Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Daividija thumbup.gif o savikritikos liga dar tebesergi doh.gif maniau pasitaisysi jau šiais metais ax.gif
Atsakyti
daividija kokie tortukai labai grazus,ir nesuprantu kas tau nepatinka,man atrodo kad pas tave abi rankos desniosios,nenuvertink taip saves,tikrai fainuoliai abu gavosi thumbup.gif
o vat del tu blizguciu ash irgi nesuprantu patepu jais gelytes ar ka nors ir atrodo kaip purvina,tai kaip jos naudot tada?gal kas patars?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulyteee: 11 sausio 2010 - 23:29
Prieš naktį parodysiu savo paprastą tortuką:

user posted image

Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - šokol. sald. masė, aisingas.

Bandžiau daryti "išsiuvinėjimo" efektą, bet neturiu tinkamo teptuko, todėl gavosi ne visai tai, ko tikėjausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 11, 23:41)
Prieš naktį parodysiu savo paprastą tortuką:

Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - šokol. sald. masė, aisingas.

Bandžiau daryti "išsiuvinėjimo" efektą, bet neturiu tinkamo teptuko, todėl gavosi ne visai tai, ko tikėjausi ax.gif

JO ...................labai jau " paprastas " huh.gif huh.gif huh.gif

Daividija....barbė - princesė wub.gif wub.gif , o kempinė aš nukniaukiau , į albumėlį .... okei ax.gif ?

Atsakyti
Labai gražus tortukas
Atsakyti
daividija,nu laabai.ir lėlytė ir kempiniukas,kempiniukas čia toks apšalęs nuo lėlės grožio wub.gif thumbup.gif migles ir labai fainas-kukliai puošnus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 12 sausio 2010 - 07:46
Migle79, jau pas Tave ta torto spalva, antrą kartą užmatau ir antrą kartą įsimyliu, nu laaaabai ji žiemos fone kelianti nuotaiką, ir papuošimas kuklus, bet efektingas, GRAŽU thumbup.gif žinau, ką norėjai padaryti, ale aš irgi nesiryžtu, nes teptuko reikia miniatiūrinio ir poaštrio tokio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 01 11, 21:22)
sveikos,nezinau ar rodyt savo siaubunus doh.gif ,bet jau tiek laiko nieko nekepiau,kad net uzmirsau kas tas yra.

Savikritika gerai na bet jau tu Daividija blink.gif blink.gif Aš visada pirmiau paskaitau postą, stengiuos nuotraukos neatverst, kad susidaryt įspūdį. Perskaičius tavo, susikūriau vaizdą kad bus kokia apiplyšus masė, kempiniukas bus koks nuplauta kempinė, o čia pamačiau tokius grožius wub.gif Tas kempiniuko įsimylėjęs žvilgsnis wub.gif Kiekvienam vyrui reiktų į savo moterį taip žiūrėt bigsmile.gif Aš išvis nesugebu net masės teisingai padaryt verysad.gif

Miglės wub.gif wub.gif wub.gif Nėr ką sakyt net wub.gif wub.gif Lengvos ažūrinės gėlės wub.gif
Atsakyti
Mergaites padekit, gal jau apzlibau beziuredama ir ieskodama, bet nerandu, kas per mase MMG, kuria jus visos paskutiniu metu taip giriate, imeskit nuorodele ar receptuka jos nu nerandu nors uzsimusk. blush2.gif
Atsakyti
Migle79,, jau kaip Olesta sakė, spalvytė torčiuko thumbup.gif Kuklus ir kartu toks puošnus bigsmile.gif O kaip padaryti tą siuvinėjimą: teptuku iš viršaus tarpelius priploti ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(saide @ 2010 01 12, 09:44)
Mergaites padekit, gal jau apzlibau beziuredama ir ieskodama, bet nerandu, kas per mase MMG, kuria jus visos paskutiniu metu taip giriate, imeskit nuorodele ar receptuka jos nu nerandu nors uzsimusk.  blush2.gif

Meian Masė su Gliukoze
viršutinė Asseni papuošimų tema, 8 puslapis, 79 žinutė
Papildyta:
QUOTE(neli @ 2010 01 12, 10:00)
Migle79,, jau kaip Olesta sakė, spalvytė torčiuko thumbup.gif  Kuklus ir kartu toks puošnus bigsmile.gif  O kaip padaryti tą siuvinėjimą: teptuku iš viršaus tarpelius priploti ar kaip?

http://kristi.erdves...nuosi/siuv.html mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 12 sausio 2010 - 09:48
MMG šiaip tai 89 žinutė tongue.gif lotuliukas.gif

Daividija, mano dukrytė pamačius visai apšalo nuo kempiniuko ir jai tokio reik doh.gif labai labai nuostabiai atrodo wub.gif o tas žvilgsnis wub.gif thumbup.gif ir barbės suknia labai graži wub.gif wub.gif

Migle, nuostabu kaip ir viskas prie ko tu prisilieti wub.gif labai gražiai tie raštai išpiešti atrodo wub.gif
Atsakyti