Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labutes 4u.gif
Asseni, as be zodziu, nu ka cia galiu bepasakyti wub.gif wub.gif wub.gif pamaciau ir isimylejau thumbup.gif

o migle79 savo meno sedevrais tai irgi stebina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as net nupiest taip nemokeciau schmoll.gif blush2.gif

ir kitu tortai nuostabus...
o kas liecia ligonine, tai tikrai , susirgau ir as.. .tortu kepimo ir puosimo manija doh.gif
Atsakyti
NU Asseni kaip visada kai dejo,tai zandikaulis ir atvipo,jau toooookio kruopstumo isikunijumas 4u.gif
Migle79,apie tave tai sis vis nekalbu karsta.gif ,paveikslus darai !!!!
Angel1203,,matau bando neatsilikt nuo auksarankiu...
kitos irgi,as ne jau nepamenu,ju cia tiek daug pridejot,kad tik aikcioju good.gif
O pas mane burdakas,dvi poros dvyniu ir visi vienas uz kita "geresni" doh.gif dauzo vienas kita ir staugia,kraujai pilasi doh.gif Jei nenusisausiu iki vakaro,nulipdysiu tortus,bet jau matau ta vaizda tu tortu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
nerodo man Angel1203 torto....user posted image

Asseni,user posted imageuser posted image

jau rodo....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 11 sausio 2010 - 11:25
poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif .....persiprašau , kur Vlnietės perka marcipaną ...kokioj firnoj , kažkokia iš A raidės Asseni dirba , nėr pas ką paklausti .
Atsakyti
Cia yra filmukas kaip viena motera daro raideles su FMM cutter'iu 4u.gif
FMM alphabet cutter
Atsakyti
Gražiai daro ( ši moteris aukštos klasės meistrė ) turiu jos knygutę ... ir kiek mažai mums trūksta - reikia tokio kilimėlio , virbalo ....na ir tokios gum pastos ...tada jokių problemų nebus laugh.gif .
Atsakyti
Norejau paklausti cia ta pati moteriske ir rozes dare Olesta man atrodo buvos idejus nuorodas ji naudojo toki bumbuliuka metalini ant kotelio is kur toki gauti kazkaip kaip rinkomes uzsisakymui tokiu nemaciau prie irankiu kazi kie toks kainuoja gal jisai ir kvarbatkelem tinka nes man su tuo pagaliuku neiseina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 11 sausio 2010 - 11:56
Cipciuk Nu kiek zinau tai Dasitoj http://www.dasita.com/
O is A raides nieko nepamenu g.gif

Tiesa kas buvot Dasitos[SIZE=7] parduotuvej AUUUUU kiek vaiksciojau ieskodama Dasitos ir neradau.... is gatves puses yra plakatas ju . gal jus einat is kiemo puses kur tokios prastos durys yra? ir kelintam aukste?

Ar ten yra vient parduotuve atskira visko? ar perkat ten kur daro bandymus ivairius? (plaka kepa puosia,stovi daug irengimu?) nes prie tu irengimu esu buvus kai ejau darbo reikalais ,o parduotuves ten nemaciau.... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti ar galiu cia surasti kas galetu iskepti progini torta. O gal kitur reikia kreiptis?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 11, 10:59)
Cipciuk Nu kiek zinau tai Dasitoj http://www.dasita.com/
O is A raides nieko nepamenu  g.gif

Tiesa kas buvot Dasitos[SIZE=7] parduotuvej AUUUUU  kiek vaiksciojau ieskodama Dasitos ir neradau.... is gatves puses yra plakatas ju . gal jus einat is kiemo puses kur tokios prastos durys yra? ir kelintam aukste?

Ar ten yra vient parduotuve atskira visko? ar perkat ten kur daro bandymus ivairius? (plaka kepa puosia,stovi daug irengimu?) nes prie tu irengimu esu buvus kai ejau darbo reikalais ,o parduotuves ten nemaciau.... schmoll.gif  schmoll.gif

As Dasitos irgi niekaip neradau, net kelis kartus vis bandziau paieskoti, tiesa, labai aktyviai neieskojau blush2.gif Dar Vilniuje yra Sangaida, bet neatsimenu ar marcipano yra ax.gif Siaip nemaciau, bet yra gero sokoladinio glaisto ruosinio, tom kapeikelem, labai patiko man kai turejau. Ten nera grynas sokoladas, bet liuks dalykas. Ir zymiai pigiau gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 11, 09:51)
Gražiai daro ( ši moteris aukštos klasės meistrė ) turiu jos knygutę ... ir kiek mažai mums trūksta - reikia tokio kilimėlio , virbalo ....na ir tokios gum pastos ...tada jokių problemų nebus  laugh.gif .

Kilimelis tikrai nebutinas,vietoj virbalo paimat dantu krapstuka,o gum paste recepta buvau tikrai idejus,viskas lotuliukas.gif nenaudoja jokio krakmolo ar dar ten ko nors.
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 01 11, 12:19)
Merginos, noriu paklausti ar galiu cia surasti kas galetu iskepti progini torta. O gal kitur reikia kreiptis?
Aciu smile.gif

Cipsiukas, rugiagele 26.. kiek žinau.. 4u.gif
Atsakyti