Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 01 11, 08:23)
Migle79, mano rožių įspaudai prastovėjo gerus kelis mėnesius, kol sugalvojau, kaip su ajis dirbti, o dabar neįsivaizduoju savo tortukų kai kurių be jų, ir dar pirksiu  cool.gif laaaaabai jie man patinka  thumbup.gif masė negali būti labai minkšta leipstanti, o galima pasidaryti iš bet kokios, kaip Cipciukas ir sakė, daug krakmolo, aš tą įspaudą pamerkiu į krakmolą, truputį nupurtau, masę taip pat lengvai pakrakmoluoju ir nespaudžiu iki begalybės įspauduko į masę, tada išsiima, dailinimo akcentus, nuplyšimus ir kontūrus sutvarkau britvute  mirksiukas.gif pabandyk, tikrai turi pavykti, ir turiu klausimą: kiek reikia sviestinio Šarlotės kremo žolytės antgaliuku išdzibuoti 26 cm skersmens tortui  g.gif
Ačiū už info 4u.gif

Dėl Šarlot kremo. Dariau žolytę 24 cm tortui, tai man suėjo maždaug 1,5 normos kremo. Manau 26 cm turėtų užtekti dviejų normų kremo.

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 11, 11:51)
Gražiai daro ( ši moteris aukštos klasės meistrė ) turiu jos knygutę ... ir kiek mažai mums trūksta - reikia tokio kilimėlio , virbalo ....na ir tokios gum pastos ...tada jokių problemų nebus  laugh.gif .
drinks_cheers.gif

QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 11, 11:59)
Cipciuk Nu kiek zinau tai Dasitoj http://www.dasita.com/
O is A raides nieko nepamenu  g.gif

Tiesa kas buvot Dasitos[SIZE=7] parduotuvej AUUUUU  kiek vaiksciojau ieskodama Dasitos ir neradau.... is gatves puses yra plakatas ju . gal jus einat is kiemo puses kur tokios prastos durys yra? ir kelintam aukste?

Ar ten yra vient parduotuve atskira visko? ar perkat ten kur daro bandymus ivairius? (plaka kepa puosia,stovi daug irengimu?) nes prie tu irengimu esu buvus kai ejau darbo reikalais ,o parduotuves ten nemaciau.... schmoll.gif  schmoll.gif

Asseni žino, kur yra Dasita. Sakė, kad ten labiau sandėlis, nei parduotuvė. Gal kažką ir supainiojau. Vnž, reikia jos klausti.

QUOTE(pienia @ 2010 01 11, 12:19)
Merginos, noriu paklausti ar galiu cia surasti kas galetu iskepti progini torta. O gal kitur reikia kreiptis?
Aciu smile.gif
Daug kas gali iškepti tortą smile.gif Parašyk iš kokio tu miesto ir kas nors atsilieps mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaunietei reikia jubiliejinio torto sausio pabaigai. Kas gali pasiulyti. Aciu.I a.z.smile.gif
Atsakyti
Merginos, aš dėl torto dengimo mase (Mein kur buvo įdėjus) galima su ja dengti medutį? ar būtina, kad tai būtų tortas su sviestiniu kremu? man reikia jubiliejui padaryt tortuką.. tik su papuošimu yra bėdos... 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
Rekomenduoju Cipsiuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 01 11, 13:03)
Kaunietei reikia jubiliejinio torto sausio pabaigai. Kas gali pasiulyti. Aciu.I a.z.smile.gif

rekomenduoju cipciuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2010 01 11, 13:07)
Merginos, aš dėl torto dengimo mase (Mein kur buvo įdėjus) galima su ja dengti medutį? ar būtina, kad tai būtų tortas su sviestiniu kremu? man reikia jubiliejui padaryt tortuką.. tik su papuošimu yra bėdos... 4u.gif  blush2.gif
Papildyta:
Rekomenduoju Cipsiuką  thumbup.gif
Aišku gali dengti medaus ir kitus tortus šia mase. Tik prieš dengiant tortą bet kokia mase, jis turi būti apteptas sviestiniu kremu. Tai padės ir nelygumus išlyginti smile.gif

O papuošimus daryk kokius nori. Jei nori paprastesnio varianto, tai siūlau padaryti gėlytes ir papaišyti ką nors aisingu ar beze, jei įdomesnio - tai gali susieti papuošimus su žmogaus profesija, pomėgiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 11, 13:23)
Aišku gali dengti medaus ir kitus tortus šia mase. Tik prieš dengiant tortą bet kokia mase, jis turi būti apteptas sviestiniu kremu. Tai padės ir nelygumus išlyginti smile.gif

