labutes
Asseni, as be zodziu, nu ka cia galiu bepasakyti pamaciau ir isimylejau
o migle79 savo meno sedevrais tai irgi stebina as net nupiest taip nemokeciau
ir kitu tortai nuostabus...
o kas liecia ligonine, tai tikrai , susirgau ir as.. .tortu kepimo ir puosimo manija
NU Asseni kaip visada kai dejo,tai zandikaulis ir atvipo,jau toooookio kruopstumo isikunijumas
Migle79,apie tave tai sis vis nekalbu ,paveikslus darai !!!!
Angel1203,,matau bando neatsilikt nuo auksarankiu...
kitos irgi,as ne jau nepamenu,ju cia tiek daug pridejot,kad tik aikcioju
O pas mane burdakas,dvi poros dvyniu ir visi vienas uz kita "geresni" dauzo vienas kita ir staugia,kraujai pilasi Jei nenusisausiu iki vakaro,nulipdysiu tortus,bet jau matau ta vaizda tu tortu
Migle79,apie tave tai sis vis nekalbu ,paveikslus darai !!!!
Angel1203,,matau bando neatsilikt nuo auksarankiu...
kitos irgi,as ne jau nepamenu,ju cia tiek daug pridejot,kad tik aikcioju
O pas mane burdakas,dvi poros dvyniu ir visi vienas uz kita "geresni" dauzo vienas kita ir staugia,kraujai pilasi Jei nenusisausiu iki vakaro,nulipdysiu tortus,bet jau matau ta vaizda tu tortu
Cia yra filmukas kaip viena motera daro raideles su FMM cutter'iu
FMM alphabet cutter
FMM alphabet cutter
Norejau paklausti cia ta pati moteriske ir rozes dare Olesta man atrodo buvos idejus nuorodas ji naudojo toki bumbuliuka metalini ant kotelio is kur toki gauti kazkaip kaip rinkomes uzsisakymui tokiu nemaciau prie irankiu kazi kie toks kainuoja gal jisai ir kvarbatkelem tinka nes man su tuo pagaliuku neiseina
Cipciuk Nu kiek zinau tai Dasitoj http://www.dasita.com/
O is A raides nieko nepamenu
Tiesa kas buvot Dasitos[SIZE=7] parduotuvej AUUUUU kiek vaiksciojau ieskodama Dasitos ir neradau.... is gatves puses yra plakatas ju . gal jus einat is kiemo puses kur tokios prastos durys yra? ir kelintam aukste?
Ar ten yra vient parduotuve atskira visko? ar perkat ten kur daro bandymus ivairius? (plaka kepa puosia,stovi daug irengimu?) nes prie tu irengimu esu buvus kai ejau darbo reikalais ,o parduotuves ten nemaciau....
Tiesa kas buvot Dasitos[SIZE=7] parduotuvej AUUUUU kiek vaiksciojau ieskodama Dasitos ir neradau.... is gatves puses yra plakatas ju . gal jus einat is kiemo puses kur tokios prastos durys yra? ir kelintam aukste?
Ar ten yra vient parduotuve atskira visko? ar perkat ten kur daro bandymus ivairius? (plaka kepa puosia,stovi daug irengimu?) nes prie tu irengimu esu buvus kai ejau darbo reikalais ,o parduotuves ten nemaciau....
Merginos, noriu paklausti ar galiu cia surasti kas galetu iskepti progini torta. O gal kitur reikia kreiptis?
Aciu
Aciu
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 11, 10:59)
Cipciuk Nu kiek zinau tai Dasitoj http://www.dasita.com/
As Dasitos irgi niekaip neradau, net kelis kartus vis bandziau paieskoti, tiesa, labai aktyviai neieskojau Dar Vilniuje yra Sangaida, bet neatsimenu ar marcipano yra Siaip nemaciau, bet yra gero sokoladinio glaisto ruosinio, tom kapeikelem, labai patiko man kai turejau. Ten nera grynas sokoladas, bet liuks dalykas. Ir zymiai pigiau gaunasi
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 11, 09:51)
Gražiai daro ( ši moteris aukštos klasės meistrė ) turiu jos knygutę ... ir kiek mažai mums trūksta - reikia tokio kilimėlio , virbalo ....na ir tokios gum pastos ...tada jokių problemų nebus .
Kilimelis tikrai nebutinas,vietoj virbalo paimat dantu krapstuka,o gum paste recepta buvau tikrai idejus,viskas nenaudoja jokio krakmolo ar dar ten ko nors.
QUOTE(pienia @ 2010 01 11, 12:19)
Merginos, noriu paklausti ar galiu cia surasti kas galetu iskepti progini torta. O gal kitur reikia kreiptis?
Aciu
Aciu
Cipsiukas, rugiagele 26.. kiek žinau..