Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

sveikos,nezinau ar rodyt savo siaubunus doh.gif ,bet jau tiek laiko nieko nekepiau,kad net uzmirsau kas tas yra.
kaip sakiau,namuose buvo net 4 trukdziai su baisulinem gerklem ir dar baisesniais norais doh.gif tai kad ju neuzmusciau tai net pasidariau MMG,(minkymas atima nora ir jegas)labai smagi mase lipdymui,ja apvyniojau savo netikeles suknele,geda kam ir parodyt doh.gif Knisausi 3 valandas,kol pradeejo gelt nugara,uztai spongeboba nulipdziau per pusvalandi,uztai toks nevykes ir gavosi,bet kadangi tortai mano nenaudeliu treciajam gimtadieniui,kuris bus rytoj,o jie apie grozi nenutuokia nieko lotuliukas.gif tai bus gerai.Norejau lipdyt masinike,ale mano bernas pareiske nora-kempiniukooooooo,po to dar kelis kartus pakeite ta nora,tai gaus ko norejo.
leles suknele apiblizginta blizgiukais,bet atrodo kaip purvina nuotraukoj,nu nedave man dievas desines rankos nors tu ka,abi kaires.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
kempiniuko kojos netilpo ant padekliuko,tai padejau ant stalo lotuliukas.gif
Atsakyti
daividija bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif nesuprantu kas cia tau nesigavo, superiniai tortai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
barbes suknele labai puosni
o kempiniukas koks mielas ,sypsena kokia liuksiska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daividija thumbup.gif jau kempiniukas koooks grazus na toks tikras wub.gif jei galima kopijuoju foto gal kada nors ismoksiu ka nors panasaus kepti ir as savo vaikui ax.gif ir leles suknele labai grazi wub.gif
Atsakyti
Aciu,merginos,bet man kazkas ne taip,gal esu per daug priekabi sau,nu truksta to kruopstumo,tokie tekst plekst ir viskas,bet kitaip nesigauna nors tu ka...
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 11, 17:15)
Labai graziai apgengtas tortas jokiu bangeliu  thumbup.gif saunuole  4u.gif

Ačiū wub.gif

QUOTE(daividija @ 2010 01 11, 21:22)

Nieko sau "siaubūnai", nėra ką bepridėti thumbup.gif , kempiniukas koks fainas bigsmile.gif , ir barbės suknia tokia graži user posted image
Atsakyti
Daividija,ar baigsi kada prie saves be reikalo kabinetis gun_bandana.gif Tortai abu labai grazus
O tau s...on reikia su zabaru kokiu
Jolka999 nu pasidalink ka patarimais kaip iveikt ta beza,nes su gliukoze man fe skonis
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 11, 20:57)
Daividija,ar baigsi kada prie saves be reikalo kabinetis gun_bandana.gif Tortai abu labai grazus
O tau s...on reikia su zabaru kokiu
Jolka999 nu pasidalink ka patarimais kaip iveikt ta beza,nes su gliukoze man fe skonis

kazkada mejan buvo parasius kaip daryti,tai as kai ka pritaikiau sau biggrin.gif

vienam dideliam kiausiniui imu 120 gr cukraus,darau is 3-4 kiausiniu,120 gr cukraus-3 saukstai vandens.uzpilu cukru vandeniu ir dedu ant silpnos ugnies,pastoviai maisau cukru kol istirpsta ir pradeda sonuose kilti burbuliukai,tada padidinu ugni,ir leidziu sirupui virti,kiek minuciu verda nezinau,o tikrinu ar sirupas isvires taip;ikisu sausa sakute i sirupa ir puciu burbula lotuliukas.gif jei burbulas isipute,sirupas gatavas smile.gif plona srovele supilu i isplaktus baltymus,bezo inda istatau i puoda su vandeniu ir plaku kol isiplaka,o issiplaka greitai.man gaunasi gerai,o kaip gausis jum nezinau smile.gif pabandykit 4u.gif
Atsakyti
Daividija tavo barbe tikra princese o sukne kokia user posted image vogiu minti kempiniukas irgi jega toks nuotaikingas ir kad cia jie nevyke mums gali nepasakoti vistiek netikesim irnesakyk.gif
Atsakyti
Nu Daividija dupcen paciai ir daugiau nieko mad.gif tokie fantastiski tortai o jai mat nepatinka frusty.gif ( blush2.gif jau pradejau panasiai kaip cipciukas lotuliukas.gif )
barbe labai grazi puosni suknute ir daili, nieko neperdeta,viskas super wub.gif o kempiniukas svyti linksmumu ir taippat grazus ir gyvas bigsmile.gif wub.gif issiziojau pamacius,man super grazus abu tortukai, dziaugiuos uz dvynukus,jie bus labai laimingi wub.gif tiesa barbes sukuosena super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 11 sausio 2010 - 22:32
Daividija, o tortų gražumas, man toks kempiniukas linksmas, jo žandukai wub.gif o lėlytę kopinu, nes gali prireikti, labai puošni thumbup.gif Ir nenuvertink savęs mirksiukas.gif
Atsakyti
blush-anim-cl.gif gerai,jau nesaukit ant manes daugiau.ta barbe tai spec lele tortams(yra toks patogus smaigalys ismeigti)o pas ja plauku tai kai pas mane-6 biggrin.gif net skalpas sviete,tai gumyte susegiau ir kelias gelikes ikeliau,tai nors daugiau atrodo.
Atsakyti
Daividija, labai gražūs ir profesionaliai papuošti tortai thumbup.gif Tikrai esi sau labai kritiška mirksiukas.gif

Jolka, didelis kiaušinis, tai kokio dydžio XL, L?
Atsakyti