O papuošimus daryk kokius nori. Jei nori paprastesnio varianto, tai siūlau padaryti gėlytes ir papaišyti ką nors aisingu ar beze, jei įdomesnio - tai gali susieti papuošimus su žmogaus profesija, pomėgiais smile.gif

Tai kaip suprantu, tą patį viršutinį sluoksnį turiu aptepti sviestiniu kremu g.gif
Nu beze dengti tortą bijau, nes sunkiai jis gaunamas, man per sudėtingas blush2.gif dar jam nesiryžtu. Gėlytes esu dariusi iš marcipaninės masės, bet jos neskanios ir kažkaip ne kaip gavos.. dabar dar kažkelintą kart ieškau tortų papuošimų temoje paprastesnės masės gėlytėm...
O jubilijatė floristė.. smile.gif
Atsakyti
Asseni-tikresnes knygos nesu maciusi 4u.gif
Angel1203-va cia tai tortas ir roziu puokste super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2010 01 11, 13:29)
Tai kaip suprantu, tą patį viršutinį sluoksnį turiu aptepti sviestiniu kremu g.gif
Nu beze dengti tortą bijau, nes sunkiai jis gaunamas, man per sudėtingas blush2.gif dar jam nesiryžtu. Gėlytes esu dariusi iš marcipaninės masės, bet jos neskanios ir kažkaip ne kaip gavos.. dabar dar kažkelintą kart ieškau tortų papuošimų temoje paprastesnės masės gėlytėm...
O jubilijatė floristė.. smile.gif
Ir torto viršų ir šonus, t.y. visą tortą.

Mano nuomone, marcipanas nelabai tinka gėlėms, nebent rožėms. Daryk iš pastilažo ar cukrinės masės. Cukrinė masė saldi, o pastilažas - su rūgštele. Vieni valgys, kiti ne, skonio reikalas.

Padaryk tortą - krepšelį su gėlytėmis. Gėlės gali būti pvz. ramunėlės, jos lengvai padaromos. Arba padaryk rožes iš obuolių - ir gražiai atrodo, ir lengva pasidaryti. Arba rožes iš marmelado mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 11 sausio 2010 - 15:08
Ačiū, Migle79 4u.gif žinosiu 4u.gif jeigu dar pavyks man jį padaryti po perkūnais doh.gif
Atsakyti
Sveikutės kepėjėlės 4u.gif
Prisižiūriu jūsų tobulų grožybių, paskui neina užmigti doh.gif , akyse stovi...
Atnešu ir aš antrą savo blyną, dengtą mase

user posted image

viduje rafaelas, dengtas MMG
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 11, 15:07)
Ir torto viršų ir šonus, t.y. visą tortą.

Mano nuomone, marcipanas nelabai tinka gėlėms, nebent rožėms. Daryk iš pastilažo ar cukrinės masės. Cukrinė masė saldi, o pastilažas - su rūgštele. Vieni valgys, kiti ne, skonio reikalas.

Padaryk tortą - krepšelį su gėlytėmis. Gėlės gali būti pvz. ramunėlės, jos lengvai padaromos. Arba padaryk rožes iš obuolių - ir gražiai atrodo, ir lengva pasidaryti. Arba rožes iš marmelado mirksiukas.gif

Iškilo klausimų...: ramunėles daryt jau reikia turet specialia formele, su kuria išspausti reikia tą ramunės forma? o kaip iš obuolių reiktų padaryt rožės? nes to tikrai neradau.. gal blogai ieškojau, nes visų temų tikrai nežiūrėjau.. blush2.gif ir dar, kaip rožes padaryt iš marmaledo? g.gif jeigu nesunku pasufleruokit kur ieškoti.. blush2.gif
tuoj eisiu i parduotuve nusipirkt šokolado tame sidabriniame pakelyje, nes skaičiau, kad jis tinkamesnis rožėms gamint.. (nors namie juodo karūnos šokolado turiu... o gal jis tinkamas? )
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 11, 15:19)
Ačiū, Migle79  4u.gif  žinosiu  4u.gif  jeigu dar pavyks man jį padaryti po perkūnais  doh.gif
O kas gali nesigauti? Čia tau ne bezė doh.gif

Atsakyti