Daividija o savikritikos liga dar tebesergi maniau pasitaisysi jau šiais metais
daividija kokie tortukai labai grazus,ir nesuprantu kas tau nepatinka,man atrodo kad pas tave abi rankos desniosios,nenuvertink taip saves,tikrai fainuoliai abu gavosi
o vat del tu blizguciu ash irgi nesuprantu patepu jais gelytes ar ka nors ir atrodo kaip purvina,tai kaip jos naudot tada?gal kas patars?
o vat del tu blizguciu ash irgi nesuprantu patepu jais gelytes ar ka nors ir atrodo kaip purvina,tai kaip jos naudot tada?gal kas patars?
Prieš naktį parodysiu savo paprastą tortuką:
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - šokol. sald. masė, aisingas.
Bandžiau daryti "išsiuvinėjimo" efektą, bet neturiu tinkamo teptuko, todėl gavosi ne visai tai, ko tikėjausi
Bandžiau daryti "išsiuvinėjimo" efektą, bet neturiu tinkamo teptuko, todėl gavosi ne visai tai, ko tikėjausi
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 11, 23:41)
Prieš naktį parodysiu savo paprastą tortuką:
JO ...................labai jau " paprastas "
Daividija....barbė - princesė , o kempinė aš nukniaukiau , į albumėlį .... okei ?
Labai gražus tortukas
daividija,nu laabai.ir lėlytė ir kempiniukas,kempiniukas čia toks apšalęs nuo lėlės grožio migles ir labai fainas-kukliai puošnus
Migle79, jau pas Tave ta torto spalva, antrą kartą užmatau ir antrą kartą įsimyliu, nu laaaabai ji žiemos fone kelianti nuotaiką, ir papuošimas kuklus, bet efektingas, GRAŽU žinau, ką norėjai padaryti, ale aš irgi nesiryžtu, nes teptuko reikia miniatiūrinio ir poaštrio tokio
QUOTE(daividija @ 2010 01 11, 21:22)
sveikos,nezinau ar rodyt savo siaubunus ,bet jau tiek laiko nieko nekepiau,kad net uzmirsau kas tas yra.
Savikritika gerai na bet jau tu Daividija Aš visada pirmiau paskaitau postą, stengiuos nuotraukos neatverst, kad susidaryt įspūdį. Perskaičius tavo, susikūriau vaizdą kad bus kokia apiplyšus masė, kempiniukas bus koks nuplauta kempinė, o čia pamačiau tokius grožius Tas kempiniuko įsimylėjęs žvilgsnis Kiekvienam vyrui reiktų į savo moterį taip žiūrėt Aš išvis nesugebu net masės teisingai padaryt
Miglės Nėr ką sakyt net Lengvos ažūrinės gėlės
Migle79,, jau kaip Olesta sakė, spalvytė torčiuko Kuklus ir kartu toks puošnus O kaip padaryti tą siuvinėjimą: teptuku iš viršaus tarpelius priploti ar kaip?
QUOTE(saide @ 2010 01 12, 09:44)
Mergaites padekit, gal jau apzlibau beziuredama ir ieskodama, bet nerandu, kas per mase MMG, kuria jus visos paskutiniu metu taip giriate, imeskit nuorodele ar receptuka jos nu nerandu nors uzsimusk.
Meian Masė su Gliukoze viršutinė Asseni papuošimų tema, 8 puslapis, 79 žinutė
Papildyta:
QUOTE(neli @ 2010 01 12, 10:00)
Migle79,, jau kaip Olesta sakė, spalvytė torčiuko Kuklus ir kartu toks puošnus O kaip padaryti tą siuvinėjimą: teptuku iš viršaus tarpelius priploti ar kaip?
http://kristi.erdves...nuosi/siuv.html