado masę, o šiandien mėginu daryt rožes, įdomu kas man gausis
QUOTE(asaraa @ 2010 01 12, 13:35)
Ir kokioj tiksliau gal galima? reiks čiuožti iš namų pirkt rinkinuko :xixixi