Ačiū už įvertinimą
Agniuk@s, su formelėmis tai moku padaryti gėlyčių O tokias kaip rožes, lelijas ir pan., tai ne
Daržovės padarytos iš pastilažo. Jos sudrėksta nuo kremo ir nesukietėja, valgyti galima. Jos kaip maži saldainiukai. Bet čia pagal skonį, vieniems patinka, kitiems - ne.
Bet neatrodo kad sudreke mano lapai ant grietineles kaip buvo sudreke tai fotkej laabai gerai mates slapumas,o cia ne viskas grazu svaru sausa
migle -pasakiškas darželis o rožės tau puikiai pavyktų-matau pagal kopūstus
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 10, 15:44)
Olesta, Vaidulytee, gražios gėlytės Aš vengiu gėlyčių, nes nemoku jų daryti. Tiksliau tingiu Man geriau kokią figūrėlę nulipdyti
Atėjau su tortuku :
Viduje - tortas Juodasis miškas, papuošimai - pastilažas, šok. sald. masė, marcipanas, kokoso drožlės, dekorgelis.
Atėjau su tortuku :
Viduje - tortas Juodasis miškas, papuošimai - pastilažas, šok. sald. masė, marcipanas, kokoso drožlės, dekorgelis.
Tai, kad tavo kopūstai jau kaip rožės, dar ji sako, kad gėlyčių nemoka
Migle79 koks tortas, ne tortas - meno kūrinys, kaip visada super, spalvos suderintos, pilna smulkių detalių, žavinga
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 10, 15:44)
Atėjau su tortuku :
]
nu nieko sau...kaip paveiksliukas.....
Ačiū labai už šiltus žodžius
Dėjau ne ant grietinėlės, o ant sviestinio kremo sumaišyto trupiniais. Daržovės formą laiko ir nėra labai kietos, sudrėksta tik ta vieta, kuri liečiasi su tortu, tad valgyti galima.
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 10, 16:28)
Bet neatrodo kad sudreke mano lapai ant grietineles kaip buvo sudreke tai fotkej laabai gerai mates slapumas,o cia ne viskas grazu svaru sausa
Dėjau ne ant grietinėlės, o ant sviestinio kremo sumaišyto trupiniais. Daržovės formą laiko ir nėra labai kietos, sudrėksta tik ta vieta, kuri liečiasi su tortu, tad valgyti galima.
Migle,tavo tortukas atrodo kaip iš rusiško multiko labai dailu ir matos, kad kruopšti esi labai
QUOTE(RiMami @ 2010 01 10, 01:03)
ir nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga (jau po 12 val. tai manau galima ir iš vakaro sveikint pradėt ) atnešk savo tortuką parodyt, kai "rankinukas" leis
Torto jau tik ketvirtadalis likes net nefotografavau, nes tik kokoso drozlem apibarsciau, ir gelyciu pridejau, ir cukriniu rutuliuku pridejau, su kuriais vos dantu neissilauziau bet tortas gavosi super skonio
Migle79, o kiek laiko sugaišti tokį torčiuką darydama? Neatsigrožiu visomis detalėmis Jų tiek daug
Migle79-nu ir vaizdelis,pasaka,vat turi gabuma,jau toki silti grazus tortai pas tave
ne i tema dariau beza su gliukozes milteliais,fui koks skonis,toks kartus ,bet uz tai isejo ,nezinau turbut bezo taip ir neismoksiu
Olesta,rozes dailios,man iki tokiu labai toli
ne i tema dariau beza su gliukozes milteliais,fui koks skonis,toks kartus ,bet uz tai isejo ,nezinau turbut bezo taip ir neismoksiu
Olesta,rozes dailios,man iki tokiu labai toli
ačiū, dar pasikankinau po pietų su jomis, tai pasižiūrėjus į padėklą, misliju, kad jas nuperlamutrinus tai jau visai baika ir ant torto būtų dėti ir dar tų smulkių neatsilaikiau nepasidarius su viduriukais ir be jų