Aciu, merginos
Kam nerodo, gal taip matysit
Arba CIA
Mergaites nu ir prikepet tortuliu grazuoliu saunuoles vat vienintelio Asseni knygos nematau bet gal ryt darbe matysiu
ir as viena idedu ir as rozes dariau si savaitgali bet man kiek as ju dariau tai visos vis kitokios o sitos maziausiai panasios i rozes ale Svarbu mociute buvo patenkinta
Medutis, Cipsiuko pastiliazas, sokoladines rozes plikyti lapeliai gyvai tas marmuzas grazesnis nu bet fotikas to nepamato
Oho Asseni jau parode nu labai grazu ir tokia tikroviska
angel1203,man tas tavo tortas be galo grazus o dar zalias
asseni as jau rasiau, komentaru nebus, tobula
angel, labai dailus tortukas, o jau roziu grazumas
angel, labai dailus tortukas, o jau roziu grazumas
QUOTE(RiMami @ 2010 01 10, 14:02)
Fortunice, labai dailutis tortukas ir koks įdomus sprendimas ant bezo šokoladinį tinklelį daryt ale kaip tau neprilipo kepimo popierius
Ačiū kažkiek labai nedaug prilipo, bet nelabai matosi
QUOTE(neli @ 2010 01 10, 16:36)
Fortuncike, kaip pirmam kartui labai gražus apdengimas beze ( o aš jo nesiryžtu padaryti)
Ačiū Man norėtųsi kad tas beze būtų šiek tiek tvirtesnis. nes kai palaikiau šiltoje patalpoje, šiek tiek pabliuško. Gal pasakytų kuri, kodėl taip atsitiko, kad daugiau nekartoti tos klaidos
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 10, 16:44)
Kažkas nerealaus
QUOTE(Pintikė @ 2010 01 10, 23:08)
Olesta labai gražios rožytės Aš taip ir nepadariau rožyčių, bet torto skonio tai nepakenkė
Angel, Asseni jūsų tortai fantastiško grožio
QUOTE(Fortuncike @ 2010 01 10, 10:59)
Labas rytas,
su susižavėjimu skaičiau visas temas susijusias su tortų gamyba ir puošimu.
su susižavėjimu skaičiau visas temas susijusias su tortų gamyba ir puošimu.
Iš tavo torto matosi , kadtikrai sekiai , ir skaitei .....labai dailus tortukas , nieko nei atimsi , nei pridėsi .... malonu , kad naujos mergaitės neša tokius grožius .
Papildyta:
Išgėriau kavos , dabar galiu pasakyti ....
Asseni , man tavo tortas be galo gražus , o dar rudas
Asseni kiba tikra knyga nufotkinai? neisivaizduoju kaip taip tikroviskai galima padaryt neturiu zodziu....
angel1203 taip kukliai skoningai grazu jauciu kaip graziai tikrovej turejo atrodyt marmuras saunuole
angel1203 taip kukliai skoningai grazu jauciu kaip graziai tikrovej turejo atrodyt marmuras saunuole
Aciu mergaites uz ivertinima teigiamai
O as tai imu baltos gabala padarau desra tokia neilga per visa uztepu juostele dazu ir lankstau kelis kartus kad paskui dar susuku ir be minkant matosi tos juosto tada dar pakoreguoji kiek reikia ir kocioji as tad uzdes ant torto pertepiau tuo perl wait ar kaip jis ten vadinas nu labai grazu man nei papuosimu nebereikia
QUOTE(Pintikė @ 2010 01 11, 01:02)
Angel labai dailus tortas,o kaip tas mases ,,marmurines,, darot-imat 2 spalvu mases ir gerai neisminkot jas tarpusavy,ar kaip kitaip?
O as tai imu baltos gabala padarau desra tokia neilga per visa uztepu juostele dazu ir lankstau kelis kartus kad paskui dar susuku ir be minkant matosi tos juosto tada dar pakoreguoji kiek reikia ir kocioji as tad uzdes ant torto pertepiau tuo perl wait ar kaip jis ten vadinas nu labai grazu man nei papuosimu nebereikia
Asseni Tortas tai turbo, kai iš knygyno nupirkta...Ir sugebėk Tu man tokį padaryt, dievaži paėmiai ir skaitai...
Angel1203 O marmurinė spalva kaip nerealiai žiūrisi
Angel1203 O marmurinė spalva kaip nerealiai žiūrisi