Meduolytee Toj jaunojoj orchidėja tikra ar nulipdyta???
Jolka999, koksai fainulkinis torčiukas sesėms
aš jas įveikiau, įveikiau rožes, mažasis nuvertė komodą su visu padėklu, kelios nukentėjo, bet pagaliau bent forma į rožių gavos panaši, AČIŪ MERGAITĖS DAR KARTĄ
aš jas įveikiau, įveikiau rožes, mažasis nuvertė komodą su visu padėklu, kelios nukentėjo, bet pagaliau bent forma į rožių gavos panaši, AČIŪ MERGAITĖS DAR KARTĄ
Jolka, koks grazus tortas, griuk negyvas Labai gera ideja sesutems, ir taip prasmatniai atrodo
Aaaa, viskas aisku
Prasom pasirodyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 09, 14:53)
Gitule, taip, maisa apdengiau paprastai kaip torta ir paskui virsu uzdejau ant jo. Kaip matei, buvo padarytas rastas, o ji dengiant kaip maisa, mase vis trukinejo sonuose, krito, skyresi. Tai kai naudoju, butent ta ispauda, visada taip maisus dengiu.
Aaaa, viskas aisku
QUOTE(Olesta @ 2010 01 09, 16:56)
Prasom pasirodyti
QUOTE(gitule @ 2010 01 09, 18:59)
Jolka, koks grazus tortas, griuk negyvas Labai gera ideja sesutems, ir taip prasmatniai atrodo
Aaaa, viskas aisku
Prasom pasirodyti
Aaaa, viskas aisku
Prasom pasirodyti
būtinai, tik ateinančio savaitgalio palaukit gerai uždėsiu ant tortuko vieno
Ačiū mergaitės už komplimentus mano tortukui Olesta, norėjau ant ekrano kokį užrašą užrašyt, bet bijojau sugadint, raštas nekoks
QUOTE(Olesta @ 2010 01 09, 20:56)
Jolka999, koksai fainulkinis torčiukas sesėms
Sveikinu Šaunuolė Dabar mano eilė mokintis
Iš kokios mases dariai???
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 09, 19:09)
iš MMG likučių
Nelauket? As cia su "rankinuku" ant ranku. Siandien torta pasidariau, va jau pamazu reiks vytis jus
Ale jau tortu grozis pas jus...
Papildyta:
Niekaip atsilikus neissifruoju MMG
Ale jau tortu grozis pas jus...
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 01 09, 19:13)
iš MMG likučių
Niekaip atsilikus neissifruoju MMG
Meian Masė su Gliukoze viršutinė papuošimų tema, 8 puslapis, 79 žinutė (kitos nesijuokiat)
Idesiu ir as saviski
darytas naujiems metams,rafaelo svajone
Gaila,kad foto nekokios
p.s ant virsaus sokoladiniai drugeliai
darytas naujiems metams,rafaelo svajone
Gaila,kad foto nekokios
p.s ant virsaus sokoladiniai drugeliai
Mieloji, labai gerai, kad tos foto tokios man tokiu paslapties ir šventiniu šydu aptrauktos, laaabai gražu jetus kokia turtinga tema, žinokit baigiu atsigauti nuo ryte patirto šoko, ir einu dabar ramiai apžiūrėti visų iš naujo ir kai kur pasidaryti kopy paste
Laba diena,kepejeles!
ieskau ir cia informacijos,nes nznau kur kitur galeciau kreiptis gal kuri is kaunieciu patartumet kur galeciau rasti vienkartiniu dezuciu tortam?buciau labai dekinga uz atsakyma
ieskau ir cia informacijos,nes nznau kur kitur galeciau kreiptis gal kuri is kaunieciu patartumet kur galeciau rasti vienkartiniu dezuciu tortam?buciau labai dekinga uz atsakyma