Įkraunama...
Įkraunama...

John Frieda

QUOTE(Olivia. @ 2011 07 28, 08:28)
As irgi vakar Frizz Ease kauke nusipirkau. O brunette sampuna esu turejus, bet nepamenu  kaip patiko, tik jei nemaisau, jis sokoladu kvepia, . bigsmile.gif  wub.gif

as dar jo nebandziau, bet kai atidariau tai lyg ir yra sokolado kvapas, man jis visai skaniai kvepia ax.gif siandien vakare is bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panchita @ 2011 07 28, 00:32)
Siandien nusipirkau ta kauke 150ml uz 26.99, Droge buvo akcija, taip pat sampuna ir balzama nusipirkau is bruneciu linijos, ryt ismeginsiu  4u.gif

QUOTE(Olivia. @ 2011 07 28, 09:28)
As irgi vakar Frizz Ease kauke nusipirkau. O brunette sampuna esu turejus, bet nepamenu  kaip patiko, tik jei nemaisau, jis sokoladu kvepia, . bigsmile.gif  wub.gif

Lauksiu jusu nuomoniu apie ta kauke, nes jau ir man prisireike bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 07 28, 17:31)
Lauksiu jusu nuomoniu apie ta kauke, nes jau ir man prisireike  bigsmile.gif

na pabandziau ta kauke ir sampuna, kauke laikiau 20min su ranksluosciu, negaliu pasakyt kad visiskai nepadejo, bet kazkokio ispudzio nepaliko, plaukai tapo minkstesni, svelnesni, bet mano kaip linke truputi banguotis, tai ir banguojas siek tiek, ziuresim kas bus po ilgesnio naudojimo smile.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau visu isgirta kauke : Miraculous Recovery Strengthenin Creme Masque bigsmile.gif Ryt is bandysiu bei pasidalinsiu ispudziais biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau vakar John Frieda Go Blonder Lightening Spray.
Po vieno karto atsiliepimas tik toks, kad sausina plaukus
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 08 03, 17:40)
Siandien nusipirkau visu isgirta kauke : Miraculous Recovery Strengthenin Creme Masque  bigsmile.gif  Ryt is bandysiu bei pasidalinsiu ispudziais  biggrin.gif

Isbandziau kauke, tai kolkas patiko, suminkstina plauka, patiesina, plaukas maziau puciasi. Na ir kvapas laikosi laaabai ilgai. Kolkas esu patenkinta, kaip bus toliau ziuresim.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ateinu dar su įspudžiais apie štai tokius produktus ROOT AWAKENING®
STRENGTH RESTORING™ SHAMPOO
http://www.johnfried...storing-Shampoo
neseniai buvau svečiuose pas drauge Norvegijoje, tai ten pabandžiau šampūną ir kondicionieriu, nu man tai thumbup.gif ploviau kelis sykius, tai tikrai mano plaukams padarė įspūdį wub.gif reikės pas mus Lietuvoje pasižvalgyti, gal yra g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 03, 19:38)
Išbandžiau vakar John Frieda Go Blonder Lightening Spray.
Po vieno karto atsiliepimas tik toks, kad sausina plaukus

o kiek nors pasviesino? kaip daznai ji purksti galima? as ir turiu ji, bet vis nesiryztu pabandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunuole @ 2011 08 06, 22:39)
o kiek nors pasviesino? kaip daznai ji purksti galima? as ir turiu ji, bet vis nesiryztu pabandyti  doh.gif

aš turiu, pašviesino per du kartus, daugiau nebenaudoju, padėjau pailsėt, tai net ir nežinau, ar dažnai galima naudot..
Atsakyti
QUOTE(jaunuole @ 2011 08 06, 22:39)
o kiek nors pasviesino? kaip daznai ji purksti galima? as ir turiu ji, bet vis nesiryztu pabandyti  doh.gif

man patiko http://www.youtube.c...;feature=relmfu pažiūrėt. Kol nepažiūrėjau neįsivaizdavau, kaip jį naudot smile.gif

sesuo sako, kad pašviesėjo jau po pirmo karto. Man irgi atrodo, kad čiut šviesesni.
pirmą kartą purškiau 08.02, vakar 08.06 buvo antras kartas, kai purškiau. Aš kokius 7 kartus bandysiu kaip video.
išsipurškiu ir su fenu-difuzorium džiovinu. Be tiesinimo žnyplių, nuo džiovintuvo to karščio per akis.
šį kartą plaukai ne tokie sausi, prieš purškiant tepiau aliejuką, po irgi čiut čiut užtepiau .
man tai įdomu kiek ilgai tokio kiekio užtenka, taip bijau pritrūkt doh.gif
Atsakyti
Kokia kaina to sviesinancio purskiklio? Pas mus imanoma rasti pirkti? g.gif
Atsakyti
Lietuvoj kaina apie 50 lt, 55 lyg. Aš siunčiausi per tarpininkes, tai apie 30 lt gavos, biški daugiau gal
Atsakyti