*Jonė* šaunuolė torto lygumas nerealus spalva graži tik gėlytės, kaip jau mergytės minėjo, per toli viena nuo kitos ir man čia labai trūksta tokių apdengimo masės įspaudų kaip pas Cipciuką ant dvejetuko torto būt labai gražiai
vaizdžiai apie aisingą, popierines tūteles
gal kas pametėt šitą nuorodą
o šita mažiau pliurzia, tiksliau rodo
torto užbaigimo bordiūrėlis
dzibavimas
kur panaudoti stiklinį stovą ir kaip papuošti keksiukus
o šito nežinau kaip pavadinti net, gal kada nors mūsų berniukus pamatysim šitaip
KAI MOKI TAI NETRUNKI, 17 SKIRTINGŲ BŪDŲ VINU ANTGALIU
LABAI AIŠKIAI PARODYTA KAIP APDENGTI TORTĄ MASE visa tai galima atlikti ir vien rankų pagalba
gal kas pametėt šitą nuorodą
o šita mažiau pliurzia, tiksliau rodo
torto užbaigimo bordiūrėlis
dzibavimas
kur panaudoti stiklinį stovą ir kaip papuošti keksiukus
o šito nežinau kaip pavadinti net, gal kada nors mūsų berniukus pamatysim šitaip
KAI MOKI TAI NETRUNKI, 17 SKIRTINGŲ BŪDŲ VINU ANTGALIU
LABAI AIŠKIAI PARODYTA KAIP APDENGTI TORTĄ MASE visa tai galima atlikti ir vien rankų pagalba
Sveikos, jungiuoi ir as i jusu bureli siaip niekada nekepiau tortu, bet apsilankius pas jus, negalejau nesizaveti ir panorau ismokti pati kepti bei puosti.
idedu savo pirmaji blyna padengta mase, (tiesa pries tai buvau bandziusi daryti dovanu maisa is mases, tai nelabai gavosi, dariau is MMG) Tad sikart nusprendziau dengti Cipciuko pastiliazu, nerealu, nemaniau kad pavyks, bet kazkas gavosi tik problema kad neturiu ilgo "kocelo", tai truputi linijos "kociojimo" matosi reikes isigyti .
idedu savo pirmaji blyna padengta mase, (tiesa pries tai buvau bandziusi daryti dovanu maisa is mases, tai nelabai gavosi, dariau is MMG) Tad sikart nusprendziau dengti Cipciuko pastiliazu, nerealu, nemaniau kad pavyks, bet kazkas gavosi tik problema kad neturiu ilgo "kocelo", tai truputi linijos "kociojimo" matosi reikes isigyti .
pirmas blynas tai kokie tortai bus paskui grazu,skoninga
QUOTE(Olesta @ 2010 01 08, 09:42)
Ačiū už tiek daug nuorodų , kai labai reikia ir neberandi ko reikia . Dabar reikės viską išsisaugoti
Turiu viena klausimuka, ka daryti su likusia mases dalimi, deti i plevele ir i saldytuva? ar plevele reikia sudrekinti? kiek gali stoveti taip? nesinori ismesti
QUOTE(cloudlet @ 2010 01 08, 13:48)
Turiu viena klausimuka, ka daryti su likusia mases dalimi, deti i plevele ir i saldytuva? ar plevele reikia sudrekinti? kiek gali stoveti taip? nesinori ismesti
Labai dailus tortukas,man grazu balti tortai,cia mano silpnybe o dar su rausvu... mano irgi trumpas kocelas tai turiu bedos,bet stengiuos nepalikt dryziu.
Mase dedu i 3-4 maisiukus ir laikau ant saldytuvo, bet pastiliazas geriausiai kociojasi katik padarytas,o pastovejas toks pasidaro kaip...nemoku paaiskint,gal kaip kramtoske. kai reikejo man apdengt torta kita diena tai prasikankinau su ja minkant, bet paminkius ilgokai atsileido.....
Lyg ir Cipciukas sake kad pastiliaza geriausiai daryt pries pat dengiant....
Tiesa, o nenori is likusios mases prisidaryt gelyciu ir issidziovinti?
ogo koks vykes pirmas blynas
cloudlet, nieko sau pirmas blynas , tai kas per šedevrai bus toliau
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 08, 14:19)
Labai dailus tortukas,man grazu balti tortai,cia mano silpnybe o dar su rausvu... mano irgi trumpas kocelas tai turiu bedos,bet stengiuos nepalikt dryziu.
Mase dedu i 3-4 maisiukus ir laikau ant saldytuvo, bet pastiliazas geriausiai kociojasi katik padarytas,o pastovejas toks pasidaro kaip...nemoku paaiskint,gal kaip kramtoske. kai reikejo man apdengt torta kita diena tai prasikankinau su ja minkant, bet paminkius ilgokai atsileido.....
Gal ir gera mintis, tik vel klausimas kyla kiek laiko tos gelytes gali stoveti ir kur jas laikyti kambario temperaturoje ar saldytuve. as dar visai zalia tortu daryme, tai daug klausimu
QUOTE(dosa @ 2010 01 08, 13:27)
cloudlet, nieko sau pirmas blynas , tai kas per šedevrai bus toliau
tai jau tikrai kitąsyk dar ploniau masę gėlytėms ir drugeliams ir drugelių kraštelisu apipjaustyk britvute, bus LEDDDDDDAAAS, super pavarei kaip piemam kartui, matyosi ir pasirūpinus, jaučiu turi ne tik šitą pagaminus, čia kiek suprantu mase pirmasis dengtas, o kur kiti ŠAUNUOLĖ
cloudlet grazuoliukas tavo tortukas,taip ir toliau stebink mus visas,nes talentas tikrai yra
gelytes gali stoveti ilgi,as i dezute jau isdziuvusias susidedu ir guli sau:)
gelytes gali stoveti ilgi,as i dezute jau isdziuvusias susidedu ir guli sau:)