Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū už įvertinimą 4u.gif

Agniuk@s, su formelėmis tai moku padaryti gėlyčių rolleyes.gif O tokias kaip rožes, lelijas ir pan., tai ne blush2.gif

Daržovės padarytos iš pastilažo. Jos sudrėksta nuo kremo ir nesukietėja, valgyti galima. Jos kaip maži saldainiukai. Bet čia pagal skonį, vieniems patinka, kitiems - ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 10 sausio 2010 - 16:21
Bet neatrodo kad sudreke g.gif mano lapai ant grietineles kaip buvo sudreke tai fotkej laabai gerai mates slapumas,o cia ne viskas grazu svaru sausa g.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
migle -pasakiškas darželis wub.gif wub.gif o rožės tau puikiai pavyktų-matau pagal kopūstus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 10, 15:44)
Olesta, Vaidulytee, gražios gėlytės 4u.gif Aš vengiu gėlyčių, nes nemoku jų daryti. Tiksliau tingiu ax.gif Man geriau kokią figūrėlę nulipdyti mirksiukas.gif

Atėjau su tortuku  smile.gif :

user posted image

Viduje - tortas Juodasis miškas, papuošimai - pastilažas, šok. sald. masė, marcipanas, kokoso drožlės, dekorgelis.

Tai, kad tavo kopūstai jau kaip rožės, dar ji sako, kad gėlyčių nemoka doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Migle79 blink.gif koks tortas, ne tortas - meno kūrinys, kaip visada super, spalvos suderintos, pilna smulkių detalių, žavinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 01 10, 15:44)

Atėjau su tortuku  smile.gif :

]

nu nieko sau...kaip paveiksliukas.....
Atsakyti
Ačiū labai už šiltus žodžius wub.gif

QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 10, 16:28)
Bet neatrodo kad sudreke  g.gif  mano  lapai ant grietineles kaip buvo sudreke tai fotkej laabai gerai mates slapumas,o cia ne viskas grazu svaru sausa   g.gif    thumbup.gif  thumbup.gif

Dėjau ne ant grietinėlės, o ant sviestinio kremo sumaišyto trupiniais. Daržovės formą laiko ir nėra labai kietos, sudrėksta tik ta vieta, kuri liečiasi su tortu, tad valgyti galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 10 sausio 2010 - 18:21
Migle,tavo tortukas atrodo kaip iš rusiško multiko mirksiukas.gif labai dailu ir matos, kad kruopšti esi labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 01 10, 01:03)
drinks_cheers.gif ir nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga birthday.gif (jau po 12 val. tai manau galima ir iš vakaro sveikint pradėt laugh.gif ) atnešk savo tortuką parodyt, kai "rankinukas" leis user posted image

Torto jau tik ketvirtadalis likes biggrin.gif net nefotografavau, nes tik kokoso drozlem apibarsciau, ir gelyciu pridejau, ir cukriniu rutuliuku pridejau, su kuriais vos dantu neissilauziau biggrin.gif bet tortas gavosi super skonio thumbup.gif
Atsakyti
Migle79, o kiek laiko sugaišti tokį torčiuką darydama? Neatsigrožiu visomis detalėmis wub.gif Jų tiek daug bigsmile.gif
Atsakyti
Migle79-nu ir vaizdelis,pasaka,vat turi gabuma,jau toki silti grazus tortai pas tave thumbup.gif

ne i tema blush2.gif dariau beza su gliukozes milteliais,fui koks skonis,toks kartus blink.gif ,bet uz tai isejo ax.gif ,nezinau turbut bezo taip ir neismoksiu

Olesta,rozes dailios,man iki tokiu labai toli
Atsakyti
ačiū, dar pasikankinau po pietų su jomis, tai pasižiūrėjus į padėklą, misliju, kad jas nuperlamutrinus tai jau visai baika ir ant torto būtų dėti blush2.gif ir dar tų smulkių neatsilaikiau nepasidarius su viduriukais ir be jų blush2.gif
Atsakyti