QUOTE(Olesta @ 2010 01 11, 08:23)
Migle79, mano rožių įspaudai prastovėjo gerus kelis mėnesius, kol sugalvojau, kaip su ajis dirbti, o dabar neįsivaizduoju savo tortukų kai kurių be jų, ir dar pirksiu laaaaabai jie man patinka masė negali būti labai minkšta leipstanti, o galima pasidaryti iš bet kokios, kaip Cipciukas ir sakė, daug krakmolo, aš tą įspaudą pamerkiu į krakmolą, truputį nupurtau, masę taip pat lengvai pakrakmoluoju ir nespaudžiu iki begalybės įspauduko į masę, tada išsiima, dailinimo akcentus, nuplyšimus ir kontūrus sutvarkau britvute pabandyk, tikrai turi pavykti, ir turiu klausimą: kiek reikia sviestinio Šarlotės kremo žolytės antgaliuku išdzibuoti 26 cm skersmens tortui
Ačiū už info Dėl Šarlot kremo. Dariau žolytę 24 cm tortui, tai man suėjo maždaug 1,5 normos kremo. Manau 26 cm turėtų užtekti dviejų normų kremo.
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 11, 11:51)
Gražiai daro ( ši moteris aukštos klasės meistrė ) turiu jos knygutę ... ir kiek mažai mums trūksta - reikia tokio kilimėlio , virbalo ....na ir tokios gum pastos ...tada jokių problemų nebus .
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 11, 11:59)
Cipciuk Nu kiek zinau tai Dasitoj http://www.dasita.com/
O is A raides nieko nepamenu
Tiesa kas buvot Dasitos[SIZE=7] parduotuvej AUUUUU kiek vaiksciojau ieskodama Dasitos ir neradau.... is gatves puses yra plakatas ju . gal jus einat is kiemo puses kur tokios prastos durys yra? ir kelintam aukste?
Ar ten yra vient parduotuve atskira visko? ar perkat ten kur daro bandymus ivairius? (plaka kepa puosia,stovi daug irengimu?) nes prie tu irengimu esu buvus kai ejau darbo reikalais ,o parduotuves ten nemaciau....
Asseni žino, kur yra Dasita. Sakė, kad ten labiau sandėlis, nei parduotuvė. Gal kažką ir supainiojau. Vnž, reikia jos klausti.O is A raides nieko nepamenu
Tiesa kas buvot Dasitos[SIZE=7] parduotuvej AUUUUU kiek vaiksciojau ieskodama Dasitos ir neradau.... is gatves puses yra plakatas ju . gal jus einat is kiemo puses kur tokios prastos durys yra? ir kelintam aukste?
Ar ten yra vient parduotuve atskira visko? ar perkat ten kur daro bandymus ivairius? (plaka kepa puosia,stovi daug irengimu?) nes prie tu irengimu esu buvus kai ejau darbo reikalais ,o parduotuves ten nemaciau....
QUOTE(pienia @ 2010 01 11, 12:19)
Merginos, noriu paklausti ar galiu cia surasti kas galetu iskepti progini torta. O gal kitur reikia kreiptis?
Aciu
Daug kas gali iškepti tortą Parašyk iš kokio tu miesto ir kas nors atsilieps
Aciu